1 de maig del 2007

Tortosa dedica un monument al polític Rafel Vidiella, instal·lat al parc de la Fira

L'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, va inaugurar diumenge l'escultura que l'Ajuntament ha construït a l'entrada del parc de la Fira, en homenatge al polític tortosí Rafel Vidiella (1890-1982). Es tracta d'una escultura de Leonardo Escoda, titulada Arrelar la memòria, que ha combinat la recuperació d'una olivera, símbol de la Mediterrània i de la pau, dintre d'un laberint que representa les diferents cultures i creences. Vidiella va ser conseller de la Generalitat durant la Segona República, i durant la seua llarga trajectòria política va estar vinculat al PSOE i al PSUC, i als sindicats CNT i UGT.

El Punt (1-Maig-2007)

9 comentaris:

  1. Si anaixo li diuen escultures que paga lo poble per alimenta a un vivido, ja poden plega.

    ResponElimina
  2. N'hi ha que és bon venedor i poca cosa més

    ResponElimina
  3. D'això se'n diu simplement sectarisme polític.

    ResponElimina
  4. osti! este sabate hauria ed dicarse al teatre!!
    quina cara mes dura!
    i la campanya qui la paga $abate?
    a vore si tenim una marbella..

    ResponElimina
  5. per a quan un monument als r montilla? ha fet tant per catalunya!

    ResponElimina
  6. montilla no sap ni escriure catala
    quan va signar al llibre d'honor de tortosa va treure la seva magnifica i subvencionada agenda.mobil i va posar la t de tortosa pq ja li havien escrit de casa
    quina vergonya! on anirem a parar!

    ResponElimina
  7. Monuments d'aquest tipus no porten en lloc. Però bé, segurament la gent més d'esquerres de la ciutat estaran orgullosos. Sincerament no crec que aquesta aposta de Sabaté sigue la millor per aconseguir ser l'alcalde de tots.

    ResponElimina
  8. I per què no? Que no tenim monuments a los Caídos, la Guardia Civil, la Família, etc.? Ja era hora d'algun monument en un altre color.

    ResponElimina
  9. Una vergonya més que ens deixarà a la ciutat l'estimadissim alcalde Sabaté. Manteniment de carrers 0, ara bé, monuments a la glòria dels seus els que facin falta.

    27 de maig la sol.lució. Fora socialistes del govern de la ciutat!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta