27 de març del 2007

L'absència al ple de la regidora Muñoz aixeca les suspicàcies de l'oposició

L'absència de la regidora d'ICV Jana Muñoz va aixecar ahir les suspicàcies del principal grup de l'oposició, CiU. Muñoz, que és la representant del grup d'Iniciativa a la comissió informativa d'Urbanisme, no va assistir al ple en què s'havia de verificar el text refós del pla d'ordenació urbana municipal (POUM). Ahir, tots els grups de l'Ajuntament excepte Vicent Lluesma (UPE) van opinar sobre aquest tràmit tan important, però el portaveu d'ICV, Sisco Lahosa, no va dir res. Un podria pensar que és perquè no s'ha de presentar a les eleccions i no li calia aprofitar la seua quota de pantalla, però també és força conegut que Lahosa té la informació urbanística directament de José Martín, ja que el seu allunyament de Muñoz ha arribat fins a l'extrem que la regidora no informa el portaveu d'ICV del que es diu a la comissió d'Urbanisme. Segons ha interpretat CiU, Muñoz no va anar al ple per no haver de votar un POUM amb el que no estaria d'acord. La situació encara és més estranya, ja que ahir també es votava la zonificació de Tortosa del pla contra la contaminació lluminosa, que ha estat una iniciativa portada per Jana Muñoz. Es va posar a l'ordre del dia per obligar la regidora de Medi Ambient a assistir al ple? El més greu és que l'absència de la regidora encara va deixar més precària la minoria de govern de Joan Sabaté, que va necessitar dels vots dels dos regidors del PP i de Lluesma per poder aprovar amb la majoria necessària el text refós del POUM.

5 comentaris:

  1. Sabate pacta en lo pp que estrany no?
    Deu ser que los feixistes opinen igual que el psc.
    Quina colla!
    Lo capellanet s'ha tornat a cobrir de glòria!
    I trobo molt bé que la Jana els envie a tots a la merda!
    Encara que lo de la contaminació lluminosa era molt important.

    ResponElimina
  2. Estos sociates quan los hi convé, ha pacten en lo PP espanyolista, ja. De fet, ells també ho són!

    ResponElimina
  3. Jana = gandulitis aguda

    ResponElimina
  4. comedianta: el teu problema es que no te anteres de res

    ResponElimina
  5. PSC-PSOE+UPE-FIC+IC+PP, serà el proper pacte a l'ajuntament de Tortosa. Així se carregaran als incordiants d'esquerra i els aspirants de ciu

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta