1 de març del 2007

Grau es reuneix amb l'alcalde de Tortosa i reitera que el campus de l'Ebre és prioritari per a la URV

El rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Xavier Grau, es va reunir ahir amb l'alcalde de Tortosa per analitzar l'estat del procés per construir el futur campus de les Terres de l'Ebre. Joan Sabaté va confirmar que a principi del pròxim curs universitari el projecte ja estarà enllestit i que l'Ajuntament ja haurà fet la cessió dels terrenys al parc de la Fira. Per la seua banda, Grau va afegir que li preocupa el finançament del campus de les Terres de l'Ebre i també de la resta dels edificis projectats per la URV. Amb tot, va treure importància a les últimes declaracions del conseller Josep Huguet, que havia advertit que el campus de l'Ebre no tenia el finançament garantit. «Huguet és el representant d'una conselleria que s'està posant en marxa, que ha de prendre moltes decisions en un àmbit competencial molt ampli i que necessita conèixer la disponibilitat pressupostària per a les universitats», va dir Grau. El rector va recordar que les prioritats de la URV van més enllà d'un pla d'inversions, amb més de 140 milions d'euros. «El campus de l'Ebre estarà dins el primer període», va remarcar Grau.

El Punt (1-Març-2007)
Foto...

2 comentaris:

  1. Que és prioritari ja ho sabem, el problema són els diners i la qualificació dels terrenys. Com sempre negligència de l'Ajuntament.

    ResponElimina
  2. Sr. Manel, embustero. De negligència res. Tot al seu temps.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta