2 de gener del 2007

Martín: «Una altra pífia de Sabaté»

El portaveu d'ERC, Lluís Martín, va recordar que hi havia una proposta de manteniment del pavelló, que l'Ajuntament vinculava a un pla d'usos per eixugar la despesa amb els possibles ingressos. «Però Tortosa encara té un model firal propi del segle XIX, i no té sentit gastar-se més de 6,7 milions si només l'hem d'utilitzar per fer competicions esportives, perquè amb la meitat de la inversió ja tindríem un pavelló molt digne», va remarcar Martín. El republicà va afegir que el pavelló necessita un pla i un calendari d'usos, i va advertir que «el més lògic, hauria estat que l'ambiciós projecte arquitectònic i el pla d'usos s'haguessin fet en paral·lel». «Ara tenim una obra faraònica, però encara no sabrem què hi posarem a dins», va lamentar. Martín va afegir que la realització del projecte és «sobredimensionada», i que forma part del catàleg de «pífies» del govern de Joan Sabaté, ja que «respon a interessos polítics i no socials». Segons Martín, el pla d'usos del pavelló haurà de dir quin serà el model firal de Tortosa, «perquè l'actual és obsolet» i podria «eternitzar» l'amortització de les obres. Sobre la figura del gerent, el portaveu d'ERC va afirmar que hauria de ser algú que ja treballi a l'Ajuntament. «No té sentit tenir un gerent si només fas tres mesos de fires l'any», va dir.

El Punt (2-Gener-2007)

5 comentaris:

  1. Per cert i a Ricard Salvat no el vas contracta tu mateix per fer 15 dies del millor teatre.Veus com quant se esta a la opocisio es veu diferent la cosa.

    ResponElimina
  2. Pel mateix motiu a Deltebre reclamem un director de l'albergue del poble.
    Aplicat lo conte noi.
    I feliç any nou.

    ResponElimina
  3. Martin Santos fas pena!!!

    ResponElimina
  4. ...Una miqueta

    ResponElimina
  5. es de llorar...lo que tienes que hacer es marchar como el otro y no tomar mas el pelo a los ciudadanos cuando estabas al gobierno era diferente...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta