2 de juny del 2007

Joan Manel Sabanza: «La fórmula secreta és tenir un bon equip»

L'alcalde de Móra la Nova (Ribera d'Ebre), Joan Manel Sabanza, és l'únic alcalde de les Terres de l'Ebre que s'ha mantingut ininterrompudament en el càrrec des del 1979. A més, té garantida la seua continuïtat perquè ha revalidat la majoria absoluta per a CiU. «La satisfacció és enorme, perquè veus que la gent continua confiant en tu, valorant la feina i la trajectòria política», diu Sabanza, que quan va accedir a l'alcaldia per primer cop era el cap de llista d'ERC i només tenia 24 anys. Militant a CiU des del 1993, Sabanza afirma que no hi ha cap fórmula secreta per mantenir-se en el càrrec durant tant de temps, però després ho matisa: «Potser fer les coses amb sentit comú, no fer distincions, ser honrat i treballar el dia a dia, però sobretot tenir un bon equip.» Sabanza precisa que no cal fer distincions perquè, quan s'acaba la campanya i passen les eleccions, un alcalde ha de governar per a tots els veïns. «Has de fer d'alcalde sense partidismes, perquè en realitat no saps qui t'ha votat», conclou. Sabanza, que durant la campanya va anunciar que aquest seria el seu últim mandat com a alcalde de Móra la Nova, afegeix que un dels seus reptes serà garantir la continuïtat del projecte de CiU. «Però el més important serà completar la nostra industrialització, crear més llocs de treball i millorar la formació i l'atenció a les persones», afirma.

6 comentaris:

  1. JAJAJA!Tot el relat és ciència ficció, tot el que diu Sabanza en aquest escrit no s'ho creu ni ell.

    ResponElimina
  2. la formula secreta per manternirse en en poder es el caciquisme.

    ResponElimina
  3. el que us sab mal és que és de CIU

    ResponElimina
  4. No contractar un monitor de piscines per que hagi votat a ERC és de persones honrades?

    ResponElimina
  5. L'alclde més partidista fa llistes negres de qui no l'ha votat.

    ResponElimina
  6. LA FÓRMULA SECRETA ES "FAVOR CON FAVOR SE PAGA".
    EL SR. SABANZA POT ENFARINAR A LA GENT DE FORA DIENT TOTES AQUESTES PARAULES TAN BONIQUES, PERÓ LA GENT QUE VIVIM A MÓRA LA NOVA NO ESTEM CEGS I SABEM DE QUE PEU CALÇA EL NOSTRES ALCALDE.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta