24 de juliol del 2007

ERC de Tortosa no va negar l'entrada a l'exconseller Carretero

Ahir us comentava que l'exconseller de Governació, Joan Carretero, no va poder utilitzar la seu d'ERC a Tortosa perquè el sector crític del partit no té les claus del local del carrer Providència. Avui us podem dir que fonts autoritzades de la secció local han remarcat que ERC-Tortosa mai ha negat l'entrada a cap militant a la seu, ni tampoc a Carretero. De fet, asseguren que ningú va requerir la seu del carrer Providència per fer cap acte. De la mateixa manera, hi afegeixen que tampoc van ser informats de l'arribada de l'exconseller, tot i que diuen que van llegir la notícia en aquest bloc i en altres mitjans de comunicació del territori. "Si haguéssim sabut de la necessitat, hauríem estat encantats de rebre l'exconseller", han afirmat les mateixes fonts.

2 comentaris:

  1. Jo no sé què ha passat però sé que los que som de Reagrupament ho som de manera anònima per evitar represalies, no seria la primera vegada que los que manen a les TTEE persegueixin laboralment a militants crítics. O a fer reunions del grup comarcal i no convocar als consellers crítics, o fer reunions d'Executiva regional sense convocar membres crítics triats per Assemblea. Sabent que lo caciquisme s'ha instal.lat a ERC de les TTEE, entenc que no vulguéssen que cap membre de 'Executiva actual de Tortosa fotigués lo nas a la reunió amb Carretero. Ja m'enteneu, no?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta