3 de març del 2007

Infracció greu a la cruïlla de l'eix de l'Ebre amb l'antiga carretera de València

Un lector habitual ens ha enviat aquesta imatge per denunciar les infraccions greus que ja s'estan produint a la intersecció de la carretera C-12 (eix de l'Ebre) amb l'antiga carretera de València. Com ja sabreu, fa pocs dies que la direcció general de Carreteres ha decidit eliminar el gir a l'esquerra (en direcció a Amposta). Per motius de seguretat, Carreteres va fer desaparèixer el carril d'espera que hi havia per poder fer el gir a l'esquerra, i ara obliga els conductors a girar a la dreta i continuar fins a la rotonda de Soldebre, si el que volen és canviar de direcció i poder anar cap a Amposta. Però ja és habitual veure conductors que fan el que surt a la imatge: no volen girar cap a la dreta i travessen la línia contínua per anar cap a l'esquerra, però sense poder quedar-se en un carril d'espera. En aquest sentit, cal recordar que els empresaris i veïns de l'antiga carretera de València havien reclamat que Carreteres construís la rotonda que l'Ajuntament de Tortosa havia previst en aquest punt, dintre del pla parcial de l'horta de Sant Vicent. Una rotonda que no s'ha previst a les obres de Carreteres, perquè segons sembla disparava el pressupost...

Per saber més:
-Les empreses de l'antiga carretera de València demanen una rotonda en l'accés a l'eix de l'Ebre

11 comentaris:

  1. No és un fet aïllat. Mon pare estava l'altre dia a un hort que està al davant d'aquesta "cruïlla" i va veure com en un hora ho feien dos cotxes.

    ResponElimina
  2. Lo metge m'ha dit que no vegue mes alcohol, i yo dale que te pego en continuo bebent. Jo soc burro. El metge per algo ho dirà.

    Si la direccó general de carreteres diu que es milor anar a voltar i mes segur. Per algo serà. Respectem als professionals.

    Mes rigor i menos especulació.

    Multes als infractors!!!!

    ResponElimina
  3. I menos faltes.

    Jeejejejejejeej.

    juajaauauajau.

    ResponElimina
  4. menys, no "menos", vivet

    ResponElimina
  5. rAixó passava també al tram que va de Jesús a la plaça Corona d´Aragó
    i es va "resoldre" amb la mitjana de formigó; esperem que es faci la rotonda o no en sortirem.

    ResponElimina
  6. La solució pressa per carreteres es bona, però les persones som així de bèsties i preferim aplicar la dira d'aquesta manera

    "per a natros es millor perdre la vida en un minut que no perdre un minut a la vida"

    SOM UNS BÈSTIES I NO TENIM CONEIXEMENT.

    ResponElimina
  7. te collons el que fa aquesta temeritat, però uns collons que li xafaria en dos tobots.

    Mira que costa poc anar a voltar a la rotonda. Creuar 4 carrils és una bestiessa.

    ResponElimina
  8. Si és problema de presupost, millor deixar-ho com estava. Amb aquesta regla de tres, el Ministeri de Foment eliminaría tots els accesos de sortides de barris ( exemples propers son l´accés de la Contacto,el del l´Ampolla desde l´arenal... )us imagineu ?.
    Seguretat ? A una via limitada a 50 km/h quants accidents hi han hagut ?.Com a vei de Ferreries que cada dia vaig 2 cops a Tortosa, m´ha fastidiat bastant i defenso la proposta de fer una rotonda, que no crec que costés una tercera part del que ha costat la plaça dels Dolors.

    ResponElimina
  9. Si et pares a pensar un moment, en el dos exemples, en cap cas els vehicles que tenen prioritat ( N.340 direccio L'aldea) venen per autovia amb doble carril, i per tant el vehicle que per exemple s'ha incorporat a la 340 venint de Deltebre, pot parar-se al mig de la carretera sense interrunpir als que venen per aquesta.
    Aixo no passaba a l'eix de l'ebre perque quan venies de la rotonda de Ballester, els dos carrils se convertien en un.

    ResponElimina
  10. Pos a amposta, a la rotonda que hi ha davant la llibreria de l'alcalde, cuan es baixa per on estava el CEPIDE, no es pot girar a la asquerra i tot hom ho fa.

    ResponElimina
  11. Aquesta és una bona foto denúncia, si senyor! Visca GUSTAURINHO!!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta