14 d’abril del 2007

Núria Menasanch confirma que serà la cap de llista del Partit Republicà Català a Tortosa

La psicòloga esportiva Núria Menasanch serà la cap de llista del Partit Republicà Català a Tortosa. Menasanch va fer públic ahir un comunicat en què confirma la seua intenció d'encapçalar un projecte independentista a Tortosa, amb gent «desenganyada» per la «renúncia» a l'autodeterminació de formacions com CiU i ERC. De fet, Menasanch va donar-se de baixa d'ERC fa només uns mesos.

El Punt (14-Abril-2007)

Per saber més:
-Bloc de Núria Menasanch (La Comedianta Tortosina)
-Partit Republicà Català


33 comentaris:

  1. oooooooooHHHHHHHH ¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  2. NO la conec, però li desitjo molta sort. Al pot minut està la bona confitura diuen...
    Au, deu.

    ResponElimina
  3. Ja era hora que algú tingués pebrots per fer aflorar les vegonyes d'ERC. Ara los independistes de debò ja tenim a qui votar. Bona sort. i visca la terra lliure mori el servilisme

    ResponElimina
  4. Si fan llista i els voten els seus familiars faran sort

    ResponElimina
  5. Jajajajaja
    Feia temps que no reia tant. Esta es fins i tot capaç de montar-se un partit per a viere de la política. Et segueixo dient. ETS PATETICA

    ResponElimina
  6. Si no surt elegida, a les próximes igual ho proba amb algun altre partit, tipic model Lluesma.

    ResponElimina
  7. Si ni a ERC la volien, imagineu-vos com deu ser. S'ha copiat del Albert Riera de Ciutadans, no ets ni original. També estic d'acord amb l'anònim que em presedeix, la nova Lluesma.

    ResponElimina
  8. no aconseguirà 22

    ResponElimina
  9. Això és Berlanga total.

    ResponElimina
  10. oooooOOOOOHHHHHH ¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  11. Et suposso plenament conscient, que els 100 vots, que aproximadament pots aconseguir, nomes faran que afavorir al partits que tu dius combatre donada la fracmentacio del vot.

    ResponElimina
  12. Per a poder fer política tindria que caldre, a més de presentar-se a les eleccions, una mica de cervell. Només cal llegir com raona els comentaris (a banda de coses tan bàsiques com l'ortografia...)

    ResponElimina
  13. ... però hi ha tanta gent a tortosa com per muntar una llista? o serà una llista fantasma? ... la cap de llista ja ho és molt de fantasma.

    ResponElimina
  14. Au, xiqueta, que ara sí que t'has lluït. A l'anònim de les 11.47 i al de les 12.00: si coneguesseu a n'esta xica, no estariu tan contents que encapçalés cap llista a tortosa. i si algú la vota, vergonya se n'hauria de donar de votar a una persona tan poc assenyada. Com ja han dit, només cal vore los seus comentaris, perquè ella mateixa se contradiu, se diu i se desdiu. Mare de déu, com acabarem!!

    ResponElimina
  15. te n'adones com s'han posat los d'ERC. això vol di que vas bé, ànim i siguis coherent amb les teves idees i no una cínica com ho són los que ara tremolin de por.

    ResponElimina
  16. Vols col·laborar a fer una

    XARXA D'AJUNTAMENTS PER LA INDEPENDÈNCIA?

    Fes una candidatura independentista al teu municipi!

    Des del Partit Republicà Català (RC) fem una crida a tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya a presentar candidatures independentistes als seus municipis. Si vols més informació, omple el formulari:

    Descarrega
    Nom i Cognoms *
    Document d'identitat vàlid * (amb la lletra)
    Adreça
    Municipi
    Codi postal *
    Comarca
    Correu-e *
    Professió
    Telèfon fixe
    Telèfon mòbil
    Vull rebre informació del Partit Republicà Català
    Aquestes dades només s'utilitzaran per part de l'organització del partit com a dades internes de contacte
    [ Privacitat de les dades ]
    Si us plau, introdueixi el següent codi: Código

    ResponElimina
  17. ooooooooooOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  18. Pel que sembla el nacionalisme català ha entrat en fase de descomposició...

    ResponElimina
  19. Crec que estes eleccions ens ho passarem molt be, i sobretot, amb personatges com la comedianta, ens trencarem lo pit. Chiquito de la Calzada ja pot començar a tremolar, la nova reina del humor i de les tonteries ja ha aterrat a Tortosa...com si no tinguèssim el panorama més divertit a la nostra ciutat.

    ResponElimina
  20. ës evident que una partde l'independentisme esta en una fase molt decadent.

    Això no és serio.
    Desprestigiiarà a tot l'independentismes de les TTEE!!!!!

    Independència revolució

    ResponElimina
  21. Em sembla molt bé que el PRC s'instaure a Tortosa perquè tots els desenganyats d'ERC tenim una altra opció que no és quedar-nos a casa.
    Molt bé Núria i com diu l'anònim de les 12:00. Bona sort i visca la terra lliure i mori el servilisme

    ResponElimina
  22. Sobre tot quan escribiu terra lliure
    ( que hi ha en sou dos ), no vos oblideu de antepossar sempre l'article " la "

    ResponElimina
  23. Ja entenc que a la gent d'ERC els moleste l'aparició d'aquest nou partit en el panorama electoral tortosí perquè ells ens seran els perjudicats.
    Entre això i el vot útil que la gent valorarà perquè cal un canvi a Tortosa, els autistes d'ERC ho tenen clar.

    ResponElimina
  24. Aquesta xicota és petètica; no sé qui li ha triat el pseudònim però "comedianta" ho és un rato llarg. Amb el seu tortosinisme "d'opereta" i passat de moda i el seu tarannà pseudointelectual ple de faltes d'ortografia, la van fer fora d'ERC,i ara, si et descuides, s'ajuntarà amb Franquet i Lluesma... ja va bé així, pel preu d'un, tindriem un bon circo amb dos pallassos destacats i un dinosaure cavernícola

    ResponElimina
  25. Si senyora!, ànim, el meu vot ja el tens, encara que només sigue perquè has tingut pebrots!

    ResponElimina
  26. Núria me posses a 100 en lo teu independentisme profud!!!

    Endavant i a veure si hi ha sort!

    ResponElimina
  27. Esta pobra xica és una mica patètica.
    La semana passada estava fent una defensa aferrissada de les orednances cíviques i del control per part dels poders governants sobre la població.
    Lo que ella sembla ser que no sap es que l'independentisme que tan diu defensar a sofert històricament repressió de tot els tipus( polical, política, administrativa, cacicades...)

    Paradojicament, si et mires la web del seu nou "super Partit", es pot veure a l'apartat d'enllaços, un enllaç a la web d'alerta solidaria, una organització antirepressiva de l'independentismes, d'això en podem traure que el PRC els té com a referents en l'àmbit antirepressiu; ara si mirem l'acte que es va muntar contra les ordenances cívique podem veure que hi participaven membres d'alerta solidaria(http://www.alertasolidaria.org/index.php?option=com_content&task=view&id=128&Itemid=27)

    LLavors podem dir que la Comdeianta (Tor)tosina a banda de ser força patètica( només cal llegir algun article i/o comentaria en aquest bloc mateix) també ha entrat en contradicció amb el sue no partit polític, fins i tot avanç de fer-ne pública la seva militància.

    En fi...
    sobren comentaris

    ResponElimina
  28. http://www.alertasolidaria.org/
    index.php?option=
    com_content&task=view&id=128&Itemid=27

    ResponElimina
  29. puc assegurar que el PRC pot tindre un enllaç a Alerta Solidària, però en cap cas Alerta té cap vinculació en esta gent. Segurament serà per a acabar de confondre la gent i intentar crear-se una imatge irreal del que són.

    lo PRC surt directament del PI d'Àngel Colom i Pilar Rahola, estos personatges ja no estan, però la gent que els va acompanyar en l'aventura no era menys esperpèntica que ells i són precisament les persones que han impulsat este xiringuito.

    la gent del PRC no participa del dia a dia del moviment intependentista en cap àmbit, ni en el cultural, ni en l'estudiantil, ni en el laboral... són persones bastant desvinculades de tot que decideixen posar-se a una llista (tan fàcil com omplir un formulari a la web, imagineu-vos)

    ResponElimina
  30. OOOHHHH!! Com estan de rabiosos els d'ERC!!! I com hi estaran quan vegin la gent que us votarà!!! Jo ja en conec un bon grapat que eren votants d'ERC i que ara vos votaran a vatros.
    Com riurem el dia de les eleccions!!

    ResponElimina
  31. Colom, Rahola ... kina kolla de frikis!

    tot s'explica sol

    Sol, ezpanyó!

    Friquilandia!

    Només falta que se presente l'Eugeni!
    Al menys este és professional de la conya marinera, i bó!

    ResponElimina
  32. ohhhhhhhhh!!! que?????? ohhhh!!!!!
    que passa que no es pot presentar si vol la xica o què?.

    A veure si fitxes a Domingo que s'ha quedat sense cadira!

    ResponElimina
  33. Només li caldria a la comedianta fer un tandem amb domingo, això si que seria per a trencar-se el pit, la patètica i l'ignorant, la suma dels quals dona com a resultat..........no cal ficar-ho que tots ho sabem, menys ells és clar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta