20 de febrer del 2007

Tortosa decideix fer una pista d'atletisme d'entrenament i un camp de gespa artificial a l'estadi

El govern ajorna la construcció de les piscines fins després de les eleccions

L'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, va presentar ahir la primera fase de la reforma integral de les instal·lacions esportives de l'estadi municipal, les obres de la qual podrien començar en les properes setmanes. Sabaté, que va comparèixer acompanyat pels presidents del Club d'Atletisme Terres de l'Ebre i del Club Deportiu Tortosa, va confirmar que el seu govern ha decidit construir una pista d'entrenament i el segon camp de gespa artificial a l'espai que ara ocupa el camp de terra de l'estadi municipal.


Joan Sabaté va remarcar que la primera fase de la reforma de les instal·lacions esportives de l'estadi municipal està «consensuada amb les entitats afectades», i va garantir que l'Ajuntament té previst que la seua realització siga «immediata». De fet, Sabaté va matisar que la construcció del camp de gespa artificial serà a càrrec del Club Deportiu Tortosa, tot i que l'Ajuntament també participarà en el finançament de l'operació, a partir de les subvencions que concedirà a l'entitat futbolística durant els propers 10 anys. El projecte, que té el suport de la Federació Catalana de Futbol, té un pressupost de 350.000 euros i es completarà amb la construcció d'una pista d'atletisme de 265 metres, segons l'acord a què també van arribar l'Ajuntament i el Club d'Atletisme Terres de l'Ebre. De fet, Sabaté va comparèixer acompanyat per Vicent Lluesma i Xavier Guarner, presidents dels dos clubs que s'han implicat en la primera fase de la rehabilitació de les instal·lacions esportives. Finalment, Sabaté va garantir que l'Ajuntament també té previst tirar endavant la construcció de la pista d'atletisme de 400 metres, als terrenys que s'han requalificat a Jesús.

El Punt (20-Febrer-2007)

27 comentaris:

  1. En temps de pre-campanya electoral, les promeses de Sabaté són com el títol d'aquella cançó italiana: Parole, Parole, Parole...., o si voleu en tortosí: Al cul me la fots Maria Antònia......................

    ResponElimina
  2. Es cert, a veure farem memoria de promeses COMPLERTES

    Mercat del Peix, Escorxador centre cultura, Recinte Firal, Acces a Santa Clara, transports urbà en continu creixement, dotació de policia local, treure a l'ajuntament del control del tribunal de comptes de la Generalitat, no contracte de neteja, nou contracte de jardinera, arrenjament de les carreteres de la ciutat, arrenjamente de tots els camis de Tortosa, més de 400 quilometre, nou casal de Vinallop, col.legi Cinta Curto, Col.legi de Campredo, recuperació de la Torre de campredo, camp de futbol del Reguers, camp de gespa artificial de Bitem i un 95% del programa electoral del 2003 complert,i no tinc ganes de seguir perque m'avorrerix seguir donant-vos tantes explicacions.

    ResponElimina
  3. el mercat del peix el fan los comerciants, els col.legis la generalitat, l'avinguda de la gene ho ha fet la generalitat, què queda? no està mal amb 8 anys. Ah i t'has deixat los molinets què bonic!!!! ah i lo de l'escorxador nomé hi posen los de la colla això és un centre cultural???
    lo problema és que no pot ni avorrir-te de lo poc que hi ha per explicar oi???

    ResponElimina
  4. Sou tan mediocres que no teniu ni arguments en que rebatre.

    ResponElimina
  5. ja posats, podriem recuperar la plaça de toros i no ens caldria anar a Vinarós o Tarragona.

    ResponElimina
  6. Jo trobo que més que bous s'hauria de fer un colisseu a la romana i soltar-hi alguns lleons dins alimentats prèviament durant setmanes a base de iogurts desnatats sense sucre.

    Les pobres víctimes és lo de menys, ni que siguen 4 gats de carrer o 3 porc senglars.

    És lo que demana la plebe, sang i acció, o almenys m'ho feu intuir de llegir segons quins comentaris acarnissats.

    Pa que tanta pista d'atletisme si hi ha altres maneres més divertides de veure mamífers corrents?

    ResponElimina
  7. A mi lo que em preocupa és que guanye qui guanye, Lluesma ja s'ha assegurat la subvenció durant deu anys. A les altres entitas esportives també los hi faran això?

    ResponElimina
  8. Anonim de les 11'13 esta es justament la mentalitat que poc a poc Tortosa te que superar, no vull ofendret, però com tu molt be dius son les diferents administracions, els grups de negocis privats o perque no,el mateix ajuntament qui fruit d'un pla establert acaba fent les coses, vull dir que cap administració supramunicipal, grup privat etc farà res a la ciutat si no es atreves de l'ajuntament respectiu.
    Els plans d'urbanisme, comercials etc que molts cops a la nostra ciutat han sigut criticats, per alguns sectors, son del tot necesaris per poder creixer(com a ciutat) amb armonia.
    Res es pot fer si no ja un full de ruta per portar-ho endavant, i es Sabaté qui a la nostra ciutat ho ha fet per primera vegada, i es aixó el que el portarà a les fulles d'or de l'historia de la nostra milenaria ciutat, al igual que les obres publiques que hagi portat endavant, però la gran aportació es la visió global que ha tingut de la ciutat, el que més importancia tindrà a la llarga.
    Acabo fen-te un simil pictòric una obra d'art com pot ser un Picasso un cop el pintor la va acabar es molt facil copiarla (encara que amb ella es pugui parlar del cubisme, l'epoca blava etc) però l'important es haber sigut el primer, haber tingut l'idea i reflexar el que tu veus o el teu mon, aixó es l'art, vanguardista.
    Per a mi es el que Sabaté ha fet per la nostra ciutat, sentar les bases del que volem ser, i ens ha fet creure a tots que Tortosa te un futur.
    GRACIES SABATE PER COMPARTIR AMB ELS TORTOSINS EL TEU ART DE FER POLITICA.
    PD: per no fer tan estens el comentari he omitit posar el femeni però que conste que en l'espeit esta.

    ResponElimina
  9. VE CAMPANYA I ARA FAREM UN PEDAÇ EN UNA PISTA QUE NO ES PODRÀ COMPETIR...
    ALGÚ ES CREU QUE DESPRÉS FARAN LA PISTA DE JESÚS???

    ResponElimina
  10. Olé tus huevos a l'últim anomin.

    I a "la comedianta" fas honor al teu no i sols fas comedia.

    ResponElimina
  11. El ole tus huevos, era per l'anonim de les 4:16.

    ResponElimina
  12. No tinc cap mena de dube de que es farà tot.

    Perquè? Molt fàcil, perqué el poble donarà suport a Sabaté.

    ResponElimina
  13. Este que tan parla d'ous, se pensa que està cridant al mig d'un dels seus partits de futbol on la mitad del públic escridassa l'altra mitad i tots, absolutament, van sobrats d'allò que ponen les gallines.
    No sé perquè los del futbol teniu de ser tan ofenedors amb les altres entitats esportives. No practiquem totes un esport?
    I això de que vatros sou majoritaris i els reis del mambo, dis-me-ho este diumenge al pavelló de Tortosa ple de gom a gom d'esportistes i públic en general.

    ResponElimina
  14. autobombo comediata ?

    ResponElimina
  15. autobombo comediata ?

    ResponElimina
  16. Sabaté ha fracasat en política esportiva estrepitosament. Ara ens intenta colar unes obres d'última hora mal planificades, un parxe més a les nostres ja més que desfetes instal.lacions esportives municipals.

    El club d'atletisme ha dit que si a l'obra, perquè "mas vale pajaro en mano que ciento volando", ni més ni menys. Ara bé, si parles amb ells et diuen que és un NYAP.

    ResponElimina
  17. Ja que anem de dites afegiré "PAN PARA HOY, HAMBRE PARA MAÑANA". Esta és la realitat desta obra. Un pedás més a la insigne ciutat de Tortosa.

    ResponElimina
  18. E.E en lloc de fer la teva feina a l'Ajuntament, si es que en tens, i pel que cobres hauries de tenir-ne, t'han ficat a fer campanya als blocs. Olé. Però així no arribaras mai a ser regidor, no pasaras mai de ser un cap de gabinet sectari, frustrat amargat i resintit. Una vegada més el teu cap et demanarà que et sacrifiquis per la causa. Be és el destí de gent com tú.

    ResponElimina
  19. Anem per parts,

    A la comedianta no nas encertat ni una, no jugo a futbol i es una frase feta vale. Espero que al teu partit no tingui ningú mai la idea de posarte en una llista perque ets com el William dels pilars de la terra, estas en totes les batalles i ets c.... de g..... com ell.
    I al que es pensa que E.E. s'amaga darrera d'aquest escrit que no es dedique al tarot ja que no es guanyarà la vida.

    I a l'altre anonim, qui fracasa son aquells que tant sols miren la data del 27 de maig important-los una m.... el que es bo o dolent per a la ciutat i per desgracia a la nostra ciutat d'immolistes es el que més abunda.

    Apa a pasar-ho bé

    ResponElimina
  20. anònim,
    ets encantador.
    La teua manera de parlar, l'espontaneitat, el cultisme que desprens pels tots els teus costats me supera.
    Per cert, jo hai dit que juguesses al futbol? La major part de la gent que diu que estima este esport, tan sols criden i miren a on va a parar la piloteta. No el practiquen pas.

    ResponElimina
  21. E.E. tranquilitzat home que t'agafarà algo dolent. El que tens que fer és controlar les contractacions irregulars que es fan a l'ajuntament. Ah!, segur que mai seras regidor.

    ResponElimina
  22. Primera, E.E. te altra feina que està aqui donat-vos joc a vatros.

    Segona, el vocabulari que utilitzo es el del nivell que despren habitualment aquest bloc.

    ResponElimina
  23. Aquest nivell que dius que desprèn el bloc, ho dius per mi o pels comentaris del bloc?
    En una cosa tens raó. No ets E.E.

    ResponElimina
  24. Gustau, hem perdonaras el to que utilitzo, però no parlo del bloc sino dels comentaris.

    D'altra banda algun dia ens parlarem cara a cara i ho entendras.

    ResponElimina
  25. quin susto!

    ResponElimina
  26. Qui es E.E.?, sempre parleu en clau tios!

    ResponElimina
  27. E.E. és Eduar. En.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta