24 de juliol del 2007

L'Ampolla transforma una escola de golf de 9 forats en un 'pitch anb putt' de 18 forats

Avui he llegit a l'Ebredigital que la constructora Teyco ja ha anunciat l'obertura del seu camp de golf a la nova urbanització El Mirador del Delta, de l'Ampolla, a partir del proper 1 d'agost. El pitch and putt18 forats, una casa club i una escola de golf. Segons Teyco, el nou pitch and putt formarà part del recorregut de camps federats d'aquesta modalitat. El conjunt residencial, "pensat i projectat perquè estigui en perfecta harmonia amb l'entorn i el medi ambient", està format per apartaments, cases aparellades i cases unifamiliars envoltades de zones verdes amb piscina. Al web de Teyco, també se'ns recorda que les zones verdes del complex i el mateix camp de golf es reguen amb l'aigua d'una depuradora pròpia. A més del camp de golf i passejos amb arbres, Teyco també ha instal·lat pistes de paddle i de tennis. Però el més curiós del cas és com va tramitar-se la construcció de l'escola de golf. La tardor del 2005, l'Ajuntament de l'Ampolla va treure a concurs públic la concessió per construir i gestionar una escola pública de golf, als terrenys reservats per a equipaments del pla parcial del Mirador del Delta. La previsió era que l'escola de golf tingués 9 forats, i que fos d'accés públic el 15% del temps. Quan vaig avançar la notícia, l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Sancho, va dir-me que encara no hi havia cap empresa interessada en el projecte, però que confiava que la mateixa Teyco pogués assumir-lo. Finalment, la mateixa empresa que cedia per llei una part dels terrenys del pla parcial per al seu ús públic, Teyco, és la mateixa que té la concessió per explotar el complex golfístic. Suposo que la maniobra urbanística és perfectament legal, però el que no acabo d'entendre és com ha fet l'Ampolla per convertir una escola de golf amb 9 forats en un pitch and putt de 18 forats.

Foto: Teyco

Per saber més:
-L'Ampolla tindrà una escola de golf per atreure altres projectes turístics de luxe
-Cases, hotels i botigues
-Superar el turisme de sol i platja
-El Gepec considera «inadmissible» el projecte de l'escola de golf de l'Ampolla
-L'escola de golf de l'Ampolla

8 comentaris:

  1. Amics/es blocaires, he trobat, al bloc de l’humorista gràfic JR Mora, una sèrie de banners per baixar i que diu que poden ser usats per tothom que és vulgui sumar a la campanya de protesta i a favor de la llibertat d’expressió a rel del segrest d’El Jueves.
    Jo m’he n’he baixat un parell hi ja els tinc “penjats”.

    PASSEU

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. gustau pensava que eres mes viu,

    com es que no entens això de convertir una escola de golf de 9 forats, en un "pixat" d'estos de 18 forats?

    esta clarissim,pensa una miqueta i segur que en treus l'entrellat i ves-te preparant perque d'aquí a no res el "pixat" este se convertirà en lo primer camp de golfos de les TTEE

    bromes a part, l'estrategia de començar per algo q te poca resposta social, per anar augmentant poc a poc en les pretensions, sense fer massa soroll, es una estrategia mes vella que l'anar a peu

    ResponElimina
  4. Gustau , se que manipules.... si l'alcalde fos ERC o PSC no dirieu ni mu, com es veu amb el macro port de la Rapita o amb el disbarat de Deltebre. Conec lo de l'Ampolla, allo es una miniatura i curios, no s'han fet ni més cases ni més edificabilitat. Com se fan 9 a 18?? pos fent un recorregut d'anada i un de tornada, viu. Ves i comprobau.

    ResponElimina
  5. El complexe executat per Teyco a l'Ampolla és magnífic. No veig cap irregularitat en acabar fent un camp de golf de 18 forats. Més costos per a l'empresa, ja que la major part dels habitatges de la promoció estan venuts. L'espai que ocupa és el mateix.

    El complexe serà un bon reclam per al turisme de qualitat a l'Ampolla i les Terres de l'Ebre.

    ResponElimina
  6. L'Ampolla, alcalde?
    Sancho de CiU.
    Teyco propietaris?
    Los Sumarroca, amb Carles com a fundador de CiU.
    Que han de dir los de CiU?
    Pos que bonic!

    ResponElimina
  7. Per a golf, Saint Andrew's, una ronda de golf baix la pluja fina acabant amb un whisky per a celebrar.
    A l'Ampolla golf?! Despres que - esquiar a Dubai? ;)

    ResponElimina
  8. Res a veure las filosofía de un Pitch & Putt amb el que verdaderament es un camp de golf reglamentari...La via de tren Barcelona Valencia fa inviable cap ampliació en aquest sentit..Altra qüestió fora la construcció d'un camp de 18 forats mes avall. Aixó ja serien figues d'un altre paner...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta