24 de març del 2007

Convidem els partits a fer política ebrenca 2.0

Ahir al matí, durant una xatejada amb el blocaire Manel Zaera, vam atrevir-nos a batejar una forma de fer política que seria interessant experimentar: la política ebrenca 2.0. Es tracta de la proposta que fem a tots els partits polítics que es presentin a les eleccions del 27 de maig, perquè col·laborin activament al bloc Les Municipals 2007 a l’Ebre. Podria ser en un altre bloc, però ja que l’hem muntat i l’estem mantenint, a nosaltres ens faria il·lusió que s’hi sumessin. No es tracta només d’enviar missatges a la bústia electrònica del bloc... més aviat, la idea és que hi hagi usuaris de cadascun dels partits, perquè ells mateixos introdueixin els seus continguts al bloc, evitant omissions involuntàries i retards, col·laborant alhora per dinamitzar aquest espai que hem creat a la xarxa.
Coincideixo amb Manel en què és una experiència nova i interessant. En primer lloc, és interessant per als ciutadans, ja que el bloc pot esdevenir un lloc en què consultar la informació política del seu territori. I també pot ser un bon exercici d’impuls a la participació ciutadana -a través dels comentaris que s’hi poden fer-. Finalment, també pot resultar interessant per als polítics, ja que serà un pas més en l’adopció de les tecnologies de la informació i la comunicació en el món polític, i els oferirà la possibilitat de compartir un espai virtual comú amb altres forces polítiques, per tirar endavant un projecte comú, a la vegada que podran recollir l’opinió dels internautes sobre les seues propostes electorals. No és interessant?

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta