14 de març del 2007

El desacord per la llista d'ERC a Tortosa força una assemblea de militants

La falta d'acord per la composició de la llista d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Tortosa ha provocat que el president de la secció local, Pantxo Martorell, haja decidit convocar l'assemblea general de militants «en els propers dies». Segons una carta signada per Martorell, a la qual ha tingut accés El Punt, la comissió electoral s'ha reunit en diferents ocasions sense arribar a cap acord, ja que el cap de llista «no mostra cap voluntat de consens i rebutja continuadament les diferents propostes que es debaten». Una afirmació que el candidat d'ERC a Tortosa, Ricard Forés, va preferir ahir no valorar públicament. «Tot això s'emmarca en el procés de negociació de la llista, i el president local ha fet aquesta carta per informar la militància, en clau interna», va dir Forés. A més, l'alcaldable republicà va treure importància a la crida als militants, ja que «la llista d'ERC també ha d'aprovar-se en assemblea».
De fet, Forés va dir que espera tancar la llista pel 27 de maig en tres setmanes. «Quan es faci l'assemblea, esperem que hi hagi una llista elaborada pel comitè electoral», va remarcar Martorell. Segons el president de la secció local, el clima actual no és bo per preparar la campanya i obtenir els millors resultats a Tortosa. «Però les coses no es poden fer a qualsevol preu», va advertir Martorell.

El Punt (14-Març-2007)

24 comentaris:

  1. si k komença bé aket noi. ERC va d mal a pijor. ni per fer la lista s posen dakord.

    ResponElimina
  2. I algú "perd lo cul" esbombant qualsevol cosa que hi passa. Si Martorell ha de convocar una assemblea, per què la carta no era ja la convocatòria? I per què van triar un cap de llista que no volien? Diu que "no a qualsevol preu" però carrega contra l'altre la falta d'acord. Quin és el preu de Martorell?

    ResponElimina
  3. Qui hem va dir fa uns dies que a ERC tot anava bé.

    Ja us vaig advertir que "Santitos" vol anar de número dos, o en cas contrari vol el cap de Fores.

    Temps al temps, i ja vereu com tinc raó.

    ResponElimina
  4. anònim 10:27 què no volieu un partit transparent i que informi de tot el que passa? pos és això, o no?

    ResponElimina
  5. diuen que de 2 va un pes pesant d'UGT és dir= PSC

    ResponElimina
  6. no tots los pesos pesants d'UGT son del PSC

    ResponElimina
  7. Que torni Monclús i Tomàs, veureu com es fan amics altre cop...jajajajajaja

    ResponElimina
  8. el cap de llista de ERC sí que és del PSC.

    ResponElimina
  9. sempre podeu rescatar a la mes dialogant (la comedianta ) jajaja

    ResponElimina
  10. Sabater ja està xalant i Bel ja està plorant.
    ERC+PSC+ICV = a més continuitat del desgovern

    ResponElimina
  11. Qui'ls hi mana confiar en un paio que no sap on esta ni sap parlar?
    Quan es tria per conveniencia es paguen los plats trencats.
    Menos personalismes i més propostes!

    pardills!

    ResponElimina
  12. a l'anónim de les 2:19,
    no tot lo que hi ha a l'aigua son peixos... però la majoria sí que ho son

    ResponElimina
  13. quina pena, la llista d'ERC amb monclús, i forés treballant conjuntament era una opció seriosa a l'alcaldia, ara nomès representa una via d'apoltronament per als mateixos de sempre, ja ens coneixem no?

    ResponElimina
  14. to canvia per seguir igual. sempre les mateixes històries. los partits són un asco. I ERC encara més ja que van de guais i resulta que s'esbatussen a la més mínima. realment, aquest noi ho té dificil, fins i tot santos era més seriós jo per la meva part m'abtindre aquestes eleccions.

    ResponElimina
  15. Va Gila i diu:
    És aquí l'assemblea?

    ResponElimina
  16. Que els d'ERC no tenen feina?
    Nomes cal una noticia d'ells i es tiren com a "buitres".
    Algun dia l'hi passare a Gustau
    ( si no hu sap ja) el resultat de
    "l'estudi" i estadistiques sobre les hores en que es publiquen els comentaris a LA MARFANTA; una pindoleta: Quan es refereixen a partits que estan governant, la majorìa son en hores d'oficina, nomes em falta saber si es fan des de llocs publics.
    No cal que contestessiu: I tu que?

    ResponElimina
  17. Santo, Santo, Santo es el senyor, dios del universo..... y de la tierra!

    ResponElimina
  18. Plega Martorell. Estàs fent malbé la imarge d'ERC a Tortosa. Plega Martin Santos, buscat una feina que et permeti donar una imatge més honrada. Si us estimeu les sigles, plegueu per dignitat. Deixeu a Forès fer una llista honesta.

    ResponElimina
  19. Sí, quina pena. Estic d'acord amb l'anònim de les 4.05. El tàndem Monclús-Forés hauria permès un canvi que feia molta falta. Ara faltaria saber qui se va carregar este tàndem, que jo diria que tot i la rivalitat per encapçalar la llista hauria pogut ser. Tenim uns quants elements per aquí a tortosa que fan pena, i no sé si començar pels regidors actuals o per alguna militant de més baix nivell que la comedianta que està al límit de la bogeria.

    Diu que qui se'n riu l'últim se'n riu més? Ja vorem com s'acaba.

    ResponElimina
  20. El forés apareix precisament per carregar-se a monclús. ara tothom vol l'aliança? que potser monclus, o algun adepte, ara vol una cadiretat municipal?? amb monclus, i pel que veig, ara també amb ricard, ERC no acaba de funcionar com hauria de ser.

    ResponElimina
  21. LLuís, plega, si et queda vergonya

    ResponElimina
  22. Lluís plega que ara volen cobrar porres i lo que ja cobra d'UGT

    ResponElimina
  23. Lluís plega que la Porres ja fa anys que et tira merda damunt per Tortosa i a Barcelona. No pot viure en lo que cobra de fer recados i escriure a màquina.
    Lo de la UGT deurà plegar de sindicalista ja que és tant d'esquerres. I llavors tindrà ofici o benefici?
    Quant t'enyorarà la gent quan vegint el que fan tots estos trepes.

    ResponElimina
  24. Monclús i Forés junts es matarien perquè un és un venut del bando Carod i d'Amposta i l'altre un llepon de Puigcercós i de la Marta si també convé. Quan els veu, tan encantat que és , perd lo cul.
    Ells i Forcadell, miseria per a Tortosa,però molt de futur polític

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta