20 de juliol del 2007

El millor moment de la inauguració de la XII Festa del Renaixement

El millor moment de la cerimònia inaugural de la XII Festa del Renaixement va ser quan els abanderats de la Colla Jove de Dolçainers van fer baixar des del cel les banderes de Tortosa i de la Vegueria. El següent vídeo mostra el moment en què un dels abanderats baixa des de l'edifici de la Telefónica fins a la plaça de l'Ajuntament.

4 comentaris:

  1. Molt bonic espiritualment parlant.........¿.pero quants diners val la grua que desplaça al angelet.....? tres minuts = euros a pagar pel poble..( endeutament anunciat per aquet
    angelet),.ostres amb començat la a gobernar i ja estem endeutats..?

    ResponElimina
  2. Personalment crec que ahir la plaça estava a reventar (turistes inclosos) i era el moment de fer "algo xulo" penso que al igual que anteriors edicions va ser un èxit i molts ens vam sentir orgullosos de ser de la ciutat que som quan veiem als ulls dels visitants mirades d'admiració!!
    si fer això costa llogar una grua...prefereixo veure-la baixant un angelet que construint "moles" de formigó a la costa!!

    ResponElimina
  3. Jo també he destacat aquest moment en una foto al meu blog. La persona que va baixar per una corda no va necessitar cap grua ni cap despesa, ja que es va instal.lar una tirolina (es diu així?) gràcies a la col.laboració d'escaladors. La Festa podria costar molts més diners si no es comptes amb moltíssims voluntaris que la fan possible.De tota manera, això de la despesa és relatiu si es té en compte el nombre de persones que gaudeixen de l'acte i la repercussió que després té per a la ciutat.
    Jo penso que la Festa del Renaixement ha de ser la gran aposta de la ciutat a nivell turístic, conjuntament amb el patrimoni artístic i cultural, i caldria rentabilitzar-la durant tot l'any.

    ResponElimina
  4. Perque plora el Cel, donan pluja,a dojo, no es casualitat si no mes bé, la falsetat de la Festa, i mos pregunten , perqué..? en estos moments de alegria y gloria.
    Sira que el somni de un personatge allunat gracies a Deu de la politica i fals, tallado aprenen de pantalone,.ens va porta a la ciutat,.... que de renaixentista no te res, un gasto monumental , i que encara los deutes es remonten al seu somni.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta