5 de març del 2007

Tortosa atura les obres dels enderrocaments del carrer de Sant Felip Neri, al nucli antic

L'Ajuntament de Tortosa ha aturat provisionalment les obres d'enderrocament de l'illa de cases del carrer Sant Felip Neri, al nucli històric de la ciutat. El motiu principal de la paralització dels treballs, que ha deixat el solar del carrer de la Mercè ple de runes, és que els serveis tècnics municipals han d'estudiar la millor manera de retirar els enderrocs, sense afectar l'edifici del número set d'aquest carrer. En aquest sentit, l'Ajuntament de Tortosa està fent els passos necessaris per poder adquirir l'edifici en propietat, també amb l'objectiu d'enderrocar-lo.El consistori tortosí va començar els treballs de demolició dels números nou i onze del carrer Sant Felip Neri l'octubre de l'any passat. L'enderrocament d'aquests dos immobles arribava gairebé deu mesos després que la nit de Nadal de l'any 2005 s'ensorrés parcialment la casa situada al número nou. Aquella nit, una vintena de veïns dels números set i nou van ser desallotjats per l'enfonsament de part de l'edifici. Més tard, l'Ajuntament va decidir desallotjar-los definitivament i enderrocar tota l'illa de cases, així com reurbanitzar tot el sector eixamplant el carrer i construint un altre bloc de pisos de protecció oficial.

El Punt (5-Març-2007)

6 comentaris:

  1. Bé, d'això se'n diu previsió i planificació d'obres!

    ResponElimina
  2. Un altre exemple d'ús del mètode d'assaig i error d'aquest Ajuntament. I en van no se quants. Cada setmana en trobem algun exemple. La setmana passada sense anar més llum es va haver de refer la cruilla de l'avinguda generalitat amb ronda docks. Gestors excel.lents!!!!

    ResponElimina
  3. suma i sigue!! be $abate be!! aixo si la culpa es de ciu ee que ell es molt bona persona i tal...

    ResponElimina
  4. uns craks es lo que son estos de l'ajuntament. Juanito Sabaté I joserito Martin fent de les seues.... això ja m'aburrix.

    ResponElimina
  5. ostres!, mira que son dolents estos paios. mare meua

    ResponElimina
  6. De moment el casc a l'obra no el porten els regidors, a veure si els tècnics municipals (sempre a l'ombra) es posen les piles.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta