24 de març del 2007

La doctora Garcia, fitxatge d'última hora i principal novetat de la llista del PSC a Tortosa

L'assemblea local del PSC va ratificar dijous al vespre la llista presentada per l'alcalde de Tortosa i candidat a la reelecció, Joan Sabaté. Durant la presentació als militants, Sabaté va destacar que es tracta d'una candidatura "ben compactada", forta i paritària, que combina persones joves, gent independent i emprenedora, i regidors amb experiència dintre de la política municipal. De fet, després d'alguns canvis d'última hora, la principal novetat va ser que la sindicalista Pilar Saporta s'autodescartés per a la segona posició, i que finalment no entrés a la llista. El seu lloc va ocupar-lo l'actual regidora de Governació, Consol Cordero, mentre que el regidor d'Urbanisme, José Martín, anirà al tercer lloc de la candidatura. Amb tot, la principal sorpresa de la llista socialista és el fitxatge de la doctora Gràcia Garcia, una professional de prestigi i molt coneguda a la ciutat, que acompanyaria Sabaté com a independent. Al cinquè lloc hi haurà l'actual regidor de Promoció Econòmica, l'empresari Rafel Lluís, que tot i no entrar als pronòstics inicials finalment va desplaçar fins a la vuitena posició el cap de gabinet de l'alcaldia, Eduard Ena. Entre Lluís i Ena, ocuparan el sisè i el setè lloc dues persones de l'aparell del PSC tortosí, Cristina Bel i l'actual regidor de Presidència, Jordi Bonilla. D'altra banda, el novè lloc també és per un altre membre del nucli dur, Ricard Lleixà, mentre que a la desena posició hi ha una dona força coneguda a Tortosa, Maria López, vinculada en el seu dia al moviment en defensa de l'Ebre i també al món cultural. A més, també destaquen l'onzè lloc de la regidora de Serveis i diputada al Parlament, Dolors López; la dotzena posició de la directora territorial d'Educació, Pepín Beltran, i la incorporació del doctor Gaspar Ricart al número 13 de la llista, que tornaria a la política tortosina quatre anys després d'haver acabat la legislatura passada com a regidor independent, ja que va abandonar el grup del PP per la polèmica del transvasament. Finalment, cal remarcar la caiguda del regidor de Cultura, Francesc Juan, fins al lloc número 19, així com el fet que l'exalcalde de Flix i director d'Acció Territorial, Antoni Sabaté, tanqui la candidatura. Per la seua banda, l'alcaldable del PSC va mostrar-se convençut que té un "excel·lent equip" per tirar endavant el projecte de ciutat dissenyat i encetat en els últims vuit anys, que ha fet de Tortosa "una ciutat moderna i amb les bases consolidades perquè continuï creixent de forma sòlida, sostinguda i sostenible". La presentació oficial de la llista del PSC es farà el 30 de març a la nit, amb motiu d'un sopar de militants en què participarà el president del Senat, Javier Rojo.
*Podeu veure la llista completa al bloc Les Municipals 2007 a l'Ebre.
*També podeu llegir la notícia d'avui a El Punt, amb la presentació de les llistes del PSC a Tarragona i Reus: El PSC ofereix nous actius.
*Foto: www.metgescat.org

26 comentaris:

  1. Molt be, emigdi. No han sortit totes les llistes i esta es la pitjor. No facis que un arbre no et deixe veure el bosc.

    ResponElimina
  2. Estic contenta de no estar a esta llista, això vol dir que no sòc una mediocre.
    Una militant

    ResponElimina
  3. Ferran, t'ho han ficat fàcil, ara, si no guanyes aquest cop, hauràs d'anar-te'n cap a casa. Però no conto que sigui així, amb els precedents que no cal esmentar, ja que tota Tortosa els sap i, amb aquesta llista tant mediocre i decepcionant, crec que tents moltíssimes possibilitats d'arrassar.

    ResponElimina
  4. Estic d´acord amb el comentari realitzat respecte al numero 3 de la llista del psc, quina vergonya,aquesta gent fan que la gent passi de la politica, quins progres deu meu, els importa un carajo el progressime i les esquerres, només els importa la pela.

    ResponElimina
  5. Pel be de la ciutat espero que no tornin a guanyar els socialistos(perdó els socialistes)

    ResponElimina
  6. Estic d'acord amb tots vosaltres, el nº 3, si tingués vergonya, cosa que no té, plegaria. Esta llista està condenada al fracàs absolut.

    ResponElimina
  7. Sr. Sabaté, vostè ha cabat la seva propia tomba política. Réquiem pels socialistes tortosins.

    ResponElimina
  8. El tenen agafat de baix!!! Després de tots els comentaris que s’escolten en la ciutat, presenta aquesta llista? Està boig o què?

    ResponElimina
  9. Pos a mi el nº3 me mola

    ResponElimina
  10. Per cert, Joan Sabate, encara no arribat l'hora de que algu de Jesus pugui anar a la llista del PSC amb garantia de sortir?.. O potser aixo demostra la deixadessa i falta de respecte institucional en que has tractat al poble?.
    Nomes son preguntes sense malixia, com aquelles xerrades de la radio

    ResponElimina
  11. Una llista de pena, ho sento molt perquè sóc d'esquerres. No penso votar al PSC de Tortosa ni borratxo. Com podem portar a la llista gent com el salmanquino en el numero 3, la totila de la chelo al segon lloc!!!!. Perfavor.

    Sabaté, ho sento de tot cor però t'has errat de cartes i et pots jugar l'alcaldia. Jo votaré esquerres, però PSC-Tortosa.

    ResponElimina
  12. Biennnnnnnn bona candidatura si senyors. A triumfar.... jajajaja. Fins hi tot el PP pot fer-ho millor.

    ResponElimina
  13. Ridícul dels socialistes i de sabaté al fer una llista tan poc ciutadana. Sabate esta dominat pel partit i els sindicats, no fa una llista per governar la ciutat.

    ResponElimina
  14. La Dra. que han fitxat crec que no sap on es posa. Sortira per cames de la política i se´n adonara del "pelaje" que tenen tots els altres de la llista que no se´n salva ni un.

    ResponElimina
  15. Coño! Que pasa con el número 3 de la lista comunista, carajo. Mandamos, no? Pues hacemos lo que nos sale de los testículos. Y a ver si escribimos en castellano, coño. Que no entiendo lo que decís y no puedo insultaros.

    ResponElimina
  16. Sols faltava això. Un home que ha "governat" la ciutat de Tortosa durant 8 anys i no és capaç de fer una llista potent

    Definitivament la ciutadania li ha girat l'esquena a l'alcade sabaté. La mala gestió i la descoordinació de l'ajuntament li estan passant factura.

    ResponElimina
  17. Si pacten estos i el de la bicicleta, me'n vaig a viure a Roquetes

    ResponElimina
  18. i jo amposta, encara que en cap de setmana no hi ha mes remei, ja que aqui no hi ha res

    ResponElimina
  19. Per fitxatge el del Sr.Joan Bonfill
    que a part d'anar a la llista es el candidat del PSC al Reguers. El Sr Bonfill, a part de carrec de confiança de l'Ajuntament imposat per el Sr Franquet ha estat del PP tota la vida, i estat candidat del PP en diferents ocasions. Fins fa pocs dies encara dia al poble que ell sempreseria de dretes, i que el PP sempre el duia al cor.

    Entre el Sr. Gaspar Ricard i el Sr. Joan Bonfill, això sembla un llista del PP.

    ResponElimina
  20. quina llista!!!
    be $abate be!! en tu linea!!
    tu i el castella del martin $.A.

    ResponElimina
  21. HAN BUSCAT UNA METGEGESA PERQUE TOTS ESTAN DEL COR O LA PANXA ... LO QUE NO TE SIFILIS O CANDIDIASIS
    POLITICS DESTRUCCIO!

    ResponElimina
  22. I tu t'ens gonorrea mental i glonococos al cervell, covard

    ResponElimina
  23. Realment lo número 3 de la llista és un personatge d'antologia. Lamentable 100%, només cal sentir-lo parlat 5 minuts, se veu clar qun peu calça. I a més circula per la ciutat amb un posat de bufat que fa plorar...

    ResponElimina
  24. M'HA DIT UN MUIXONET, BÉ MILLOR UN MUIXONOT, QUE LA DRA. GRACIA NO VA EN LOS SOCIALISTES, AL MENOS DE 4 A LES LLISTES. TAMBÉ M'HAN DIT QUE L'HAN ENGANYADA.

    ResponElimina
  25. A tu si que t'an enganyat. primavera

    ResponElimina
  26. Pel que es veu si que ha plegat, no m'estranya, "no está hela la miel para la boca del cerdo"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta