24 de gener del 2007

El Museu del Vent col·laborarà amb l'Ajuntament de Tortosa en la promoció del patrimoni cultural

L’alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, i el president de l’Associació Museu del Vent, Armand Castell, van signar ahir un conveni de col·laboració amb la voluntat de promoure i divulgar el coneixement del patrimoni cultural de les Terres de l’Ebre i del municipi de Tortosa. D’acord amb el conveni, l'Ajuntament i el Museu del Vent podran proposar als seus membres la col·laboració en estudis, informes o intercanvi d’informació, i podran concertar la realització o participació conjunta en projectes de recerca, cursos, seminaris, conferències o exposicions. Pel desenvolupament i seguiment del conveni, també es constituirà una comissió mixta de coordinació, formada per dos membres de cadascuna de les entitats, que es reunirà un mínim d’una vegada a l’any per analitzar les activitats realitzades i establir el programa d’activitats i altres acords conjunts.

11 comentaris:

  1. y ezo que é...???

    ResponElimina
  2. ÉS que Joan Sabaté en sap molt de vent...i de pets.

    ResponElimina
  3. No ofen qui vol si no qui pot, i tú anonim de les 2:19 pm es evident que no pots.

    ResponElimina
  4. Sí, i quien se pica es que ajos come.

    ResponElimina
  5. per entendre aquest conveni surrealista que només implica diners per als propietaris del museu, només cal buscar lo cognom Castell entre les noves incorporacions a la plantilla de l'ajuntament i el llistat de militants socialistes.

    un treballador públic rebotat

    ResponElimina
  6. Ahhhhhhhhhhhhh!!!

    ResponElimina
  7. Vendo botelas de litro i medio de Cocacola llenas de aire de Paris..

    ResponElimina
  8. A l'usuari anterior. Pots anar a veure a Sabaté. Li agrada comprar aire i fum.

    ResponElimina
  9. Al vent..!! La cara al vent..!! Raimond

    ResponElimina
  10. Este Sabaté tothom li fot el boicot, lo dia que signa amb el vent, va i es fot a ploure!!!

    ResponElimina
  11. I el dia que dona llicencia per fer un geriatric li paren les obres....Jo!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta