13 d’abril del 2007

L'assemblea d'ERC de Tortosa aprova la llista que volia Forés

ERC va tancar dimecres la crisi interna per la confecció de la llista electoral de Tortosa, i el candidat Ricard Forés estarà acompanyat de la gent que havia proposat per als llocs de sortida. Forés va guanyar el pols amb l'antiga executiva d'ERC, que va acabar dimitint en bloc, i el seu número dos serà el sindicalista Valentí Marín. El tercer lloc serà per a Cinta Porres, i la quarta posició l'ocuparà l'exdirector de Governació i Administracions Públiques, Josep Anglès. A partir del cinquè lloc, Forés aposta per les cares noves. L'històric Jordi Martí tanca una llista en què no hi són cap dels dos regidors actuals ni Josep Felip Monclús, que es va enfrontar amb Forés en les eleccions internes per designar el cap de llista.

El Punt (13-Abril-2007)

5 comentaris:

  1. Com es pot parlar de tancament de la crisi quan el que s'ha fet,pel que hem anat seguint a les diverses notícies aparegudes, es fer fora a la gent que no hi estava d'acord. Entre els que s'ha fet fora i els que es veu que no han volgut a anar a la llista un gruix important de gent en desacord mostral'existència profunda d'una crisi a ERC de Tortosa. Per molt que l'autisme del candidat i dels que l'acompanyen vulguin dir el contrari, les accions són les que són.
    Per altra banda no es pot parlar de cares noves a partir del cinquè perque si analitzem la llista molts dels noms que hi surten formaven part de les llistes que es van presentar en eleccions anteriors.
    Un cas d'aquestos és el de Teresa Rovira a qui es diu que és de Campredó quan el que som de Campredó sabem que ja no hi viu. S'hi passeu per davant de la casa on vivia veureu que la té en venda.
    Malament comencem, senyor Forés, volent-nos mentir abans d'arribar a ser regidor.
    Qui pot creure en algú que comença així i que ha demostrat que no pot arribar a acords ni amb els seus propis companys de partit?

    ResponElimina
  2. ÉS EVIDENT QUE FORÉS, L'ÚNIC QUE PRETENIA ERA CARREGAR-SE AL MARTIN I AL PEIRO PER COL.LOCAR A LA SEVA GENT. DE FET PEL QUE VEIG COMPARANT AMB LA LLISTA DEL 99 I DEL 2003, DE RENOVACIÓ POCA COSA. TANT FORÉS, COM PORRES I LO SEU HOME LO MABRAS, COM LO D'UGT, COM LO LLIBRETER I LA SEVA DONA, AIXÍ COM LA CURTO, L'EIXIMENO, MULET I TURCH JA SÓN FIXOS DES DE LLAVORS.

    ResponElimina
  3. Pel poder se fa qualsevol cosa

    ResponElimina
  4. pos jo crec que a la llista falta Monclús. crec que és una persona que pot fer moltes coses per Tortosa.

    ResponElimina
  5. potser sí que ha fet les paus forés i monclus perquè s'està notant amb los pocs comentaris d'aquesta notícia. Abans es deien de tot i ara tots calladets i a repartir-se les poltrones.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta