20 de gener del 2007

Un tortosí, en un reportatge de Canal 9 sobre les presons peruanes i el tràfic de cocaïna

Un veí de Tortosa, empresonat al penal peruà de Chorrillos, ha estat entrevistat per Canal 9, dintre del reportatge L'últim vol que el programa Dossiers va emetre aquesta setmana. Amb tot, avui teniu una altra oportunitat per veure el reportatge, a partir de les 20.10 hores del vespre a la redifusió que farà el canal Televisió Valenciana Internacional (TVVi), que emet a través del satèl·lit (disponible, per tant, a Digital+ i altres operadors). A la presó d'homes de Chorrillos i al penal de dones de Santa Mónica, a Perú, hi ha empresonats un bon número de ciutadans espanyols que formen una gran colònia, molt sovint en condicions infrahumanes. Perú és el primer productor de cocaïna del món, i Espanya és la porta d'entrada d'aquesta droga a Europa. Entre Perú i Espanya hi ha un pont de 12 hores de vol, que molts espanyols aprofiten per transportar cocaïna. Però el viatge no sempre surt bé, i a les presons peruanes hi ha uns 140 ciutadans espanyols que compleixen condemna. De fet, Perú és el segon país del món en què hi ha més espanyols empresonats.

2 comentaris:

  1. jo coneixo a Manel i em sap molt greu el que l'hi ha pasat però es cert allo del qui la busca la troba,es dir,jo ho sabia abans del programa, em va sobta veurel per la tele, pero be ell suposo ja sabia que aixó podia pasar-li, de totes formes li desitjo sort.

    ResponElimina
  2. si jo també ho vaig vore

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta