5 de març del 2007

Tràiler de "Homeland"

Ahir a la tarda vam anar a veure l'últim espectacle de dansa contemporània del tortosí Roberto Olivan. Es tracta de l'obra, Homeland, un gran muntatge que combina dansa, teatre, circ i vodevil, però que es fa una mica difícil d'explicar... Només puc dir-vos que ens va agradar molt, i això demostra que Homeland és un espectacle apte per als que no sabem res de dansa contemporània. He estat buscant a You Tube i he trobat aquest tràiler amb algunes de les imatges de Homeland. La companyia d'Olivan té previst instal·lar-se avui a Barcelona, on fins el 8 de març impartirà un taller de dansa al Mercat de les Flors. En aquest escenari, des del 8 fins l'11 de març també s'hi representarà Homeland. Després, el muntatge farà una gira que portarà la gent d'Enclave Dance Company per Girona, Olot, Lleida, Roses, Granollers i Mataró.


1 comentari:

  1. Roberto Olivan és un dels referents en els nous llenguatges culturals, potser ara és el moment de crear un Festival d’àmbit territorial que pugui complementar el taller internacional que es fa a la ciutat de Tortosa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta