23 de març del 2007

Aquesta foto és meua















El setmanari La Veu de l'Ebre publica avui, a la pàgina sis del periòdic, una foto que és meua. No tinc ganes d'entrar en guerres absurdes amb cap mitjà de comunicació, i menys encara amb companys de feina, però l'episodi m'ha molestat. Principalment, perquè la foto està signada amb les sigles LVDE, com si l'haguessin fet ells o algú l'hagués cedit. Com alguns sabreu, aquesta foto il·lustrava l'entrada El president d'ERC a Tortosa dimiteix per les discrepàncies amb Forés per la candidatura, que vaig publicar el 21 de març tant a El Punt com a La Marfanta. La imatge és la mateixa, i el pixelat extrem amb què la foto apareix publicada a LVDE no fa res més que confirmar que l'arxiu ha estat baixat d'internet, i que no han pogut millorar la resolució. Un mitjà que demana que la resta citem les informacions que ells trauen en exclusiva, hauria de predicar amb l'exemple i evitar casos com aquest.

27 comentaris:

  1. Sí senyor!!! Haries de cobrar drets d'autor.

    ResponElimina
  2. la gaceta sociata no en té d'ètica

    ResponElimina
  3. ni ètica ni vergonya

    ResponElimina
  4. Que trist. Se perd el respecte o k?

    ResponElimina
  5. Feu una assemblea!

    ResponElimina
  6. l'ebre, la gaceta sociata?, que no heu vist el desplegament en vers CiU d'avui.

    ResponElimina
  7. això és greu?

    ResponElimina
  8. el trist es k passen akestes coses. Vaia xapussa. k costa parlar?. l'ebre xapussa

    ResponElimina
  9. Lamentablement tots sabem del caracter mercantilista de l'Empastre de l'Ebre, ara veu sociata, demà veu convergent, etc.
    En la quantitat d'anuncis que foten no se com cobren los diaris!
    l'Estel, en menys anuncis, surt a tot color i gratuit

    ResponElimina
  10. Sí Però Conrad no vol viure a todo meter com alguns de l'Ebre.

    ResponElimina
  11. “Escándalo: la revista "Elle" acusa a "Interviú" de robar las fotos de Elsa Pataky desnuda, que está que trina”

    Al menys posats a robar podrien tindre una mica més de gust. NO???

    ResponElimina
  12. L'Ebre Xapuseros i Gustau Pureta.

    Pos si no te cap Gracia esta foto??????

    ResponElimina
  13. Una mica seriosos si que hu hauriem de ser no?....però tothom....perque es clar comparar L'estel amb La Veu de L'ebre; compara la nomina d'un i de l'altre.
    Per una altra part, Gustau, perque no hu parle-hu al col·legi de periodistes tot aixo?

    ResponElimina
  14. Ah, si es que haurien de tornar els temps de la Voz del Bajo Ebro...

    ResponElimina
  15. El més trist és el que representa la foto!!!!Una ERC destrossada i els culpables hi surten! Aquests demanaran drets d'autor quan vegin que no trauran els 4 o 5 que deien les enquestes!!!

    ResponElimina
  16. ... sobre les fotos... molta gent posa "marques d'aigua" a les seues fotos que penja a internet, així si li roben, o surt el seu nom/web o surt un "pegote".

    ResponElimina
  17. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  18. que voleu si els mantenen els socialistes i la generalitat. pos pobrets tenen que robar fotos ja que no les poden ni pagar ni fer.

    ResponElimina
  19. ja, ja, ja... la "Gaceta sociata", bon nom. Jo sabia que li deien "La Veu del PSC", però "Gaceta sociata" també está be.

    ResponElimina
  20. NO. ´No és la Veu del PSC. És la veu de su Amo. Quan mani Ciu a l'Ajuntament de Tortosa seran ProBel.

    ResponElimina
  21. Ho solen fer moltes vegades això d'apropiar-se de fotos d'altres, i al peu de foto o posen "LVDE" o bé no posen res, quan podrien haurien de posar el nom de l'autor o "cedida"

    La veu de l'Ebre, segur que no és gaceta de CiU, si surt darrerament CiU de Tortosa és perquè paga la publicitat i potser a canvi li posen notícies. LVDE sempre ha funcionat així: "si em poses publicitat (o sigui: si pagues) et publico notícies, sinó ...".

    Jo diria que és la gaceta del PSC-PSOE de Tortosa (d'altres municipis no ho veig tant) i d'ERC en general.

    ResponElimina
  22. LA VEU DE L'EBRE KUTRES

    ResponElimina
  23. I algú s'estranya? No sabeu lo malament que es treballa des de L'Ebre (i deixo qüestions polítiques a banda)? Fan les coses com els hi sembla, moltes vegades els articles fan llàstima, i si tu envies un text, no tenen cap respecte, l'escursen, o usen el teu primer paràgraf com a destacat...
    Un desastre total.

    ResponElimina
  24. La Veu, bombardeig mediàtic sobre la vegueria on no apareix ni una carta als lectors de la Ribera i la Terra Alta en mesos.

    ResponElimina
  25. Els actes de pirateria es combaten denunciant-los i reclamant els drets d'autor.

    ResponElimina
  26. LA VEU DE L'EBRE ÉS UN TBO SOCIALISTA

    ResponElimina
  27. La veu de l'Ebre és un TBO socialista ara que manen els socialistes. Abans era un TBO convergent. I demà serà un TBO del partit que manarà. La informació queda en segon terme, la qüestió és fer diners... jo publico notícies si tu em pagues abans. I qui pot pagar? Qui mana.

    Algun dia haurem de parlar de les estirades d'orella que en regnat de CiU van fer polítics convergents al senyor Arasa, i de les estirades d'orella que en regnat socialista l'hi han fet polítics del PSC.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta