28 de febrer del 2007

Més escoles per a Tortosa

El Departament d'Educació ens va sorprendre ahir amb el nou pla d'obres per als quatre anys a les Terres de l'Ebre, que preveu noves construccions a Tortosa, Amposta, Sant Carles de la Ràpita i Deltebre, municipis en què el creixement de població és més important. D'una banda, m'ha sorprès positivament que ja s'estigui planificant a quatre anys vista -cosa que hauria de ser el normal en l'administració-, però també he de dir que no vull pensar (digueu-me malpensat...) que això siga un anunci propagandístic, per fer lluir els programes electorals d'alguns alcaldes.
En el cas de Tortosa, la Generalitat construirà el CEIP Sant Llàtzer i ampliarà el CEIP El Temple, però la sorpresa és el projecte d'un col·legi nou en terrenys propers a la Fira de Remolins, que substituirà l'actual centre. El nou CEIP de Remolins, que s'ha previst per d'aquí a uns tres anys, representarà la ubicació definitiva de l'Escola d'Adults a l'antic col·legi del barri. També al marge esquerre del nucli urbà, però a la zona del Temple, Educació ha projectat la construcció del tercer institut de secundària, amb l'objectiu que estiga a punt l'any 2011. Al marge dret de l'Ebre, Educació ha previst ampliar el nou CEIP Cinta Curto de Ferreries, i reformar l'actual CEIP Ferreries, tenint en compte el creixement urbanístic que es preveu a la zona de la Farinera i a l'horta de Sant Vicent.

5 comentaris:

  1. no me llames iluso, porque tenga una ilusion.

    ResponElimina
  2. Compra numeret de la ONCE. O es que potser els vens, cec.

    ResponElimina
  3. Esta molt bé tenir mes escoles...Pero es molt millor tenir més educació...

    ResponElimina
  4. esperem que aquestes escoles siguin realitat molt pronte, i no s'acabe convertint en paraules, com ha passat amb els caps i l'hospital. He vist que els ebrediputats han preguntat ja al govern sobre aquestes escoles. a veure si es tornen a contradir

    ResponElimina
  5. $abate no t'han contat mai lo cuento de pinoxo??
    mira't lo programa de fa 4 anys.. miratel i sino el trobes ja et portare jo el meu ..
    PINOXO!!!!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta