22 de febrer del 2007

Tortosa programa una festa per celebrar el final del programa Efecte Jove Intercultural

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa, Jana Muñoz, va presentar ahir la festa que servirà per posar el punt final a la primera edició del programa Efecte Intercultural Jove, que es farà el proper 3 de març a l'auditori Felip Pedrell. La festa inclourà la projecció dels sis vídeos que sis joves de Tortosa han realitzat conjuntament amb sis joves nouvinguts, amb l'objectiu d'explicar i donar a conèixer quins han estat els punts de trobada entre les diferents cultures. De fet, en el projecte hi han participat sis entitats de la ciutat, Obre't Ebre, Lo Golafre, Atzavara Jove, Creu Roja Joventut, els Voluntaris del Nadal Jove i l'Esplai Blanquerna. Per la seua banda, a l'Efecte Intercultural Jove també hi han participat joves immigrats que han arribat a Tortosa des de Moldàvia, l'Equador i el Marroc. Després de la projecció dels vídeos, que tenen una durada d'entre cinc i deu minuts, el públic assistent podrà votar i decidir quin és el treball guanyador. D'altra banda, també hi haurà una exposició del Consorci per a la Normalització Lingüística sobre les diferents cultures participants, un aperitiu i l'actuació dels grups Mamajuana i Las Arepas Latinas, una formació d'Ulldecona que es caracteritza per la seua música alegre i les seues lletres marcadament reivindicatives.
Segons Muñoz, la festa de cloenda de l'Efecte Intercultural Jove serà «l'acte estrella» de les diferents activitats que l'àrea de Joventut ha realitzat per fomentar la convivència i la interculturalitat, dins del pla local d'atenció a la diversitat de l'Ajuntament. «El que pretenem és que els joves creïn, i trobin els seus espais de trobada i connexió de cultures», va concloure la regidora.
El Punt (22-Febrer-2007)

9 comentaris:

  1. i domingo i la colla jove? on estaven???

    ResponElimina
  2. eguna altra vegada a possar-se en la colla!!! xeic, xeic es que no sabeu quan ni ha prou......

    ResponElimina
  3. Los de Domingo devien estar preparant la llista de Franquet. Es lo únic que els interessa.

    ResponElimina
  4. eic, que passa? on estas domingo? i los teus adeptes que ja no els funciona l'ordinador? quina noticia més avorrida no?

    ResponElimina
  5. L'anonim de les 12:52 PM que li passa?
    Ja ho sé......
    Esta neguitos perque, sap que pronte el frotan fora i no sabra que fer.

    ResponElimina
  6. de que parles? anònim de la 1,12

    ResponElimina
  7. Als anònims folloneros cerca merder, els dedicaria la cançó;

    No pudo vivir contigo, ni puedo vivir sin ti.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  8. et queda be lo castellà noi. molta cansó però d'interculturalitat res de res

    ResponElimina
  9. Mira nosaltres no tenim que celebrar el final de res i menys del programa d’interculturalitat donat que el nostre projecte de moment no s’esgota fa 14 anys que el tenim engegat i per tant en aquest temps ha estat molta la gent de diferents cultures que n’ha pogut participar.

    Et convido a fer una ullada al personal que tenim a la Colla i veuràs com permanentment i sense ànim d’utilització de les persones per acreditar una sensibilitat políticament correcta en un simple projecte, tenim gent de tots els colors, races, i llengües.

    Si ti vols apuntar seràs l’espècie que ens falta.

    Amb tot felicitats a les entitats i persones que han participat en aquest projecte, i disculpeu que algun inconscient ens hagués posat en un debat que no tindríem que ser, el premi i el reconeixement és per les entitats que anomena Gustau en la noticia.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta