1 de març del 2007

Denominació d'origen Blocosfera Ebrenca

El company Manel Zaera ha tingut (com és habitual en ell) una molt bona idea. Bé, en realitat han estat dues idees. D'una banda, ha creat la llista de correu Blocsebrencs. Al seu bloc ens explica que estava rebent correus electrònics de diferents blocaires ebrencs, i va adonar-se que ja érem un bon grapat de persones que rebíem missatges. La seua experiència com a antic moderador de la llista d'Ebrencs li va fer pensar que en comptes d'afegir, cada vegada, a tothom en l'apartat de destinataris dels missatges, per evitar deixar-te ningú, per evitar fer públiques de cop totes les adreces de tothom, i per poder tenir un lloc on consultar converses de les quals has perdut el fil, una llista de correu seria una bona cosa. I així va nàixer la llista Blocsebrencs, a la qual us podeu donar d'alta simplement omplint el formulari que trobareu al peu de pàgina i en altres espais de blocs com La Marfanta, Manel Zaera o Carme Pla. La vostra sol·licitud d'alta arribarà als administradors de la llista, que validaran la petició i l'accés, i de seguida estareu en contacte directe amb tota la colla de gent que formem l'ebresfera.
La segona idea de Manel Zaera ha estat crear el nostre segell de qualitat. Un segell de qualitat, com els que tenen les denominacions d'origen. A la columna dreta de La Marfanta haureu vist que hi ha una imatge, un logo, que també acompanya aquesta mateixa entrada. El nostre company ha pensat que podríem tenir un logo de la blocosfera ebrenca, que qualsevol puga incorporar al seu bloc per identificar-nos. El segell de qualitat D.O. Blocosfera Ebrenca. M'ha agradat la idea i també el disseny, que combina el blau de l'aigua amb la forma redona i el color taronja del logo de l'Ebrebloc. La seua forma circular també ens recorda que aquí tots estem al mateix nivell, que tots els blocaires comptem i que entre tots estem fent cada dia més plural la nova opinió pública de les Terres de l'Ebre.

5 comentaris:

  1. També hi poden entrar els fòrums ebrencs? ....

    ResponElimina
  2. MOLAA!!! quan he vist lo logo no he pensat q vulgués dir tantes coses!!! jeje!! x això són creatius o artistes!! los altres simplmnt espectadors!!

    ResponElimina
  3. Felicitat per la iniciativa. Jo ja he incorporat el logo al Bloc. Cal que tothom ho faci com a signe d'identitat!

    ResponElimina
  4. Au pos... jo també m'hi sumo.
    :U)

    ResponElimina
  5. este logo es patetic

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta