21 de febrer del 2007

La regidora de Joventut vol el nou pavelló de Tortosa per resoldre el dèficit de sales de concerts

La regidora de Medi Ambient i Joventut, Jana Muñoz, va assegurar ahir que espera que el nou pla d'usos del pavelló de Remolins incloga la possibilitat de fer-hi concerts, amb l'objectiu de resoldre el dèficit de sales de concerts que té Tortosa. Segons Muñoz, l'Ajuntament ha de continuar treballant per tenir un espai que faciliti la celebració de concerts en qualsevol època de l'any, ja que la joventut tortosina necessita espais per escoltar de manera regular la música feta a la ciutat i fora del territori.
Així, la regidora va confirmar que li agradaria que l'entrega dels premis i el concert de l'Ebremusik, prevista pel 9 de juny, es puga fer al nou pavelló de Tortosa. Amb tot, Muñoz va precisar que primer caldrà comprovar quines són les condicions acústiques del nou equipament, amb l'objectiu de garantir també el dret que tenen els veïns a descansar. D'altra banda, Muñoz va explicar que l'Ajuntament ja ha començat a distribuir el disc recopilatori amb els grups participants en la cinquena edició de l'Ebremusik, que va guanyar el grup reusenc La Perra Gorda.

>Cursos de formació

A més, Muñoz també va presentar una nova edició dels cursos de formació alternativa del 2007, que es duran a terme a Tortosa a partir del 17 de març i fins al 22 de novembre. Les principals novetats són una conferència sobre les propietats de les flors de Bach i una introducció a les plantes medicinals, així com els cursos sobre musicoteràpia, constel·lacions familiars i grafologia. També hi haurà un taller literari, un curset de cuina per a joves, un curs per educar els joves en la diversitat sexual i un taller per aprendre les nocions per enregistrar una maqueta musical.

El Punt (21-Febrer-2007)

9 comentaris:

  1. Bé!!! no més faltava aquest us, vaja colla de cracks que hi ha en aquest ajuntament. Jo proposo que a part de fer esport, fires i ara concerts, també es pugui convertir en la mesquita central de les terres de l'ebre no? possats a fer.

    ResponElimina
  2. manel, ets com la majoria de gent que durant anys han impossibilitat lo creixement i desembolupament que Tortosa es mereix. Però estic tranquil, ja que les coses estan cambiant. Per exemple aquest dissabte passat a la llotja del parque, l'agrupació Blackfly va organitzar un seguit de concerts amb una assistencia d'unes 500 persones, considerant que era carnabal i que normalment tothom anaba a Vinaros i Tortosa es quedaba morta, es molt significant.
    Per justificar un poc l'us del pabelló, et diria que en una tarde van montar tot l'equip, i a les 8 del matí del dia seguent ja estaba tot recollit, pertant aquesta activitat no limitaria les altres.
    Realment no se perqué et contesto, pero,... bueno es igual, no cambiareu mai. deu

    ResponElimina
  3. En lloc d'ebrecanyoners, t'hauries de nomenar ebrecarronyers. Tu busques carronya on no n'hi ha, però bé, a partir d'ara no opinarem més per no ferir la sensibilitat progressista de l'amic ebrecanyoners.

    Mira, un pavelló firal, si realment preten ser un pavelló firal és per a fer fires, ok?, si a més a més li afegim l'ús esportiu (percert poc compatible), ens trobem en una mena de poti poti complicat de gestionar. Qui té preferència sobre quí?. És primer l'esport o la fira?. Ara només falta que ens dediquem a montar concerts, concertillos, festes i bacanals.

    ResponElimina
  4. Vaja, sembla ben clar que hi ha qui passe lo que passe, se fasse lo que se fasse, sempre ho trobarà malament. Manel, potser preferiries que ningú fes res i mon anessem tots a casa a vere la tele...

    ResponElimina
  5. Al pavello actual, ja s'han fet concerts. El nou, compta amb un escenari per fer concerts al interior i al exterior, a la vora del riu. Per tant es faran fires, esport, concerts i tot el que la gent empredendora de Tortosa vulgui. Al Sr. Manel que no el deixin entrar, que ho cagara tot.

    ResponElimina
  6. Sempre he entès que el pavelló serà allò que en diuen en castellà “multiusos” i l’experiència d’altres ciutats ens demostra que l’única manera de fer rendibles les instal•lacions de qualsevol mena es fer-les compatibles, o es que a Tortosa farem una fira cada cap de setmana?

    ResponElimina
  7. M'agradara vore si tindra accessibilitat x a la gent k se mou sense interessos partidistes.

    Recordo k l'ajuntament va posar bastantes pegues al concert de carnabal

    ResponElimina
  8. Podries detallar les pegues que dius, perque jo vaig parlar en un dels organitzadors i em va dir que els van tractar molt be a l'ajuntament.

    ResponElimina
  9. Senyora regidora: Que em deixará tocar al Pavelló la meva Fender Estratocaster..??

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta