17 de febrer del 2007

Tortosa podria construir una pista d'atletisme homologada i un altre camp de gespa artificial a l'estadi municipal

El projecte d'última hora implica l'enderrocament de la Casa Sant Antoni

L'Ajuntament de Tortosa decidirà en els propers dies com ha de ser la reforma de les instal·lacions esportives de l'estadi municipal, després que a la junta de portaveus d'ahir no hi hagués acord sobre les dimensions de la pista d'atletisme que es farà a l'actual camp de terra. L'opció inicial era construir-hi una pista d'entrenament, encara que una part del govern municipal vol ser més ambiciosa i proposa fer-hi una pista de 400 metres, que implicaria l'enderrocament de la Casa Sant Antoni.

La junta de portaveus de l'Ajuntament, que l'alcalde de Tortosa havia convocat ahir per intentar consensuar la reforma de les instal·lacions esportives, va acabar-se sense que el govern i l'oposició tanquessin un acord definitiu sobre la nova pista d'atletisme que s'ha de construir a l'estadi. Així, Joan Sabaté va proposar la construcció d'una pista d'atletisme de 400 metres i d'un camp de futbol de gespa artificial a l'espai que actualment ocupa el camp de terra. Però el projecte, que tindria el suport del Club Deportiu Tortosa i del Club d'Atletisme Terres de l'Ebre, implicaria la demolició d'una pista de futbol sala i de la Casa Sant Antoni, on ara hi ha la seu del patronat d'esports i les oficines del Punt d'Informació Juvenil. En aquest sentit, fonts municipals van detallar que la proposta no va acabar de convèncer els dos socis de govern de Sabaté, l'independent Josep Maria Franquet i l'ecosocialista Sisco Lahosa, que a més és el regidor d'Esports. El portaveu de CiU, Ferran Bel, també va evitar pronunciar-se sobre el tema, però es va comprometre a respondre a l'alcalde dilluns al matí, hores abans de la roda de premsa que Sabaté ha convocat per la tarda.

> L'opció de la pista d'entrenament

En el cas que finalment no prosperi l'opció de construir una pista homologada i un camp de gespa artificial a l'actual camp de terra, l'Ajuntament recuperaria la proposta de fer-hi una pista d'entrenament, com ja va acordar amb el Club d'Atletisme Terres de l'Ebre l'octubre passat. En aquell moment, la construcció de la pista d'entrenament va plantejar-se com una solució provisional, fins que pogués tirar endavant la pista d'atletisme que l'Ajuntament havia projectat en uns terrenys de la carretera de Roquetes a Jesús, i que encara es troben en procés de requalificació urbanística. A més, el consistori també facilitava que el Club Deportiu Tortosa pogués convertir la zona central del camp de terra en el segon camp de gespa artificial. En aquest sentit, l'afectació de l'actual camp de terra, amb la construcció de la pista d'atletisme i el nou camp de futbol, invalidaria l'opció de traslladar-hi la nova zona de piscines. Amb això, l'Ajuntament espera justificar l'enderrocament del velòdrom i la construcció del nou complex ciclista de Vinallop.

El Punt (17-Febrer-2007)

16 comentaris:

  1. MOlt bo tio!!! Un altre projecte que costarà fer sobre el paper uns 6000 o 1200 euracos, que mai es portarà a terme i quealgú cobrarà!!!

    Tortosa= La ciutat dels projectes que mai es faran realitat!!!

    Crec que existeixen els caçarecom penses i els caçaprojectes!!!!

    ResponElimina
  2. Jo diria més, és hora de contractar el caçafantasmes!!!!

    ResponElimina
  3. Sabaté ha perdut el nord, el sud, l'est i l'oest. No sap on té la mà dreta ni la mà esquerra. Un alacalde aixó millor que marxi al Senat i ens deixe tranquils.

    Ja va sent hora que algú marque una política esportiva seriosa i que es pugue dur a la pràctica.

    ResponElimina
  4. Per favor,
    prou enderrocaments!
    Dixeu en pau l'edifici de Sant Antoni que la gent de Ferreries mos estimem tant!

    ResponElimina
  5. Sabaté vol fer ara el que no ha fet durant 8 any. Quosevol cosa val per intentar salvar la cara davant eleccions. Els importa tot un pepino.

    ResponElimina
  6. Este alcalde té molta geta. El que te que fer és planificar les coses i no agafar la tanqueta i tot el que "molesta" al terra. Este alcalde no defensava salvar el patrimoni?

    ResponElimina
  7. No ho entenc, segons que es desprèn de la notícia, Sabaté convoca la junta de portaveus per a presentar un projecte que ni el seu regidor d'esports, ni el representant d'IPE, també al govern, consideren adient. Que és que Sabaté no parla amb el seu equip de govern per tal de governar la ciutat. A veure si serà veritat el que corre per la ciutat que no confia ni en la seua pròpia sombra i que porta l'ajuntament amb un autoritarisme digne d'altres èpoques. Quina falta de serietat, tota una pola d'anys escoltant que la pista d'atletisme no es podia fer al velòdrom i ara resulta que sí. El que fa falta no és només planificació, sinó dimissions en cadena: si el regidor d'esports no veu en el projecte de l'alcalde el seu projecte, per dignitat ha de dimitir; si l'arquitecte municipal s'ha passat una pila d'anys dient que no entrava la pista d'atletsme i ara sí que entra, el que ha de fer és dimitir; si l'alcalde de la ciutat després de vuit anys de govern encara no ha solventat el problema de les intal.lacions esportives, el que ha de fer és dimitir.
    Que no tenen sentit del ridícul?

    ResponElimina
  8. Vatros direu el que voldreu però ja voldriu porder dir en els vint anys que vau desgovernar Tortosa, haver fet la meitat del que ha fet Sabaté en vuit.

    ResponElimina
  9. Així, així, canya als covergents.

    ResponElimina
  10. los nous aristocrates que imposen el poder igual que els vells aristocrates.
    Partits?
    Politics?
    PARAULES A SUPRIMIR DEL DICCIONARI ....
    Ja no ens serveixen ...
    O sigue que espavilemnos en l'autogestió que si lis hi deixem als aristocrates ja sabem massa el que passa.

    ResponElimina
  11. Tombar l'edifici del Sant Antoni ho trobo lamentable. Deu meu, quina colla...

    ResponElimina
  12. Pos jo ho tinc molt clar, entre l'edifici de Sant Antoni i la pista d'atletisme, no hi ha color

    JO VULL UNA PISTA D'ATLETISME. JA

    Aquestos colloneres de CiU, es van estar 20 anys tocant-se el que no sona i ara ens volen donar lliçons.

    REPETEIXO JO VULL LA PISTA D'ATLETISME.

    Prou d'hiprocresia per una m.... de vots.

    ResponElimina
  13. Hostia, un implicat que diu les coses pel seu nom. aixo s'anima

    ResponElimina
  14. Jo el conec bé a Joan Sabaté i no és cap llegenda urbana. És autoritari, egolatra i malfiat.

    ResponElimina
  15. El que esta clar es que l'oposició ha perdut el lloc i quan no te res que proposa sols queda l'insult i la desqüalificació.
    Cada cop hem desanimo més de llegir aquest blog ja que l'insult es l'esport nacional del mateix.

    ResponElimina
  16. Doncs no el llegeixes, Adéu

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta