10 de juliol del 2007

Els lectors de La Marfanta demanen Maná i Muchachito per a les festes de la Cinta

Durant l'última setmana, La Marfanta va fer una enquesta per saber les preferències dels lectors sobre els concerts que voldríeu veure a les festes de la Cinta de Tortosa. El nou govern municipal s'ha trobat amb les festes majors a mig fer, només amb algunes orquestres contractades, i per tant era el moment de fer la carta als reis, per veure si el regidor Jordi Folqué es fixava en les nostres propostes i ens donava una satisfacció. Vam proposar una sèrie de noms que poden perfectament ajustar-se a les possibilitats econòmiques de Tortosa, a partir de les llistes d'èxit de dues de les cadenes més importants del país: 40 TV i MTV España. Així, ens van sortir Pereza, Coti, Maná i La Quinta Estación, als quals vam afegir Lax'n'Busto (per posar un grup de rock català, que ara ha tornat a la carretera amb un nou cantant) i Muchachito Bombo Inferno (que és el grup revelació independent de l'any passat, i ara ha tret el seu segon disc, com us explicava fa uns dies a Ebremedia). El resultat de l'enquesta és el següent:
Pereza
11 (6%)
Lax'n'Busto
27 (16%)
Coti
18 (10%)
Muchachito Bombo Inferno
38 (23%)
La Quinta Estación
24 (14%)
Maná
68 (41%)

Maná i Muchachito són les dues formacions preferides pels 165 lectors de La Marfanta que van contestar l'enquesta. En tercera posició queden els catalans Lax'n'Busto. Entenc que portar Maná seria una mica difícil, perquè potser és el grup més car de tots i a més ja tenen començada la gira. Però crec que Lax'n'Busto queda perfectament dintre de les nostres possibilitats pressupostàries, i que Muchachito Bombo Inferno seria una proposta interessant, al marge que de moment té el setembre lliure...

9 comentaris:

  1. No entenc gaire la selecció... Jo vull que vinguin Metallica, els Rolling Stones i la tornada dels Beatles!

    ResponElimina
  2. La veritat és que un dels grups que haurien de venir a Tortosa i no entenc com encara ningú ho ha plantejat, són els Obrint Pas

    ResponElimina
  3. Ningú pensa en l'Oreja de Van Gogh, o el canto del loco! per cert Gustau on està l'enquesta aquesta per vota!

    ResponElimina
  4. Josep, has tingut tota una setmana per votar. L'enquesta ja ha estat desactivada. Ara hi ha un altra enquesta.

    ResponElimina
  5. Estaria bé un concert de maná. encara que amb el calto del loco o la Oreja ja m'aconformaria

    ResponElimina
  6. Ja està bé,no entenc rés.........o sigue,primer ens posen Manà com a opció possible i que entra en el pressupost.......surt escollit primer i ara no es pot per que ha començat la gira????no és excusa trobo..........Ens posen el caramel a la boca i ens el treuen..........no és just!!! Abans venien grups bons com Mecano, Jarabe de Palo, Serrat............i ara? què?
    Felicitats pel Blog, a la gent que vivim fora ens va molt bé per no desconnectar de la terra.............

    ResponElimina
  7. k vingue muchachito k si a de vindre mana mos emprenyarem com en alejandro sanz

    ResponElimina
  8. maná s'aguanten 4 cançons, però muchachito com a molt 1 i mitja, jo bé ne vaig arribar a aguantar unes 5 o 6 quan era un "pitrafa" que anava en una guitrra més vella que ma iaia i un bombo robat a l'orquestra topolino.

    ResponElimina
  9. Personalment, jo penso que aquesta llista no és la correcta, s'ha fet pensant només en els gustos de certes persones però crec que pocs grups dels esmentats a l'enquesta s'ajusten al que realment Tortosa hauria de portar per a les seves Festes Majors. Una de les artistes que crec que estaria a l'altura i cridaria l'atenció de molt públic seria la cantant ROSA LÓPEZ, A part de ser una de les artistes més estimades per tothom i per haver guanyat diversos reconeixements televisius aquesta artista porta un gran espectacle i sino veieu aquest link al youtube:

    http://www.youtube.com/watch?v=5VFTvCh-gyc

    Esperem que aquest any poguem gaudir d'un bon concert, vinga adéu!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta