12 de juny del 2007

Els grups del PSC, ERC i CiU acorden repetir el govern d'entesa a Flix

Els representants locals del PSC, ERC i CiU a Flix van reunir-se ahir a l'Ajuntament de la població, amb l'objectiu de pactar la constitució d'un «govern municipal d'entesa», amb la participació dels regidors de les tres formacions polítiques. D'aquesta manera, Flix repetirà el govern que ja tenia abans de les eleccions municipals del 27 de maig, tot i que aquesta vegada el republicà Pere Muñoz compartirà l'alcaldia amb el socialista Òscar Bosch. Així ho explicava ahir el segon punt d'un comunicat conjunt, en què s'anunciava que el govern de Flix dividiria el mandat en dos períodes de dos anys. Durant el primer període exercirà l'alcaldia Muñoz, que ha estat alcalde els últims quatre anys, mentre que Bosch el rellevarà en el segon període. El canvi d'escenari és provocat per la victòria del PSC en les eleccions, en què va recuperar el primer lloc com a força més votada (964 vots) tot i empatar amb ERC en nombre de regidors, cinc. La candidatura de Bosch es va veure beneficiada per la pèrdua d'un dels dos regidors que tenia CiU. Tot i així, les tres formacions han decidit tornar a governar conjuntament i durant aquesta setmana es faran més reunions per decidir el cartipàs municipal.

El Punt (12-Juny-2007)

Per saber més:
-Govern d'entesa a Flix (Bloc de Pere Muñoz)
-Junts (Bloc d'Òscar Bosch)
-Bloc de Montse Canals
-El comunicat íntegre al web de l'Ajuntament

3 comentaris:

  1. Enhorabona a tots els flixancos! aqui hi ha una mostra de higiene politica, on prima més la suma que els enfrontaments.... que n'aprenguin moltes altres localitats de les Terres de l'Ebre.

    ResponElimina
  2. q n'aprenguin a móra d´ebre.felicitats flixancos.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta