12 de juny del 2007

Aubà continuarà sent l'alcalde de Gandesa amb el suport del PSC i d'ERC

L'acord deixa CiU a l'oposició per tercer mandat consecutiu

L'independent Miquel Aubà continuarà sent alcalde de Gandesa durant el pròxim mandat, després d'arribar a un acord amb el PSC i ERC. Així, el socialista Fermin Andrés assumirà la primera tinència d'alcaldia i l'àrea de Desenvolupament Econòmic, i el republicà Joaquim Pedrola serà el regidor de Benestar Social, Ciutadania i Immigració.

L'alcalde en funcions i candidat d'Alternativa per Gandesa-FIC a la reelecció, Miquel Aubà, ja va afirmar després de les eleccions que la seua prioritat era formar un «govern d'esquerres». Ahir, Aubà va oficialitzar el nou pacte de govern amb el PSC, que ha recuperat la seua representació a l'Ajuntament, i amb ERC, que ja era soci de govern d'Aubà, junt amb el PP. Amb tot, el canvi de candidat al PP havia forçat una nova política de pactes a Gandesa, ja que Joana Jornet havia manifestat durant la precampanya que no pactaria amb Aubà, i que la capital de la Terra Alta necessitava un canvi a l'alcaldia. Per això, el pacte entre els independents, ERC i el PSC ha deixat el PP a l'oposició amb CiU, que afrontarà el seu tercer mandat consecutiu fora del govern municipal. Mentrestant, el republicà Joaquim Pedrola serà el regidor de Benestar Social, Ciutadania i Immigració, al mateix temps que el socialista Fermin Andrés serà el primer tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic.

De fet, una de les prioritats del nou govern serà crear un viver d'empreses i arreglar l'accés al polígon, així com iniciar els tràmits per poder ampliar-lo. D'altra banda, també s'intensificaran les gestions polítiques per aconseguir que la continuació de l'autovia de l'Aragó (A-68) passi per l'N-420 desdoblada per Gandesa, Móra d'Ebre i Falset. A més, es començaran els tràmits perquè Gandesa siga la seu de les pràctiques universitàries de geologia.

El Punt (12-Juny-2007)

Foto: Ajuntament de Gandesa

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta