30 de maig del 2007

ERC es consolida com a tercera força a l'Ebre

El secretari d'organització d'ERC a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, va confirmar ahir que s'havien iniciat els contactes perquè els dos regidors republicans s'integrin al nou govern de Ferran Bel a Tortosa. «La negociació està oberta, i ara només fa falta veure si arriba a bon port», va dir. Salvadó, que va valorar molt positivament que Forés aconseguís mantenir la representació d'ERC a l'Ajuntament, va comparèixer per fer una valoració dels resultats electorals al conjunt del territori. Així, Salvadó va destacar que ERC s'haja consolidat com a tercera força a l'Ebre, tot i que va admetre que no s'havien assolit tots els objectius fixats per Esquerra abans de la campanya. Salvadó va detallar que ERC ha assolit 97 regidors, quan s'havia fixat arribar al centenar; ha aconseguit cinc majories absolutes, quan esperava tenir 10 alcaldies, i ha aplegat el 19,45% dels vots totals, quan volia arribar al 20%. «No podem amagar el nostre desencís perquè no som la força més votada a Flix, o per no haver pogut trencar la majoria absoluta de CiU a Amposta», va dir. «Però estem contents pels bons resultats a Deltebre, així com per haver sigut la força més votada a nou municipis en total», va assenyalar. Finalment, Salvadó va dir que ERC tindrà llibertat per lligar pactes en cada municipi, i que seran decisius als consells de la Ribera d'Ebre, Baix Ebre i Montsià.


El Punt (30-Maig-2007)

6 comentaris:

  1. Volem pacte globals CIU+ERC o ERC+CIU a tot el territori. Fora el PSC i el PP !!!!!

    ResponElimina
  2. Això ho voldràs tu, jo no

    ResponElimina
  3. I no s'en recorda del poble veí, de Roquetes, que també eren los guanyadors "de calle" per a la era post-Mariano ?

    I ara és segur que faran un macro-pacte ERC+CIU+PP+Alegret per a aconsseguir manar.

    Suposo que el programa que aplicaran serà el d'un govern independentista, d'esquerres i catalanista

    ResponElimina
  4. Tant debò Esquerra pugui fer govern a Roquetes gràcies al mateix esforç i treball que han demostrat fins ara.

    Un govern CIU + ERC no seria gens dolent per a Tortosa.

    ResponElimina
  5. Es una mica extrany i un pel dubtós, que un partit que imposa les seves llistes electorals, ara digui que donará llibertat als le.legits per "lligar pactes en cada municipi..."

    ResponElimina
  6. Son publiques les disensions internes i els tripijocs no sempre nets, d'alguns politics ara al poder d'ERC. La renuncia al seu ideari per estar al poder , ha estat un revulsiu per molta gent de la base. Tot aixó tindrá un preu..

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta