20 de desembre del 2006

Tortosa potenciarà els actes interculturals i internet en l'últim Nadal Jove al parc municipal

El Patronat de Fires vol estrenar el pavelló de Remolins amb la nova Autoparc

El regidor de Promoció Econòmica, Rafel Lluís, va presentar ahir la catorzena edició del saló Nadal Jove, que enguany es farà entre els dies 23 de desembre i 3 de gener. Lluís va confirmar que serà l'última edició del Nadal Jove que es farà al parc municipal, ja que la previsió del govern municipal és poder estrenar el nou pavelló multiús de Remolins amb una fira monogràfica al març. En aquest sentit, Lluís va avançar que estan treballant per inaugurar el pavelló amb una Autoparc renovada.

«Enguany tindrem un Nadal Jove amb més tallers i més continguts, força millor que l'edició de l'any passat, encara que el gran salt de qualitat el vam fer amb la posada en funcionament del segon pavelló», va valorar ahir el regidor de Promoció Econòmica, Rafel Lluís. «Hem fet un esforç per millorar, i hem innovat posant-hi grans dosis d'imaginació», va afegir Lluís, que també va destacar la implicació dels 150 voluntaris, de les 35 empreses patrocinadores i els més de 60 comerços col·laboradors. A més, va detallar que enguany hi haurà una vintena d'entitats que organitzaran diferents activitats i tallers, que finalment seran més de 50. El regidor va explicar que el saló infantil i juvenil, l'últim Nadal Jove que es farà al parc, obrirà les portes dissabte al matí, tot i que a la tarda és quan hi haurà una gran festa d'inauguració. A més, l'organització ha volgut potenciar les activitats interculturals, com la pintada d'un gran mural per saber com veuen els xiquets les diferents cultures de Tortosa, i també els tallers sobre internet, com la preparació del portal ciutadà Soctorosa.cat.

> «La inversió més gran de Tortosa»

Rafel Lluís va afirmar que el Nadal Jove és una de les fires que pot beneficiar-se més de les possibilitats del nou recinte de Remolins. «Al nou pavelló podrem agrupar totes les activitats en un mateix espai cobert, al marge del temps que ens faci». En aquesta línia, va confirmar que Fira de Tortosa està treballant per poder estrenar el nou pavelló al març, sempre que els terminis d'acabament de les obres ho permetin. «Podríem organitzar una edició renovada d'Autoparc, amb molta més força i varietat», va anunciar Lluís, que va suggerir que a més de turismes d'ocasió també hi podrien haver autocaravanes i camions. «Ens hauria agradat inaugurar-lo amb alguna fira de nova creació, però aprofitarem un dels salons que ja tenim consolidats». Així, Lluís va destacar que la gent tindrà un doble al·licient per visitar la nova Autoparc, ja que podran veure les novetats d'aquesta fira i alhora conèixer l'interior del pavelló, «la inversió més gran que s'ha fet a Tortosa».

El Punt (20-Desembre-2006)

Per saber més:
-Les dades de Nadal Jove06
-
Nadal Jove arrenca dissabte amb una gran festa d’inauguració (nota de premsa)

2 comentaris:

  1. No hi ha dubte que es la inversió mes gran que ha fet Tortosa....Tampoc hi ha dubte que hi ha una gran dosi "d'imaginació" en el programa establert...Pero tristement , una inversió sempre requereix un amortització...Espero i desitjo que així sigui...Pero també tinc molts de dubtes...Es la meva particular opinió; es clar!

    ResponElimina
  2. Vergonya se'n podria donar l'ajuntament de fer pagar l'entrada als crios mentre ells mateixos regalen entrades gratis als seus familiars. Aqui tothom o ningu!!! Que nadaljove s'està convertint en expoEbre?????

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta