16 d’abril del 2007

El PSC aposta per reeditar el pacte a Móra d'Ebre, però ERC marca distàncies

Dissabte, el diari El Punt publicava una entrevista de balanç a l'alcalde de Móra d'Ebre, el socialista Josep Solé Biosca. En un moment de la conversa, Solé Biosca afirma que el pacte amb ERC, que fa quatre anys va apartar CiU de l'alcaldia, és absolutament reeditable perquè "l'experiència amb Esquerra Republicana ha estat de viatge de nuvis". Tant es així, que l'alcaldable socialista afirma que la seua voluntat és donar continuïtat al govern amb ERC, encara que puguin assolir la majoria absoluta. Potser Solé Biosca ha parlat amb una sinceritat excessiva (cosa que sempre demanem a un polític, però que ens estranya quan ho fa...), i les seues paraules han encès totes les alarmes a Esquerra. Fonts properes a ERC han advertit que no estan "enamorats dels socialistes", i que si l'any 2003 van apostar pel pacte d'esquerres era perquè era el que millor convenia a Móra d'Ebre. En poques paraules, ERC afirma que es presenta a les municipals per ser opció de govern, i no per ser la parella de ball de ningú. Per tant, el candidat Juanjo Duran es deixarà festejar, i ja decidirà després de les municipals si es casa (políticament) amb Solé Biosca o amb el candidat de CiU, Manel Saltor.

Per saber més:
-Entrevista a Josep Solé Biosca, alcalde de Móra d'Ebre

2 comentaris:

  1. ojo amb el abrazo del oso!

    ResponElimina
  2. Com a cosa singular a les comarques interiors, el dinamisme de Móra d'Ebre està molt per sobre d'uns o altres polítics.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta