1 de maig del 2007

Forés (ERC) proposa aprofitar el nou pavelló per fer més fires i congressos

El candidat d'ERC a l'alcaldia de Tortosa, Ricard Forés, va donar a conèixer ahir les seues propostes electorals en matèria econòmica i cultural. Forés va explicar que Tortosa hauria d'aprofitar el nou pavelló de Remolins per fer més fires d'abast territorial, però també per organitzar congressos i trobades d'àmbit nacional, tenint en compte que la ciutat té una situació estratègica al centre dels Països Catalans. «El repte del proper mandat serà treure tot el suc al nou pavelló, amb fires adients a l'impuls econòmic i turístic que volem donar a la ciutat», va insistir Forés. D'altra banda, el candidat d'ERC va apostar per garantir l'arribada de tots els serveis al nou polígon Catalunya Sud, i també per frenar l'especulació que s'està produint amb el sòl industrial. Finalment, va dir que cal afavorir l'economia productiva, amb la creació d'un viver d'empreses que doni suport als nous emprenedors i a les activitats d'alt valor afegit. Forés va assenyalar que convertirà el complex de l'Escorxador en un centre de difusió del patrimoni de Tortosa, i va afegir-hi que caldria impulsar la creació de dos nous eixos comercials, tant als terrenys de Renfe com a la rambla de Catalunya de Ferreries.

El Punt (1-Maig-2007)

18 comentaris:

  1. este noi d'on ve?
    Tot lo que diu ja ho han dit altres partits. i molt especialment el PSC de Joan Sabaté.

    ResponElimina
  2. Típic dels socialistes penjar-se les medalles dels demés...
    Este home ja fa temps que ho diu això!

    ResponElimina
  3. Fores lo que ha de fer es anarsen a casa, perque de politica pobret non dona una........saps que en va dir un home de ERC que hara tendria 95 anys y miitant de ERC...Mira tots els politics roben , que no t'enganye dingu, pero els que estan fars mengent poc , pero els que estan morts de gana et fotran hasta les seres de les aurelles.li vaigs contesta , voste em diu aixo ,en va contesta si, pq els conec i se com actuen.

    ResponElimina
  4. Que original! Que es facin fires en un pavelló firal, segur que no se li havia ocorregut a ningú.
    Ara només fa falta que anuncie que vol que se li done un ús esportiu, que és algo que no se li ha ocorregut a ningú tampoc.

    Respecte al Catalunya Sud, el serveis ja estan previstos. Que no s'ha assabentat. El que més va tardar va ser el de l'aigua fruit de la incompetència de Franquet i Sabaté.

    Com frenarà l'especulació? Que vol controlar el mercat?, que demanarà el carnet a qui inverteixi?

    Que no se n'assabenta, encara, que de Viver d'Empreses ja n'hi ha un de caire comarcal impulsat per Ferran Bel des del Consell Comarcal.

    Respecte a l'Escorxador és una idea que tampoc es seva.

    Pel que fa als dos nous eixos comercials per pura lògica només és viable el dels terrenys de la Renfe on son pare i son germà podràn comprar una parcel.la i ficar els vehicles que ara tenen ocupant terrenys públics. L'altre no serà viable mai per que la zona comercial a desenvolupar a Ferreries està dissenyada en un altre lloc de Ferreries. És que no sap que el complexe comercial de Ferreries no va a la Rambla Catalunya?

    ResponElimina
  5. Aquesta "ex-votant" és votant convergent, sens dubte. Per cert, i per què a la Rambla Catalunya de Ferreries no hi pot anar un eix comercial??? Els comerços quedarien ben integrats al barri.

    M.

    ResponElimina
  6. PARLEU D'EIXOS COMERCIALS I NO SABEU QUÈ SÓN. ALGÍ EM POT EXPLICAR QUÈ ÉS???
    PERQUÈ QUE JO SÀPIGA, A LA RAMBLA CATALUNYA JA HI HAN COMERÇOS INTEGRATS AL BARRI. O POTSER VOLEU POSAR CARTELLS D'AQUETS QUE POSEN "COMERÇ DE FERRERIES, EL TEU COMERÇ"???

    ResponElimina
  7. Algú sap si ja han fet un règim d'usos per al pavelló?

    Caldrà vore les facilitats que es donen per a organitzar-hi activitats, si tindrà una assegurança que cobreixi els diferents actes que s'hi organitzen...

    haurem de parar atenció...

    ResponElimina
  8. M'atreveixo a dornar-li una idea al Sr, Fores respecte de l'utilit zacio del Pavelló Firal. Segur que li agradará molt.. Una fira monográfica de la bicicleta que a ell tant li fa goig..Per cert , si surt escollit alcalde, anirá al Ajuntament cada dia amb bicicleta?? Voldria que ho fes public si us plau! Grácies

    ResponElimina
  9. Despues direu de la Comedianta. Però si el Forés és molt pitjor!!!
    M'he partit de la rissa en les seves declaracions i en la fira monogràfica de la bicicleta de mc calan.
    El nivell d'estes eleccions no se si mai l'hem tingut a Tortosa!!

    ResponElimina
  10. Algú sap perque no li han ficat el nom al presi Montilla a la placa del pavello?

    Amb Pujol sempre hi constaba i amb aquest per que no???

    ResponElimina
  11. pos jo hi faria un hivernacle per cultivar herba (dalt i baix)
    I lo altre parkings gratuïts.
    I les fires a l'entrada sud i els congressos on hi hagin hotels prop
    I, si sobra lloc, una disco insonoritzada i uns quants cinemes,
    que no en tenim cap.

    A que no hi cap politicacho que sap lo que ens fa falta?

    ResponElimina
  12. Aquest noi el primer que hauria de fer es acceptar els mecanismes propis de la democràcia.
    Li vaig deixar dos comentaris al seu bloc i com que no em mostrava partidària del seu procedir els va esborrar.

    Quin demòcrata!

    Respecte al comentari anònim de les 10'04 només dir-li que no sóc votant de ningú, encara. Ho era d'ERC fins que va arribar Forès amb els seus mètodes. Vaig anar fins i tot a la presentació de la seua candidatura on, a part de deixar clar que no volia ser alcalde en el discurs pèssim que va fer, tmppoc va resoldre els meus dubtes, més aviat tot el contrari, sobre si pactaria amb Joan Sabaté.

    Dic que sóc ex-votant perquè si hi ha cap cosa que tinc clara és que la ERC que representa no és la ERC seriosa a la vaig votar en el passat.

    Un no pot anar de candidat d'una ciutat sense saber clarament el que passa i el que s'ha fet. Cada vegada que obri la boca demostra el seu desconeixement. L'afirmació de que vol dotar de tots els serveis el Catalunya Sud hoi demostra. Només que repassi una mica les notícies que han anat apareixen als diaris sobre els serveis de que està dotat el Catalunya Sud, els farien donar-se compte de la tonteria que ha dit.

    ResponElimina
  13. Mes "Tripartit" al Ajuntament :
    NO GRÂCIES...

    ResponElimina
  14. Estic totalment dacord amb el que ha dit l'ex-votant de Campredó.

    ResponElimina
  15. NO AL TRIPARTIT, NOMES FA FALTA FRANQUET I LLUESMA FUSIONATS AIXO ES DE RISA
    ANEM TOTS A VOTAR FERRAN O JA SABEM LO QUE MOS TOCA XIQUETS!

    ResponElimina
  16. Només li recomano mirar la pàgina web de l'ajuntament i que se n'entere de les coses:

    " Tortosa, zones d'implantació industrial

    Polígon Industrial Catalunya Sud (Tortosa)

    Terme municipal Tortosa
    Propietari Institut Català del Sòl
    Situació Al costat de l'autopista A-7 i de l'estació de ferrocarril
    Accés directe Ctra. C-237 / C-42 (Tortosa-L'Aldea)
    Total sòl industrial 825.622 m2
    Ajuts especials Bonificacions de l'Ajuntament de Tortosa
    Serveis urbanístics Abastament d'aigua potable, xarxa gas ciutat, xarxa telefonia, enllumenat públic, xarxa elèctrica, xarxa clavegueram"

    Abans de parlar un s'ha d'informar, sobretot si aspirar a ser regidor de la ciutat.

    Podria entendre que a ell se li hagués passat, però i la resta de la gent de la llista que sí que han estat vivint a Tortosa, tampoc ho savien?

    ResponElimina
  17. surten los defensor d LLUIS MARTIN I COMPANY a vore si tambe li impugnen la llista jajaja.

    ResponElimina
  18. Sobretot, a la web de l'ajuntament t'enteres de les coses... Jua, jua...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta