20 de juliol del 2007

Piqué plega i el PP de Tortosa desmantella la seu de la plaça Alfons XII

La notícia de la dimissió de Josep Piqué com a president del PP de Catalunya ha coincidit en el temps amb el desmantellament de la seu del PP a Tortosa. Diu Piqué que plega perquè des de Madrid s'estava intentant danyar la seua imatge i autoritat. Com a ciutadà de les Terres de l'Ebre, el que a mi em dol és que Piqué no dimitís molt abans, quan el PP va imposar un Plan Hidrológico Nacional (PHN) amb un transvasament de 1.050 hectòmetres cúbics anuals de l'Ebre, i que s'aliés amb CiU per tirar-lo endavant a canvi de vendre'ns compensacions. També lamento que Piqué no dimitís durant la dura campanya contra Catalunya que va orquestrar el PP amb motiu de la redacció de l'Estatut. La marxa de Piqué no fa més que accelerar la crisi del PP a Catalunya, quan tothom pensava que qui tindria la crisi seria CiU, i que el vot de dreta s'agruparia al voltant dels populars. Una vegada més, Tortosa ha estat el banc de proves de la política catalana, perquè aquí ja hem vist com havien d'anar les coses. El PP s'ha desplomat electoralment i CiU ha aconseguit els millors resultats de la seua història. Si a Catalunya no passa el mateix serà perquè hi ha el fenomen Ciutadans, que podrien recolllir el vot més espanyolista del PP...

7 comentaris:

  1. Aquests del PP són burros. En comptes d'anar cap a la línia Gallardón, està anant cap a la línia Acebes... Estem arreglats...

    ResponElimina
  2. pero gustauuuuuuuuuuuuuuu, com volies que dimitis si tenia la poltrona de ser ministre ben agafada?

    a mi que plege pique no em fa ni fred ni calor,
    la veritat es que elPP amb los vots de Catalunya no hi conta gaire, ja ens donen per perduts trobo,

    voleu dir que donant per perduda la "colina insurrecta" de Catalunya, no es el primer pas per admetre que som diferents i que mos donen la independència?

    ho sento,però això es l'efecte del joconut d'anit i el solarró d'avui que trobo que ma destarotat les neurones

    ResponElimina
  3. Desmantella no vol dir plegar, sino mes bé , busca un lloc a on puguer monta de nou la nova sede del PP, crec jo ..ja que si no mal recordo el PSC, CiU, ERC, ICV com altres u an fet...... ¿ Oh es que tan de recordar al Partit Popular , es per que añoren el benestar social, economic, i seguretat ciudadana al poble tortosi,.que podien deixar les claus fora a la porta.

    ResponElimina
  4. Molt bona notícia la sortida de'n Josep Piqué del PPC, ara només fa falta que dimiteixi l'alcalde de Madrid i tot arreglat. Al PP no hi pinten res els personatges que són aplaudits dia si i dia també per parts del PRISOE i pels separatistes. Ja era hora de que dimitís i deixés pas a aquelles persones que sí creuen en Espanya i en la llibertat, gent sense complexes, gent liberal i no personajillos com el Piqué que només feia que anar de la mà dels separatistes.
    Visca Tortosa i visca el PP!

    ResponElimina
  5. Cal esperar que amb Daniel Sirera, el PP de Cataluna no donarà suportal transvasament de l'Ebre? La resposta és NO!!

    ResponElimina
  6. fejilo, proba d'estar una setmana sense escoltar la COPPE i veuràs que feliç que et sentiràs.
    Pots tindre certa part de raó quan dius que al PP no interessen persones que son aplaudits pel PSOE, el mateix que es podria dir per exemple de Bono a l'altra part, però dir que Pique no creu en Espanya i en la llibertat i que a anat de la ma dels separatistes, nomes ho pot dir algú greument contaminat per talibans com Jimenez Losantos i companyia, perquè es simplement fals.

    ResponElimina
  7. Tortosa, banc de proves de la política catalana?

    Gustau, fes el favor de llegir bé els resultats.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta