28 de febrer del 2007

Tortosa ha format 990 persones amb cursos i tallers d'ocupació

Un total de 990 persones han millorat la seua qualificació professional, han après un ofici i en alguns casos han obtingut feina a través del centre de formació ocupacional de l'Ajuntament de Tortosa, que durant l'any 2006 va impartir fins a 30 cursos i programes de formació i inserció laboral. El centre va difondre ahir el resum d'accions formatives que van dur-se a terme l'any passat, amb el suport de diferents departaments de la Generalitat, i amb l'objectiu d'afavorir la formació especialitzada a diferents col·lectius, i especialment a persones en atur. Els cursos amb més inscrits van ser els 16 monogràfics de cuina (217), el d'administratiu polivalent (70), l'escola taller El Cos de Guàrdia (51) i els tallers de cuina i construcció (18).

El Punt (28-Febrer-2007)

1 comentari:

  1. Jo mateix vaig cursar un d'aquestos cursos (Administratiu polivalent). He de felicitar les persones que treballen al centre de formació ocupacional. La seva qualitat professional i humana és formidable. I destacar que he teballat d'administratiu en una multinacional amb resultats molt satisfactoris. No tot ho fan malament a l'ajuntament, gent!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta