11 d’abril del 2007

Els escriptors Jesús Tibau i Andreu Carranza també tenen bloc

L'escriptor Jesús Tibau em va enviar ahir un correu electrònic per donar-me a conèixer la posada en funcionament del seu bloc personal, Tens un racó dalt del món. El títol del bloc no és casual, ja que Tens un racó dalt del món era el títol del seu primer llibre. Segons diu ell mateix, el bloc de Tibau serà bàsicament literari. De fet, sembla que Tibau va animar-se a obrir un bloc després de la conferència sobre la blocosfera ebrenca que un altre escriptor ebrenc, Emigdi Subirats, va organitzar fa unes setmanes a Jesús, en el marc de la fira literària Joan Cid i Mulet. Com alguns sabreu, Tibau és un dels millors escriptors que tenim al territori, i actualment també és el coordinador del Club de Lectura de la nova biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Però l'autor del llibre Postres de músic, que treballa com a funcionari a l'Ajuntament tortosí, no és l'únic escriptor que aquests dies ha desembarcat a l'ebresfera. L'altre dia, gairebé de casualitat, vaig localitzar l'espai que Andreu Carranza ha obert a Myspace.com. Hi ha gent que considera que els myspace no són estrictament blocs, però a mi ja m'està bé aquesta eina si l'Andreu va penjant les seues cosetes... De fet, al myspace de Carranza hi trobareu alguns retalls de premsa sobre la novel·la La Clau Gaudí, que ha escrit a quatre mans amb l'editor i escriptor tortosí Esteban Martín; la seua bibliografia; un corrículum confeccionat per Don Desideri Calafat (personatge secundari de la novel·la Llibre de les set xibeques), i una foto espectacular en què un Andreu grenyut apareix fent de cantautor.

Foto: www.escriptors.cat

4 comentaris:

  1. La Llave Gaudí" Perquè ara per ara, si la vols comprar, tan sols a sortit en castellà. Al menys a la llibreria Viladrich.

    ResponElimina
  2. Jo tinc ganes de comprar-lo!! pro espero a St Jordi!! crec q serà un dels "tops" en ventes!! x lo menos a les nostres Terres!! pro en català!! si només està en Castellà no lo compraré!!

    ResponElimina
  3. " LA CLAVE GAUDI" (no llave, Tambe la pots trobar al Sabeco,
    encara que possa que l'autor es Andre Carranza.

    ResponElimina
  4. ...és que Andre queda com a més fashion...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta