4 de febrer del 2007

Molts de dubtes sobre els caps de llista a Gandesa

L'alcalde independent de Gandesa, Miquel Aubà, té previst revelar el seu futur polític a final de mes. Fa uns quants mesos, es va especular amb el seu pas al PSC, però ara tot és molt incert. El mateix passa a ERC i al PP. L'únic que ha dit qui serà el seu cap de llista és CiU, que intentarà recuperar l'alcaldia amb un fitxatge sorpresa: el president de la cooperativa, Pere Royo.

El Punt (4-Febrer-2007)

3 comentaris:

  1. Molt bon fitxatge per part de CIU a Gandesa. Si la llista que l'acompanya és sòlida i equilibrada es podrà recuperar l'alcaldia de Gandesa.

    ResponElimina
  2. Però que este no militava al PP? I no diuen los de CIU que no són un partit de dretes?

    ResponElimina
  3. Si és un bon cap de llista per alguna cosa serà. Importa que fos del PP? Passa alguna cosa que sigués del PP? Mira, anònim anterior, jo em considero d'esquerres però n'estic fart que la gent se l'estigmatitzi per raó del partit que milita. D¡inútils, lladres i maleducats n'hi ha a tots els partits. Cal recuperar el prestigi de la política. Bons cartells electorals en els partits de dreta i també en els d'esquerra!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta