7 de juliol del 2007

Benvinguda als xiquets sahrauís que passaran l'estiu a l'Ebre

La plaça de l'Ajuntament de Tortosa va ser ahir l'escenari de la festa de benvinguda amb què l'Associació Terres de l'Ebre amb el Poble Sahrauí va voler donar la benvinguda als 24 xiquets i xiquetes del Sàhara Occidental que passaran l'estiu al territori. La regidora d'Acció Social, Anna Algueró, va explicar que inicialment havien de venir 26 xiquets, però que finalment dos infants no han pogut viatjar al nostre país, i que quatre dels 24 xiquets sahrauís passaran l'estiu amb famílies tortosines. De fet, durant els mesos d'estiu se superen els 50 graus als campaments de refugiats, i alguns dels xiquets aprofiten el viatge a Catalunya per fer-se revisions mèdiques i operacions. L'organització de la festa d'ahir també va tenir el suport de l'Ajuntament i de diferents entitats, com Atzavara-Arrels, Creu Roja Joventut i Obre't Ebre. A més d'incloure tallers de percussió, henna, escriptura àrab, manualitats i jocs infantils, la festa també pretenia posar en contacte els infants sahrauís amb els xiquets de Tortosa i les Terres de l'Ebre.

El Punt (7-Juliol-2007)

6 comentaris:

  1. Cuando una región como cataluña necesita héroes es que algo va mal. cuando además uno se avergüenza de ser español es que va peor.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. ......De miseria, miserable, que es el que ets tu, Le Pen

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Preferiexo se Le Pen que tindre que anar a vacunarme dintre del meu territori perque no m'afecten les malalties importades per gent que domes volen protagonisme electoral, pero que no pensen la merda que entra a les nostres costes , deixant aflorar altra vegada malalties herradicades desde fa 20 anys

    ResponElimina
  6. Perdoneu-me si no toca, però m'agradaria alavar la gran tasca desinteressada que va dur a terme les associacions que van fer possible que els xiquets saharauis deixin de pensar en la gana, la sed i la calor almenys durant uns mesos! amb persones com estes avançarem"

    Perdoneu-me si no tocava

    Angel Altes (Tortosa)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta