23 de febrer del 2007

ERC es marca l'alcaldia d'Amposta com a objectiu principal a l'Ebre, on vol superar els 100 regidors

El secretari d'organització de la federació d'ERC a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, va confirmar ahir que Amposta és la població del territori en què el partit té «aspiracions més fermes» per aconseguir l'alcaldia, mitjançant l'exconsellera Marta Cid. Segons Salvadó, els republicans també esperen tenir molts bons resultats a Tortosa, on ERC té previst fer un creixement «molt notable», però serà a la candidatura de Cid a Amposta on el partit posarà un èmfasi més important. De fet, Salvadó va detallar que ERC espera un creixement generalitzat amb motiu de les properes eleccions municipals, i que les previsions són deixar molt enrere els 65 regidors aconseguits en els comicis del 2003. «En realitat, la nostra previsió és que puguem tenir entre 96 i 122 regidors», va dir.
Salvadó va fer aquestes declaracions en el marc de la presentació del congrés regional que ERC farà demà a Gandesa. A més, el secretari d'organització d'ERC també va anunciar que l'actual alcalde independent de Benifallet, Jordi Monclús, encapçalarà la candidatura d'Esquerra a la seua població, i que l'alcalde de la Torre de l'Espanyol, Antoni Pujals, deixarà el PSC per aspirar a la reelecció amb els republicans. Salvadó va remarcar que poden haver-hi més sorpreses, sobretot a la Terra Alta, on ERC espera aconseguir dos consellers comarcals i ser decisiva en la formació del futur govern. De fet, altres fonts d'ERC van assenyalar que encara no han decidit si Joaquim Fontoba tornarà a ser el cap de llista a Gandesa. A més, Salvadó va destacar que l'altre objectiu és superar les 10 alcaldies, i que tenen moltes opcions a Deltebre, Roquetes, Benifallet, l'Aldea, la Galera, Godall, Amposta, Alcanar, Flix, Rasquera, Miravet i la Torre de l'Espanyol.
D'altra banda, el secretari d'organització hi va afegir que ERC té a l'Ebre uns 800 militants i simpatitzants registrats. Sobre les possibles aliances de govern, Salvadó va garantir que cada candidat podrà escollir lliurement, i va advertir que la lectura es farà «després de les eleccions, i municipi per municipi».

El Punt (23-Febrer-2007)

Per saber més:
-
ERC confirma els fitxatges dels alcaldes de Benifallet i la Torre de l’Espanyol (Les Municipals 2007 a l'Ebre)

20 comentaris:

  1. no m'agrada gens la prepotència que tenen. Una mica d'humilitat els aniria bé.

    ResponElimina
  2. Ja se'ls hi fa la boca aigua, com un gos ensumant un os. Poder,poder, poder...
    En tot este discurs, no hai sentit ni una vegada la paraula Catalunya, llèngua, pais...
    Tan los hi fa que vaiguen quatre a votar si d'estos quatre, més d'un los vota a ells. Enganxats a la mamella, no poden vore res més.
    La classe politica cada vegada està més separada de la gent.

    ResponElimina
  3. A Tortosa segur que en trauen lo menos 20

    ResponElimina
  4. Despues de veure com fiquen el cap baix l'ala a Amposta en l'afaire Manel Ramon, estos ja son de gens de confiança, i a Roquetes anant de la maneta de Javier Alegret.

    ResponElimina
  5. Espero que Deltebre, se repeteixen els resultats del novembre, i passarem de 3 a 6 o 7 regidors.

    Seria el premi per a totes les polítques socials que hem dut a terme, des de la llar d'infants a la residència de dia per a la gent gran, com lo pont o el centre per jóvens, o la construcció d'habitatge de protecció oficial.

    ResponElimina
  6. roquet, que t'has deixat lo camp de golf i les urbanistzacions

    ResponElimina
  7. No es pot negar, que un irrefrenable optimisme s'ha apoderat d'alguns directius comarcals d'ERC. Jo no més voldria fer una pregunta :On está la R i la C ( de Republicana i de Catalunya,,,)? Tot es perd pel camí...L'escisió de ERC ja en curs, no hauría de èsser motiu per tants "optimismes", No creieu??

    ResponElimina
  8. En mi campiña yo soy feliz...
    Con mi guajira vivo yo aqui...
    Yo quiero cantarle ahora..
    Ahora que soy feliz....
    A la gente del campo...
    A la gente de aquí...

    ResponElimina
  9. M'agradaria saber qui s'amaga sota l'anònim... que s'ha referenciat a mi, si et refereixes al POUM, i al creixement dintre el nucli urbà, d'habitatges. En un poble on la majoria de persones tenia o té un hort al mig del poble, si van i li paguen una millonada (de pts), la gent ho ven, lo del camp de golf, que segons el POUM va al mig del poble, és zona d'hort, per tant ja té una conseció d'aigua per ser hort i no hi ha cap recalificació de secà a regadiu, perquè ja ho és de regadiu. Si vols saber més, dona el nom i parlem de tu a tu, val?


    pd: amb tants comentaris anònims sembla e-notícies.

    ResponElimina
  10. Asúucaaaaaaarrrr!!

    ResponElimina
  11. L'alcalde més antic i perpetuat de les Terres de l'Ebre Joan Sabanza de Móra la Nova tinc entes que fa dies que no dorm des de que sap que Esquerra es presenta al seu municipi.Força Esquerra!.

    ResponElimina
  12. Digue-li que de part meva que dormi tranquil....I lo de força esquerra, t'ha sortit molt bé...Ja hi som!! On está la "R" i la "C"..?? Veig que tú també l'has perdut...Ohhhhhhhh !!

    ResponElimina
  13. Com ara esteu a la "campiña" con el Montilla...uy !Guajira...

    ResponElimina
  14. Sóc ampostina i votant d'ERC en algunes eleccions, no en totes. La realitat d'amposta és que Roig ha sigut un bon alcalde -a base de clientelismes, però la gent ho veu així- i que ferré no té el carisma ni el nom de Roig. Si haguessen de competir Roig-Cid, podríem dubtar i hauria de guanyar el millor, però al costat de Ferrer, tenim una exconsellera, diputada, que ha sigut senadora, regidora, consellera comarcal, si no recordo malament, i no sé si algo més.

    A això, se li pot afegir que ERC ha començat la campanya amb una carta personal de Cid, i esta carta se comenta pel carrer i la majoria de vegades que he sentit que en parlaven ha sigut en positiu.

    Penso que els que dieu que els d'ERC parlen en prepotència, almenys en el cas d'amposta us equivoqueu. O parleu des de la visió d'altres partits. Però Marta Cid pot aconseguir l'alcaldia.

    Recordeu també que alcaldia no és sinònim de majoria absoluta.

    ResponElimina
  15. VAJA, VAJA, ESTE SALVADO, DE PADRINS NO LI FAN FALTA, EN LA COLLA DE MENTIDERS QUE SON ESTOS D'ERC SOBRE TOT ELS QUE ARA PODEN MANAR. LO DE TORTOSA NO S'HO CREU NI ELL, PERÒ COM QUE SON GENT QUE ELL NO HA POGUT MANIPULAR, HO DEIXEM ESTAR QUE ELLS SOLETS ES FOTRAN L'HÒSTIA. ÉS MOLT CREU, QUE DINS DE LES MATEIXES SIGLES ACTUIN D'AQUESTA MANERA.

    ResponElimina
  16. pensa Roquet que tot això que dius que s'ha fet i es farà a Deltebre no ho ha fet solament Esquerra, ja que no està sola al govern, i moltes d'estes coses ja estaven en marxa... per no dir TOTES! és bona una mica d'humilitat.

    ResponElimina
  17. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  18. Continuo dient que van en prepotència i no parlo des del color de cap partit. A mi em sembla que aquesta senyora ha fet ben poc a BCN per les Terres de l'Ebre, no sóc d'Amposta. Ni m'agrada aquesta senyora ni m'agrada Roig. Dieu que al Sr. Ferrer li falta carisma (això mateix ho pensava jo de Zapatero quan va guanyar les eleccions i ara m'agrada). Aquest Sr. Ferré podria sorprendre, com també ho podria fer el Sr.Espanya (jo si fos ampostina votaria l'espanya).
    A tortosa ho tenim més difícil...
    Sabaté, Ferran Bel, ERC en general, pufffff, la veritat, em costarà decidir-me... a quin pitjor.

    Carme - Tortosa

    ResponElimina
  19. pilota ciu
    pilota psc
    pilota erc
    masses pilotes fora!
    partits il·legalització!

    ResponElimina
  20. "PSC/ERC ó la catalanitat d'un govern en entredit..." Podría esser un bon titol per començar e escriure...No us sembla?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta