16 de març del 2007

Els dos sectors d'ERC de Tortosa s'enfronten pels quatre primers llocs

El desacord pels quatre primers llocs de la candidatura d'ERC a Tortosa és el motiu de l'últim enfrontament intern, que ha portat el president de la secció local, Pantxo Martorell, a convocar una assemblea general de militants per desbloquejar el procés. Així, fonts properes a ERC van explicar que els tres membres del comitè electoral, entre els quals es troben el mateix Martorell i el cap de llista, Ricard Forés, no s'acaben de posar d'acord en els números dos, tres i quatre de la candidatura republicana. De fet, els quatre primers de la llista són els que tenen opcions de sortir de regidors, segons les diferents enquestes que han transcendit. Així, Forés voldria que l'acompanyessin el sindicalista Valentí Marín, la històrica Cinta Porres i l'exdelegat de Governació, Josep Anglès. Uns noms que, segons les mateixes fonts, no accepten els altres membres del comitè electoral, ja que Marín és membre de la UGT, Porres és «poc coneguda» a la ciutat, i Anglès tampoc és una bona opció, ja que ha estat un dels directors territorials substituïts per ERC al nou govern català. El mateix sector també reclama que un dels dos regidors actuals, Salvador Peiró, ocupi el segon lloc de la llista d'ERC.

El Punt (16-Març-2007)

34 comentaris:

  1. i a qui posarien, estos que no volen la proposta de Forés? Perquè si "les fonts" o Martín Santos (que fa tot lo tuf de ser el mateix) ens ho diguessin, els podríem donar la nostra opinió.

    ResponElimina
  2. Jo conec personalment al Josep anglès (per un tema d'esports, no de política) i sense dubte és una gran persona i una de les millors opcions que podría prendre ERC. Seriós i treballador. Si el fiquen a la llista potser els votaré i tot.
    Carme

    ResponElimina
  3. Recordeu la paritat?

    ResponElimina
  4. I la reasignació de sexe? M'operaré per ser dona. Paritat en les llistes sindicals. Paritat en les juntes d'associacions de pares i mares.Paritat també en els càrrecs de les comunitats de propietaris. Paritat a la junta directiva del Barça. Que totes les parelles tinguin tants de fills com calgui per tenir paritat a casa. Paritat a les barres dels pubs.

    ResponElimina
  5. És aquí la famosa assemblea?

    ResponElimina
  6. M'encanta, la roba s'ha de rentar als blogs. Seguiu així que ho esteu fent molt be per no conseguir ni un regidor.

    ResponElimina
  7. 12:42 PM

    És el que algú pretén. I després, encara manxen amb allò de "onde estará mi pacto...Onde quiera qu'esté, no pas amb Sabaté..."

    ResponElimina
  8. bslovAmglés, aquest no l'han fotut fora del govern per no haver fet bé la feina?? i ara vol ser regidor a Tortosa?? no entenc res. Tortosins: ja us ho fareu.

    ResponElimina
  9. Lo favor que vam fer al PSC i CiU al tallar les ales al Monclus, es dificil que algu no el conegues per la seua professio, i les moltes activitats extra-professionals, no com altres que no es mouen si no cobren, tenieu molt de guanyat, pero als seguidors dels martinos, els ha sortit el tiro per la culata.

    ResponElimina
  10. Jo també vull trencar una llansa a favor de Josep Angles. Per a mi una bona persona. I per suposat de Valentí Marín, un home assenyat i amb el cap molt ben amoblat.

    ResponElimina
  11. Les coses a ERC Tortosa acabaran tornant a la lògica que no s'havia d'haver abandonat. Els agitadors d'espardenya i barretina deixaran de ser la cara del partit. ERC, el partit, té molt clar qui és vàlid i qui no ho és. Una llança a favor d'Anglès, Forès i Monclús.

    ResponElimina
  12. ara resulta que tots són bons. fa uns mesos s'esbatusaven per per ser caps de llista i ara s'ajunten per unes cadiretes a l'ajuntament.

    ResponElimina
  13. Personalment crec que esquerra té molt a dir a les properes locals, i que de discrepàncies internes n'hi ha a tots els partits, és tant comú com sa.
    Ara el que toca és treballar per Tortosa!
    Àngel.

    ResponElimina
  14. Pep Anglès és un molt bon tio, treballador, i a governació va fer una molt bona feina, seguríssim. El motiu que no repetís en el càrrec no és, ni de bon tros, que ho hagi fet malament, però en política estes coses passen, hi ha canvis, i no necessàriament perquè tal o tal altra persona ho hagi fet malament.

    ResponElimina
  15. Porres??? no és la que va dient a la feina que ella viurà de la política. Sembla que a ERC el que volen tots es colocar-se. ja teniem als dos regidors i ara tota aquesta colla.

    ResponElimina
  16. mare meua magafen ganes dapretara corre

    ResponElimina
  17. Anglès és un inutil. Molt de rollo però poc contingut. Ja és sospitós que tots los delegats repeteixin i ell no. Porqué será?

    ResponElimina
  18. A la notaria que treballa la Porres estant tots molt contents incluïts los notaris per veure si se'n va.Ja la van posar fa un temps a un quarto sola perquè es barallava en tots. Forés - Porres -Monclús = La ruïna de Tortosa.

    ResponElimina
  19. Que canvien al Forés que es desastrós

    ResponElimina
  20. Qui et mana Pep anar a una llista en tres impresentables si tu no ets ni de Tortosa? Que no n'has tingut prou en lo que t'han fet els de Carod i Puigcercós? Si et poses en esta gent perdràs tota la credibilitat i a més per a no sortir. Només t'utilitzen.

    ResponElimina
  21. No en treuran ni un en una llista així.
    El desconegut Forés- que pren apunts hasta de l'anunci dels Lunnis - abans de triar llista que s'aprengue els carrers de Tortosa encara que sigue posant carrils bici per tota la ciutat.

    ResponElimina
  22. 5:51 PM

    Mira, l'impresentable nª1 ja garla.

    ResponElimina
  23. CARRETERO PRESIDENT; CATALUNYA INDEPENDENT!!

    ResponElimina
  24. Molta ...DENT i poc mos

    ResponElimina
  25. El de l'anòmin de les 12:12, crec que no cal anar a insultar a ningú. Realment si no ha repetit com a delegat no es por "mucho rollo i poc contingut" si no per que el que hi ha ara ha trucat a la porta directament i "favor por favor"

    ResponElimina
  26. la porres és la que volia ser presidenta d'erc?? Jo la vaig sentir i la veritat em va semblar bastant curta. No soc de tortosa però aquesta noia no la veig de regidora.

    ResponElimina
  27. Al de les 9:08 és el que alguns es pegaran a la llengua quan vegin perillar les cadires.

    ResponElimina
  28. quines ganes teniu de barallar-vos.
    Ja sabeu que teniu que portar-vos bé, sinò Martinet pot perdrè la seva cadireta de director.

    ResponElimina
  29. si vais de estas maneras me pienso que vamos a tener mas de lo mismo.todos a una como fuente obejuna y no de la higuera que es donde puede que nos metan de una patadeta en el...

    ResponElimina
  30. La imatge que estan donant, tant l'executiva local, com el cap de llista, és pèssima !

    ResponElimina
  31. ERC a Tortosa sou una colla de crios

    ResponElimina
  32. posi
    i a més, com son la clau del govern municipal ejem
    pos com pitjor vagin millor
    sobre tot per als sociatesconvergents a sou que fan la faena d'afonar minories
    si'n governa la farina!
    bipartidisme es el futur que ens proposa belsabate
    es com una mena de monstre totpoderos que xafa a tot deu ara en la roda dreta ara en la roda esquerra, pero xafa, manipula, ofega, condiciona se'n riu de tots i a sobre paguem los seus sous!

    ResponElimina
  33. Tot i que conec poc al Josep Anglès sé que no és cert que vagi a la llista per voler ocupar un càrrec a l'ajuntament, i menys encara en la quarta posició. O és que hi ha algú que creu que ERC treurà més de 2 regidors?

    ResponElimina
  34. ERC encara sou més grassiosos que ICV per què vos agrada viure del cuento, a ICV
    també els agrada això del cuento, parlan del cuento, PSC també Ciu canchodeo pur, cuento també, lo PP bé aquests foten pena, dels independes aquests no saben on estan.
    Tortosa està farta de politics
    que miren més els seus interessos personals i econòmics que els interessos col·lectius.
    Sortiu al carrer i veureu la realitat quotidiana.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta