27 de maig del 2007

El web municipal de Tortosa facilita el seguiment en línia de les eleccions locals

El web de l'Ajuntament de Tortosa facilitarà avui el seguiment en línia de les eleccions locals. A la columna dreta de la pàgina trobareu un banner amb la llegenda "Eleccions municipals 2007", on ja podeu consultar les dades històriques de les diferents eleccions municipals i autonòmiques, així com les comparatives per meses electorals, districtes, participació... D'altra banda, el servei de premsa de l'Ajuntament té previst oferir dades de participació a les dues del migdia, a les sis de la tarda i a les vuit del vespre. La regidora de Governació, Consol Cordero, serà l'encarregada de comentar les dades de participació a les hores esmentades, així com qualsevol incidència que es puga produir durant la jornada electoral d'avui. A més a més, al saló verd de l'Ajuntament hi haurà un dispositiu especial perquè la gent de la premsa puguem fer el seguiment de la jornada electoral, amb pantalles, ordinadors, televisions i telèfons. En aquest sentit, es podran veure els resultats a mesura que vagin arribant, taula per taula, i la seua automàtica reproducció en número de regidors per a cada candidatura. De fet, tota aquesta informació es podrà consultar a través del web municipal, on es veuran les dades a temps real a mesura que es vagin introduint.

6 comentaris:

  1. Ha guanyat Bel. Au, a fer-ho bé.
    Felicitats

    ResponElimina
  2. Hem sortit del foc per a caure a les brases... lo qual vol dir que no canvia res.
    Tortosa seguirá sent més patética cada dia i malgovernada per aprofitats del 3 al 4t.
    I al 40% que passa d'estos penes que els hi diran?

    ResponElimina
  3. bufff, la dreta torna a Tortosa. A la platja s'està bé, he? Qui no vota no te dret a queixarse...

    ResponElimina
  4. pos si i molt bé, total per al que ha de durar millor gastar-la
    i al que jugue, si perd, en dos tochanes, i si guanya en quatre.

    ResponElimina
  5. Que curta es la memoria.

    Si quan Tortosa i Barcelona tenien el mateix color la cosa no va anar allo que es diu especialment be, que passará ara?

    Quan s'en donaran conte al PSC que les eleccions es guanyen o perden a les pedanies i sobre tot a Jesus?

    ResponElimina
  6. No me parleu de quin color eren els governs. A aquestes alçades Tortosa ha tingut el mateix color a tots els nivells, a alguns nivells i a cap i el resultat és sempre el mateix: la mitjania política. Jo no vaig anar a votar com altres vots d'esquerres que conec i per què? Perquè l'alcalde no ha enderrocat les cases de la catedral, perquè no ha obert el carrer Migdia (15m) en 8 anys, perquè Ferreries no té cap parc (entre Colom i la via), perquè els carrers estan destrossats al guetto de la Casota, perquè l'alcalde "té pendent" retirar el monument falangista del parc Teodor González, pel sou brutal que cobren uns polítics mediocres, perquè necessito més d'un mes de sou per a pagar els impostos (IBI, BASURES, CIRCULACIO) més alts del país, perquè no tenim museu arqueològic-artístic, perquè no vull pagar la poda dels boscos de les urbanitzacions dels rics, perquè lo del camp de golf no té perdor de Déu, perquè el PINCAT no farà res pel barri de Sant Jaume ... ASTOROT

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta