13 d’abril del 2007

Artur Mas visita avui Tortosa per presentar Ferran Bel i la resta de candidats del Baix Ebre

El president de CiU, Artur Mas, té previst visitar avui Tortosa per presentar el candidat de la federació a l'alcaldia, Ferran Bel. Amb motiu d'un sopar en un conegut restaurant de la part alta de la ciutat, Mas també presentarà els caps de llista de CiU a les alcaldies de tots els municipis del Baix Ebre. Aquest serà l'acte més important de l'agenda de precampanya de Mas durant aquest cap de setmana, en què concentrarà la seua activitat amb visites a set municipis de les Terres de l'Ebre. Mas començarà la ronda ebrenca visitant Flix, acompanyat per l'alcaldable Montse Canals. Després, a Móra d'Ebre, avalarà la candidatura de Manel Saltor, amb qui CiU espera recuperar l'alcaldia de la capital riberenca. Demà, la ruta de Mas continuarà pel Montsià, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre. Però l'acte central serà el sopar de Tortosa, on és possible que Mas ja no torni en tota la campanya. La sensació que tinc, i ahir ho comentàvem amb altres companys de la premsa, és que Ferran Bel potser enfocarà la campanya electoral des d'un punt de vista molt personalista, intentant desmarcar-se del que hagi fet CiU en el passat i del que estigui dient en el present, sobre alguns temes polèmics per al territori, com l'aigua. Això explicaria el fet que Mas no torni a Tortosa durant la part forta de la campanya. En una batalla tan ajustada com la tortosina, la presència de Mas pot ajudar-te a guanyar unes eleccions, però també a perdre-les...

8 comentaris:

  1. Pos jo a qui he vist este matí a la vora del riu ha sigut a Piqué

    ResponElimina
  2. Efectivament, i al fil de l'anterior anonim, l'altre dia es queixaba a la SER, Antonio Faura del poc resso que reb generalment el PP als mitjans i pronosticava que el tracte que es donaria a Pique i Mas (tots dos el mateix dia a Tortosa) seria molt diferent, i negatiu per al PP, es clar.
    Personalment, tant mes un com l'altre, però primer que res, decmocracia i rigor.

    ResponElimina
  3. Se nota que és Viernes 13

    ResponElimina
  4. este Faura esta tonto o que? no han sigut los mateixos del PP que han censurat a un mitja de comunicació? que volen q la resta els llepe el cul?

    ResponElimina
  5. Mas i Piqué lo mateix dia a Tortosa?
    Vaig ha treure la pols al nus i a la pancarta antitransvasament rapidàment per si acàs.

    ResponElimina
  6. Estic d'acord; Dios los cria y ellos se juntan... com aquells que un dia es van juntar per pujar al carro de l'aigua tot manipulant la bona fe i els sentiments sincers de molta gent amb el tema del riu per aconseguir amb manifestacions el que mai no havien (ni heu)aconseguit (ni encara ara, perquè si no fos pel tripartit...)a les urnes. Per cert, has sentit parlar del PHN de Borrell, exministre del PSOE i dels seus 1800 HM ?... i del Pacte de l'Aigua de l'Aragó ?...

    ResponElimina
  7. quin nivell de comentaris, mare meua...

    ResponElimina
  8. Pos a la mateixa altura de les tàctiques propagandístiques a que mos sotmeten...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta