30 de maig del 2007

Cid garanteix als votants d'ERC que es quedarà a l'oposició d'Amposta

La cap de llista d'ERC-EA, Marta Cid, va manifestar ahir el seu compromís per quedar-se a l'oposició d'Amposta durant els propers quatre anys, tot i els sondejos que s'haurien produït des de CiU, amb l'objectiu d'integrar els republicans en un govern que ja té la majoria absoluta. «Fins ara no m'ha arribat cap proposta formal, com les que ja van produir-se durant el mandat anterior», va dir Cid. «Si és veritat que CiU té un equip fantàstic, que governin Amposta el millor que puguin, perquè nosaltres ens hem de quedar a l'oposició, amb tota la força que tenim», va assenyalar. Cid va destacar que ERC ha crescut fins als 2.200 vots, i que ara farà una oposició «constructiva, molt rigorosa i expectant», per ser l'alternativa al nou govern de Manel Ferré. De fet, Cid va negar que els rumors d'un possible pacte entre CiU i ERC hagin perjudicat els republicans, i va atribuir l'agrupament del vot de dreta a Amposta al «festeig insistent del PSC». En aquest sentit, Cid va tenir paraules dures per als socialistes, els quals va culpar de no haver enfocat correctament l'oposició i la campanya. D'altra banda, el també republicà Gervasi Aspa va dir que no descarta governar en solitari a Deltebre.

El Punt (30-Maig-2007)

4 comentaris:

  1. el que ha de fer és marxar a casa

    ResponElimina
  2. Donar la culpa als demés es molt fàcil, suposo que t'has quedat tan ampla

    ResponElimina
  3. Moltes vegades t'has presentat i mai has guanyat. Deixa pas als demés, no ho vulgues controlar tot i marxa cap a casa.

    N'estic fart d'aquesta ........

    ResponElimina
  4. Deu èsser molt dur passar de Consellera de la Generalitat a l'oposició d'un Ajuntament...Reclamo respecte

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta