24 de març del 2007

La polèmica d'ERC de Tortosa als blocs ebrencs: parlen Lluís Martín i Al Turtusí

El portaveu del grup municipal d'ERC a Tortosa, Lluís Martín, ha aprofitat el seu bloc per manifestar la seua gratitud a tots els que van confiar fa quatre anys en el projecte polític que ell va encapçalar. Coincidint amb l'esclat de la polèmica per la confecció de la propera llista electoral d'ERC, Martín fa un repàs a tot allò que van aconseguir els republicans durant la seua participació als governs de Joan Sabaté.Unes accions de govern que es van estroncar quan ERC va posar en dubte la capacitat de lideratge de Sabaté, durant l'últim debat per la capitalitat del territori. Després de recordar la dedicació i professionalitat de l'anterior directora de l'IMACT, Rossenda Curto, Martín també té paraules de reconeixement per al també regidor Salvador Peiró, "sense el qual ERC de Tortosa mai hagués arribat fins on ha arribat".
D'alguna manera, les paraules de Martín em semblen un toc d'atenció al candidat Ricard Forés. Sense jo i sense Peiró ERC no seria el que és ara a Tortosa, i si pactes amb Sabaté també pots trobar-te fora del govern, podem llegir entre línies. En aquest sentit, també m'ha agradat la reflexió que ha fet Al Turtusí, militant d'ERC, des del seu exili professional al Marroc: "
Lo més curiós de tot plegat és que posaria la mà al foc i no em quemaria que qui ha posat pals al projecte de Forès són els mateixos que el van votar com a alcaldable". El nostre amic blocaire, que explica que va donar suport al sector perquè Josep Felip Monclús fos l'alcaldable d'ERC, demana ara el suport necessari per a Forés. Fins i tot en la distància, sembla que els militants propers al sector de Monclús aposten per una reconciliació amb Forés, que deixi fora de joc precisament als que van impedir que el primer encapçalés de la llista de Tortosa.

11 comentaris:

  1. No es tracta de qui deixa fora de joc a qui, sinó de fer més pinya.Després de l'elecció de Forés, mai he entès perquè Monclús va desaparéixer del mapa. Fem partit o fem el meu partit?

    És clar que això als altres partits no passa: ja ho procuren, ser d'una sola opinió.

    ResponElimina
  2. El que passa es que tant Forés com Monclús només saben mirar cap a munt a veure que els cau ,com fan els mediocres de tots els partits i llavors es queden sense suport dels seus compays.

    ResponElimina
  3. Jo crec que Al- Turtusi explica molt bé les qualitats que ha de tenir un bon militant: obedient, capaç d'acceptar pensaments únics, fiel als que tenen bons padrins, la ideologia és lo que menys importa, lo important és tenir una màquina de fer vots...
    La resta només són simples Carreteros o plataformeros, en llenguatge més ebrenc:cridanés, protestons, sentimentals, incòmodes,defensen només idees passades de moda... Serveixen unicament per utilitzar-los abans de les eleccions i prou

    ResponElimina
  4. Sort que sabem llegir i no cal que gent com 6:47 ens interpreti textes.

    ResponElimina
  5. al turtusi va de listillo

    ResponElimina
  6. Al turtusi és un els que va enviar lo curriculum a ERC.

    ResponElimina
  7. Es nota que l'Al-Turtusi, parla amb propietat, i algú s'ha sentit al·ludit...

    Les veritats ofenen, Al-Turtusi, fins i tot si s'expliquen en positiu i amb to constructiu com has fet tu.

    Salutacions des de l'altra costat del mar!

    ResponElimina
  8. Vaja, ja en tenim dos que busquen els favors d'ERC.
    No oblideu posar als curriculums que escriviu a la marfanta en favor del règim. Això és lo que dona més punts.

    ResponElimina
  9. Que pots esperar d'un xic que surt al seu bloc disfressat perquè està a marrocolandia!!
    A més de listillo es creu interessant.

    ResponElimina
  10. Jordi pelotillo se passa de listillo!!

    ResponElimina
  11. Endavant Forés, Monclús, Anglés, Al-Turtusi i tots aquells i aquelles que fan propostes en positiu, i/o que formulen les crítiques en els òrgans interns on participen, començant per les assemblees. Tota aquesta gent mereix respecte, s'hi estigui d'acord o no.

    D'altres, en canvi, no mereixen que se'ls faci el més mínim cas. L'estupidesa i la mala fe són uns mals que no es curen ni amb els anys.


    Marc

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta