21 de febrer del 2007

Atractiu turístic

El conseller Josep Huguet va suggerir, durant la seua anterior etapa com a titular de Comerç, Consum i Turisme, la creació d'un centre d'interpretació per convertir la neteja del pantà de Flix en un atractiu turístic. «El procés de descontaminació pot ser d'interès per a un turisme intel·ligent», va manifestar Huguet. Durant una visita a Flix, Huguet va assegurar que el govern havia proposat a Ercros la creació d'un centre d'interpretació turística, que ofereixi visites guiades a la fàbrica i a la vegada mostri els treballs d'extracció de residus del riu.

El Punt (21-Febrer-2007)

5 comentaris:

  1. Si clar, i que s'enporten unnpotet en residuos cap a casa com a record de la visita. Vaja crack!

    ResponElimina
  2. Pos jo soc molt tonto,no hi anirè per res a fer turisme intel.ligent a Flix.

    ResponElimina
  3. Sí home. Pack turístic. Dia 1: descontaminació pantà de Flix. Dia 2: Desmantellament nuclear Vandellós 1. Dia 3: Aturada tècnica per fallo en sistema de seguretat Ascó 1. Dia 4: Conseqüències de la Pluja àcida de la tèrmica d'Andorra en els Ports de Tortosa. Dia 5: caça d'aus amb aspa de molinet de vent. Dia 6: indígenes de la desembocadura de l'Ebre. Txapadillo i ous de tenca. Dia 7: Visita al zoco àrab de Tortosa. Degustació de té al basar de Hasan i felafel al badulaque de Paquitawi.

    ResponElimina
  4. Més val això que veure mercadillos medievals falsos, patrimoni de cartró pedra recuperat pensant només en negoci turístic i ruralitat carrinclona de revista de viatges.

    És una proposta amb evident interès perfectament compatible per exemple amb una visita a la zona de Sebes o als termes de Flix, Riba-roja, etc.

    ResponElimina
  5. obreulls, m'encanta el recorregut!!! jajajaja bonissíssim.

    Això faria falta, que Ercros coontamina el riu, li fan paguar una part petitíssima (si es que li fan pagar algo) i encara li proporcionin ingressos per turisme. Per flipar!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta