12 de juliol del 2007

Filera zero al Consell Comarcal del Baix Ebre

La qualitat de la imatge no és prou bona, però no em direu que la foto de la filera zero del Consell Comarcal del Baix Ebre no val el seu pes en oli. A l'acte de presa de possessió d'Andreu Martí (CiU) com a nou president comarcal han assistit l'alcalde de Tortosa i expresident del Baix Ebre, Ferran Bel (CiU); l'alcalde de Deltebre i president ebrenc d'ERC, Gervasi Aspa; el director dels serveis territorials d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Felip Monclús (ERC), i la convergent Meritxell Roigé, regidora d'Urbanisme de Tortosa i exgerent del consell del Baix Ebre. Martí, que d'aquí a dos anys serà substituït per Daniel Andreu (ERC), ha estat proclamat nou president comarcal amb els vots de CiU, ERC i l'únic conseller del PP, el tortosí Antonio Faura. Per la seua banda, el PSC ha preferit votar el socialista tortosí Jordi Bonilla.

11 comentaris:

  1. Jo tenia entès que la fila zero era per als que paguen per no estar, i en aquest cas no seria cobrar per estar?

    ResponElimina
  2. Agripina – 12/07/073

    Pos jo estic molt i molt contenta d’aquest nou Consell Comarcal i també que Ferran haja sortit alcalde.
    El meu home i jo l'estarem sempre molt agraits perquè gràcies a Ferran tinc feina fixe al Consell.
    I ara que manem natros segur que les coses aniran molt millor.
    Visca Ferran i Xell

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Un ensis si em deixa la meva poca cultura i poca etica , AGRIPINA ( el que naix de part dificil), desde luego dones de manifes el teu nom o nick, ja que te congratules, i damunt dius ara que manem natros.El Sr. Ferran i Marixell deuen de estar contents de haberte fixat donante feina fixe al Cosell Comarcal, si es aixi , Sr. Bel i Sra. Marixell, amb tots els meus respectes tots el tortosins que estan al atur i domes pasen del atur de l'home. Volen ser beneits per vostes per timdre feina fitxa al Consell Comarcal, a l'Ajuntament o a la Brigada Municipal.

    Una miqueta de esfors i tots contents i treballant.

    Per favor...........

    ResponElimina
  5. Sra. Agripina, ho he entes malament o voste es de les poques persones que reconeix haver estat "enxufada" i que no s'ha guanyat el seu lloc de treball?

    Si es així enhorabona, per la seva valentia, ja que segons tinc entes en els darrers mesos el consell comarcal del Baix Ebre hi ha entrat a treballar més gent, que a la Seat de Martorell.

    Aixó si, tots s'han guanyat la plaça per rigurosa "oposició" tal i com voste acaba de reconeixer

    ResponElimina
  6. Mireu mireu que diu el Butlleti Oficial de la Provincia d'avui 12 de juliol.
    No van dir aquests convergents que ells no tindrien carregs de confiança?

    2007/7775 - AJUNTAMENT DE TORTOSA

    Anunci de l'Ajuntament de Tortosa, relatiu al nomenament
    de personal eventual

    Per resolució d'alcaldia de data 18 de juny de 2007, s'ha nomenat al Sr. Albert Mestre Gil, DNI 40925655F, personal eventual d'aquest Ajuntament, per desenvolupar el càrrec de confiança o d'assessorament de CAP DE PREMSA amb una retribució bruta anual de 30.309,30 euros i en règim de dedicació de jornada complerta.
    La qual cosa es fa pública per al seu coneixement i als efectes que correspongui.

    Tortosa (Terres de l'Ebre), 20 de juny de 2007. --- L'alcalde, Ferran Bel i Accensi.

    ResponElimina
  7. No se com sou.....els càrrecs de confiança nomes era cosa de Sabate el terrible, Bel el crak, si ho fa deu ser perquè es bo per a Tortosa.

    ResponElimina
  8. Excmo. e Iltre. Sr. Alcalde de la Ciutat de Tortosa:

    Ciutadans tots , es molt deplorable que tenin un equip preparat segons el libreto de la campaña electoral de CiU, tenen que donar queviures , al Sr. Albert Mestre Gil, DNI 40925655F, personal eventual d'aquest Ajuntament, per desenvolupar el càrrec de confiança o d'assessorament de CAP DE PREMSA amb una retribució bruta anual de 30.309,30 euros .

    Quant torne a naixe .li juro que sire politic .es la ostia com se reparteixen els impostos del poble a ls amics , coneguts , i demes gent que no coneixem.

    Ara avore ERC , que voldra a canvi perque estos no estaran quiets o sino aveurel.les venir.

    ResponElimina
  9. Amic 007, esta Agripina deu ser Agripina la menor, germana de Calígula i mare de Neró.
    Es va casar amb el seu tio l’emperador Claudio, al qual va fer matar (amb un plat de rovellons enverinats) un cop havia obtingut el que volia d’ell, manar i que el seu fill fos emperador.
    El que no sé si la nostra Agripina coneix el final de la història. La va matar el seu propi fill Neró.
    Deu no vulgui que es repeteixi la història.

    ResponElimina
  10. Moneypenny molt bo, deuerem de esta al tanto de esta penicula, Sr.Bel oco que les sombres del passat es poden passar factura en el present, seria llastimos que la nostra Agripina fos la germana petita de Carghh, Carlghhh, Caligula.
    Tortosins esta historia es millor que el ZORRO del mitg dia.

    ¡¡¡¡Apuntati no sortiras desabut!!!

    ResponElimina
  11. Els papers d’aquesta pel·lícula serien els següents:

    Agripina (artista principal) Maritxell Roigé
    Claudio (l’emperador) és Ferran Bel (li pega que ni bordat).
    Neró (fill d’Agripina amb el seu primer marit que era cònsul o contructor)

    Sr. Bel, ull perdó!. Emperador Claudio, vigili el que li dona per minjar la seva estimada Agripina.

    El que no quadra d’aquesta història és que no crec que Agripina (la de la pel·lícula) sigui la mateixa que la del missatge al blog què sembla més innocent, valenta, sincera, confiada i molt agraïda al seu benefactor.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta