17 d’abril del 2007

Forés aposta per convertir les Terres de l'Ebre en un "territori de vertebració nacional"

El candidat d'ERC a l'alcaldia de Tortosa, Ricard Forés, va participar diumenge a la Festa d'Esquerra a Girona, en què van assistir més de 1.500 persones. A més, la festa també va servir com a punt de trobada per als candidats de les més de 700 llistes que els republicans presentaran arreu dels Països Catalans. Forés va fer un petit discurs a l'acte polític central, en què va comparar la força del cabal de l'Ebre amb "la mateixa força i la mateixa empenta" que posen les dones i els homes d'Esquerra a les Terres de l'Ebre. "Això en un lloc en què el caciquisme i la dreta espanyola han volgut posar durant dècades murs de separació entre el Principat i el País Valencià", va dir Forés. En aquesta línia, l'alcaldable d'ERC a Tortosa va apostar per convertir les Terres de l'Ebre en un lloc central dels Països Catalans i en un "territori de vertebració nacional". Una declaració sobiranista que potser servirà a Forés per no perdre terreny electoral davant la candidata del Partit Republicà Català a Tortosa, Núria Menasanch. Podeu llegir el discurs complet de Forés i tenir més informació sobre la Festa d'Esquerra a Girona al bloc del candidat d'ERC.

16 comentaris:

  1. forés = relleu de Marta Cid?
    potser ja n'és l'hora de jubilar l'ampostina. Lo sector Puigcercós estaria guanyant la partida als de Carod a les TTEE?
    I los ciutadans? ERC se'n recorda dels ciutadans o només els interessa lo poder? Molt de bombo al Forés, no?

    ResponElimina
  2. Parole , parole , parole....

    ResponElimina
  3. Qui no té feina al gat pentina

    ResponElimina
  4. Bravo per Erc!

    ResponElimina
  5. Pensava que era un bloc seriós, ... considera a la núria messanach ribal, en un partit fantasma, que només existeix per internet, i una llista electoral on per ara només una persona de tortosa se sap que va a la llista.

    ResponElimina
  6. Per a caciquisme el d'Esquerra a TTEE i el d'este senyor que a imposat la seva llista fent fora als seus companys.
    Per cert, no podria millorar els seus escrits i discursos, quan no és el carril bici, és Tortosa cruïlla i no surt d'aquí.

    ResponElimina
  7. Si això a de liderar les Terres de l'Ebre, estem servits.
    El meu fill te 5 anys i fa millors discursos.

    ResponElimina
  8. ....Y ezo que é..???

    ResponElimina
  9. Primer que vertebre el partit a Tortosa que ha fet miques ell i la Porres (la que vol viure de la política).

    ResponElimina
  10. Sort que parla a Girona, perque aquí no diu ni piu.

    ResponElimina
  11. És que el noi va per a diputat per les Illes Balears

    ResponElimina
  12. Al de les 6.35 h li voldria dir que Forés no ha fet fora a ningú de Tortosa. va ser l'executiva anterior la que va dimitir quan ja no calia perquè el seu temps de mandat havia acabat.

    I al primer de tots els anònims: te sembla que no hi ha ningú millor per substituir a la marta cid? I de què se l'ha de jubilar a l'ampostina? Ara és quan comença la seua carrera política de veritat a casa seua i la vols fer fora?

    Carod i Puigcercós no juguen cap partida a les TTEE, així que no guanya ningú a ningú.

    Molt de bombo al forés? Per donar-li un minut de glòria a un acte a l'altra punta del país on, que jo sapigue, van anar 4 gats de les TTEE?

    ResponElimina
  13. anònim 12,10. tenint en compte que és la 4 vegada que fracassa per anar d'alcaldessa, que porta més de 12 anys controlant lo partit a les TTEE, eliminant a qui no li rendeix fidelitat, 12 ocupant los millors llocs a les llistes i ara no l'han afigurada per al nou govern, jo crec que són prou motius per jubilar-la.

    ResponElimina
  14. Abans s'han de vertebrar les TE, i al mateix temps la gran majoria de catalans s'ha de considerar una nació (no ho oblidem).

    ResponElimina
  15. L'anònim de les 12:10 es mereix una feina a una delegació.
    Ja has enviat el curriculum a Amposta?

    ResponElimina
  16. Això de Tortosa, cruïla del Països Catalans ho ha descobert ara aquest noi?
    Per`r si és un frase que, pel cap baix, fa més de vint anys que es diu. Si no recordo mal, des d'algun del Congresos de Culltura Catalana.
    Que pensa fer, per aconseguir-ho?NO n'hi ha prou en dir les coses.

    La paraula caciquisme en la seva boca i en la de altres dirigents d'ERC del territori és una broma de mal gust. Per les seues obres els coneixereu.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta