5 de juliol del 2007

Reagrupament pel Renaixement

Si fa només dos anys ERC va aprofitar el nou aparador polític de la Festa del Renaixement per portar a Tortosa el president del partit, Josep-Lluís Carod-Rovira, enguany serà el principal sector crític dels republicans, Reagrupament.cat, el que ha volgut convidar l'exconseller Joan Carretero. Així ho ha avançat avui el diari El Punt, que explica que a les Terres de l'Ebre ja hi ha més d'una vintena de militants (crítics amb la cúpula regional d'ERC) que ja s'han adherit al manifest fundacional de Reagrupament. De fet, entre aquests militants descontents hi ha bona part dels membres de l'anterior executiva d'ERC a Tortosa, que van dimitir just abans de les municipals per les diferències amb el cap de llista, Ricard Forés. En aquest sentit, l'exsecretària d'organització d'ERC a Tortosa, Caritat Garcia-Celma, és la portaveu de Reagrupament.cat a les Terres de l'Ebre. A més, entre els militants que donen suport a la plataforma de Carretero també hi ha l'exregidor a l'Ajuntament de Tortosa, Salvador Peiró. Per presentar públicament Reagrupament a l'Ebre, Carretero vindrà a Tortosa coincidint amb la Festa del Renaixement, els dies 21 i 22 de juliol. Amb tot, considero que en el cas de Tortosa no els acabarà de funcionar la premissa bàsica que s'està utilitzant a escala nacional per criticar la cúpula d'ERC: que el partit està fent un seguidisme excessiu dels socialistes, abandonant el seu caràcter nacionalista. Així, hem de recordar que, tant a Tortosa com a Roquetes i al conjunt del Baix Ebre, els republicans han preferit pactar amb CiU. D'altra banda, un dels ebrencs que hauria donat suport al manifest de Carretero és l'alcalde d'Ulldecona, Lluís Millán, que precisament ha pactat l'alcaldia amb el PSC, com en l'anterior mandat. Paral·lelamet, a l'Ebre també hi ha militants que s'han adherit a l'Esquerra Independentista, el corrent crític que lidera el diputat Uriel Beltran. Així, ja fa uns dies us vam informar de l'aparició del bloc Esquerra Independentista a l'Ebre, del qual encara no ha transcendit qui és l'autor.

Foto: Generalitat de Catalunya

62 comentaris:

  1. Això del reagrupament, a Tortosa, només és una pataleta dels que s'han quedat fora de joc.

    ResponElimina
  2. Ja hi ha 900 militants patalejant a Catalunya.

    ResponElimina
  3. Si, anònim de les 10.33, però a Tortosa la pataleta no té sentit perquè s'ha pactat amb CiU. Esteu fora de joc.

    ResponElimina
  4. Però el que volen els del reagrupament és que ERC no pacte amb ningú que no sigue independentista. Per tant, no volen pactar amb ningú, volen que ERC estigue marginada, sempre a l'oposició.

    ResponElimina
  5. Estan parlant de Catalunya noi o es que et penses que Tortosa és lo melic del món?
    O es que a les delegacions no hi ha tripartit?El carrer Montcada no és Tortosa?

    ResponElimina
  6. El que no volen es que a canvi d'unes quantes cadires i cotxes oficials tinguessem a Montilla de presi.
    Tan de criticar ERC a CiU i ara ells fan lo mateix en lo PSOE

    ResponElimina
  7. A Catalunya preferiries pactar amb els que van signar l'acord del Majestic amb Aznar? Així defensaries millor els drets nacionals del teu país? Això no és més que una pataleta...

    ResponElimina
  8. Li recomano a l'anònim de les 10.41 que vote directament al PSOE que lo important a ERC ara és treure molts de vots, la ideològia és una cosa secundària , del passat.

    ResponElimina
  9. Jo crec que és diferent pactar en lo PSC que fer tot el que diu el PSC. Ells no diuen que es tingue que pactar en CiU.

    ResponElimina
  10. ERC va créixer massa ràpid i ara hi ha molta gent a dintre que ni és d'esquerres, ni és independentista. Diria que ni tan sols són nacionalistes. Hem sacrificat els nostres valors per tal d'arribar al poder, i aquest és el resultat. Ara que hem de reagrupar? Els quatre que quedem de la primera fornada?

    ResponElimina
  11. És molt bo que apareguen corrents interns que generen debat dintre Esquerra. L'independentisme està viu. No podem permetre un excés de seguidisme del PSC-PSOE.

    ResponElimina
  12. admirat gustau. és una lleuresa opiniàtica el fet que redueixis el discurs d'en Carratero al simple fet d'una revisió del pacte amb los sociates a la generalitat. a nivell local, carretero sempre ha defensat la particularitat local. per tant, no pots ni deus traslladar la necessitat de revisar un pacte nefast per ERC a la generalitat amb los pactes locals que s'ha format a les TTEE.
    Salut, república i independència.

    ResponElimina
  13. L'eufòria pel creixement del 2004 ens va portar a la miopia política, inclós Carretero, que quan era Conseller (amb el PSC!) no deia gairebé res. Ara que les coses no van també, tothom es monta el seu xiringuito, però l'any 2004 ningú no obria la boca sobre la necessitat de créixer mantenint el nostre perfil. Ara tot déu és d'ERC, però això té un cost ideològic.

    ResponElimina
  14. He estat seguint els diferents discursos de Carretero i no només parla del seguidisme que es fa del PSC, que és una part del problema, també parla de la necesitat que el partit mantingue una estructura deiferenciada entre la gent que està a govern i la gent que dirigeix el partit perquè és necessari tenir dues visions diferenciades. I això si que té aplicació a TTEE: LLuís Salvadó, Marta Cid,Gervasi Aspa, aneu revissant els principals càrrercs de le Regional i veure-ho com és de greu el problema que té ERC a TTEE.

    ResponElimina
  15. I tant que va dir Carretero quan estava al govern.El van expulsar pel que deia. O no va ser ell el que va dir que ZP era un demagog i Maragall el va expulsar i llavors va entrar Xavi Vendrell? Ara perdem la memòria?

    ResponElimina
  16. DE memoria n'hi ha alguns que no tenen. Per oblidar han oblidar com s'aixeca un partit del no-res i, a més a més, que en un partit assembleari no hi ha ningú fora de joc.

    ResponElimina
  17. José Luis Pérez Díez, al que algunos llaman Carod Rovira.

    El seu pare fou el número de la guàrdia civil JOSÉ LUIS PEREZ ALMECIJA i la seva mare la senyora ELVIRA DIEZ ROVIRA.
    Son naturals de la provincia de Saragossa, pero les seves arrels familiars s´estenen per totes les contrades d´Espanya doncs la saga militar dels PEREZ ALMECIJA es remonta a vàries generacions.
    El lloc de neixament dels fills JOSÉ LUIS PEREZ DÍEZ (avui conegut com a JOSEP-LLUIS CAROD-ROVIRA) i de JUAN DE DIOS PEREZ DIEZ (avui conegut com APEL.LES CAROD-ROVIRA) es desconeix, així com dels seus germans, pero es molt probable que neixessin aen alguna casa cuartel de la provincia de Terol.
    El que es cert es que de molt petit els PEREZ DIEZ s´instalen a Cambrils, doncs el pare es destinat com a guàrdia civil a fer tasques de vigilància al prot de Tarragona. Els fills estudien i creixen en ambients espanyolistes (les casernes), pero de cop entren en contacte amb sectors independentistes gràcies a que JOSE LUIS entrar en el seminari de Tarragona per tal de fer-se capellà.
    JOSE-LUIS abandonà la sotana, començar a estudiar filologia catalana, festejà amb una neta de Rovira i Virgili (el que va dir que HI HA UNA RAÇA CATALANA) i s´afilià al PSAN (Partit Socialista d´Alliberament Nacional, al BEAN i desprès a Nacionalistes d´Esquerra). Es aleshores que es decideix a canviar de cognoms.
    El ROVIRA en honor del abi de la seva promesa i el CAROD per honorar l´unica part de sang catalana que corrien per part del cantó de la seva mare.
    El seu pare es retirà i es dedicà a pescar a Tarragona, el Juan de Dios va seguir el mestratge del seu germà i borrar el seu nom de pila pel de APEL.LES (en honor al poeta i escriptor APEL.LES MESTRE) i fins aqui la part que s´està coneguent d´aquests individus.
    Hi han més coses sobre la familia, pero un altre dia.

    RECORDEN:

    JOSÉ LUIS PEREZ ALMECIJA + ELVIRA DIEZ ROVIRA es igual a

    José Luis Pérez Diéz Almecija Rovira.

    Cuando una región necesita héroes es que algo va mal. cuando además uno se avergüenza de sus padres es que va peor.

    ResponElimina
  18. Ja veieu si és important el Renaixement!

    En el si dels partits polítics és molt bo que hi hagin corrents internes que faciliten el debat i la pluralitat d'idees.

    A veure si alsguns partits en prenen bona nota d'aquest fet.

    ResponElimina
  19. No se que li ha passat a Carod que quan lo sento no sembla el mateix i això que jo sempre he tingut simpatia per este home.

    ResponElimina
  20. Carretero, la poma podrida d'ERC

    Quan un barril té una poma podrida, abants que acabi marcint a la resta el millor que es pot fer es llençar-la, els afamats cucs mai en tenen prou.

    Aquest és el cas de l'ex conseller de Governació i ex alcalde de Puigcerdà, Joan carretero (processat per corrupció urbanística tot sigui dit):

    Com el Maragall es va veure obligat a expulsar-lo del govern ja que cada dia concedia entrevistes insultant a Zapatero, ara está rabiós per haver perdut la menjadora i clama venjança.

    Ja va aconseguir, en el seu dia, trencar el primer Govern d'esquerres amb una maquiavèlica conspiració, pròpia d'un Rasputín professional, posant les bases d'ERC contra l'estatut la qual cosa va provocar una crisi a la Generalitat, que desenvocà el eleccions anticipades.

    Però, ¡ai las!, l'ambició desmesurada i la infinita sed de venjança han acabat fent perdre completament la xaveta a aquest pegessot dels Pirineus, que mai hauria haver deixat la seva pírrica alcaldia: ara es proposa acabar amb el seu propi partit i amb el nou Govern d'esquerres, posant de nou a les bases d'ERC al costat de la dreta regionalista, cacic i racista de CIU, copiant-li els seus arguments i intentant dividir el partit amb corrents internes i articles incendiaris a la premsa.

    Carod i Pugcercós: a que espereu a esclafar a aquest talp de Madí, vigileu que les víbores solen ser verinoses!!

    ResponElimina
  21. Ostras com pica la vinguda de Carretero!!

    ResponElimina
  22. Renoi, quin pagès més ben acabat!!
    Però que no és metge?

    ResponElimina
  23. Doneu massa importància a tot el tema...

    ResponElimina
  24. El Carretero es un campanero, cada vegada que parlaba a les TT.EE era per donar "campanades". Va arribar a negar la Capitalitat de Tortosa en la Vegueria proxima del nou Estatut.
    Cal fer memoria als desmemoriats.
    El nivell de Carretero era per pensar que el nivell ERC era tant baix, que qualsevol podia ser Conseller.

    ResponElimina
  25. Almenys no va possar la pota en l'impost revolucionari com el seu successor, ni va anar a Perpinyà ni es va colocar cap corona d'espines ni va posar la bandera espanyola immediatament a la conselleria quan li va dir Montilla, ni va montar el caos en la sexta hora ni es va enmerdar en el cas Alba...

    ResponElimina
  26. Perdoneu i escolteu: El metge i revolucionari extremiste i marxiste ledinista, ya que entesa per catalunya son el disfras del Estaliniste progre,.....em de sorprota que els Tortosins tinguem atraidors dels seus propis partits i mes a mes pactan amb la acaricia de Alicia en el Pais de las Maravillas del Sr. Batlle o alcalde Sr. Bel.

    Tortosins tots aixo es donarnos pel cul descaradament per part dels que apollen esta iniciativa.

    ResponElimina
  27. Aqui tenim al seu homeleg de partit, un agran adquisio tambe de ERC., llegiu i formeus tortosins.

    El caso del joven Vendrell es muy peculiar. Nació en 1966 y en su familia se encuentran dirigentes de comarcas de la formación que dirige Artur Mas. Militó en Terra Lliure y en el Moviment de Defensa de la Terra (MDT), organizaciones ambas de carácter terrorista, y fue "el primer caso práctico", según el fiscal jefe de la Audencia Nacional José Leopoldo Aranda en 1991, de abandono de las armas, presentación voluntaria ante el juez, delación de los delitos y solicitud de perdón, en cumpliento de la generosísima reforma del Código Penal: Artículo 57 bis b). Vamos, todo un héroe.

    Desde entonces patada hacia arriba: control, como miembro de ERC y correspondiente cuota, de algunos medios de comunicación catalanes; concejal; teniente de alcalde; consejero comarcal y diputado regional. Desde hoy, además, consejero de Gobernación.

    Nuestro hombre, Vendrell, se ha hecho famoso hace poco por ser el firmante de las famosas cartas que pedían el impuesto revolucionario a militantes y no militantes de ERC. Pero es el momento de recordar al nuevo consejero, y a los que lo han olvidado o no lo sepan, que en 1988 fue imputado por querella del Ministerio Fiscal, a través del Juzgado Penal número 6 de Barcelona, por "supuesta manifestación ilegal e inducción al homicidio" junto con otros compañeros de fatigas como José Aixalá Jansana, Eloi García Pérez, Vicente Izquierdo Puente y José Sort Jané. Es el ejemplo a seguir por los jóvenes catalanes del siglo XXI

    ResponElimina
  28. imagineu quin reagrupament podem fer al renaixement tortosi en aquesta gent paranoica i sense escrupols .per favor.......som tortosins o NO

    ResponElimina
  29. Veig la "noticia" , el numero de comentari i penso: hui quan debat, entro i caca de la vaca en total heu fet els comentaris sou 2/3 amb poca feina, sobre tot el biograf no autoritzat.
    Apa.....Carretro president

    ResponElimina
  30. Es que l'exconseller a Tortosa té més d'un amic:
    Sabieu que el cap de gabinet del Carretero quan aquest era Conseller
    de Gobernació i Administracions Públiques era el Senyor Carlos Tobar Pascual, actual gerent de l'ICS a les Terres de l'Ebre (Hospital Verge de la Cinta i Atenció Primària) i que la seva mà dreta (del senyor Tobar) és Jordi Baucells actual regidor d'ERC a Roquetes.
    http://www.gencat.net:8000/oics/owa/p52.consulta?v_cont=712
    http://www.gencat.net/diari/4124/04092150.htm

    Que us jugueu que els veiem a tots tres fent alguna baldana a les tabernes del Renaixement.

    ResponElimina
  31. ha! ha! ha! ha!

    quin xou!

    la veritat és que crec (i cada dia que passa ho crec més) que el gustau va tindre una molt bona pensada creant la marfanta! quin fart der riure amb tots valtros! gràcies gustau!

    :P

    ResponElimina
  32. Gustau, alguna de l'estil del de les 5:52 tampoc estaria malament eh? de quant en quant.
    Aquestes noticies te s'escapen, o no t'interesen?

    ResponElimina
  33. Se m'escapen.
    Però per això esteu vosaltres, per escriure el que opineu sobre les notícies, i també per aportar dades que nosaltres com a periodistes no sabem. És impossible saber-ho tot, i moltes vegades, encara que ho preguntem, hi ha coses que no ens diuen.

    ResponElimina
  34. Soc lo de les 5.52,

    La connexió ICS encara té més "cosetes curioses" si Gustau em deixa continuo:

    Resulta que el Sr. Tobar té al seu equip, a més del Roquetero, una regidora d'ERC d'Alcanar: Mercé Fibla (cap d'Atenció a l'Usuari), que dirà lo sinyor alcalde d'Alcanar (ai, ai, ai pobre Sr. Montserrat que volia pactar en lo PP i una mica més i el foten al riu).

    I pel que sembla, ni ella ni el Baucells han sol.licitat cap tipus de reducció de jornada/permís a la seva feina i compatibilitzen govern i carrec de confiança.

    Si us porteu bé, això pot continuar ... que l'ICS és una casa molt gran

    ResponElimina
  35. PEL RENAIXEMENT A XALAR I QUE NO MOS EMPRENYEN LOS POLITIQUILLOS APROFITATS

    me dona igual lo partit i la facció interna, perqu tots son iguals d'aprofitats,
    allí on veuen gent, allí estan ells intentant-mos vendre la moto

    com diuen els valencians " A FER LA MÀ"

    PEL RENAIXEMENT A XALAR, PASSEUS PER LA TABERNA PANXAMPLA, a part de menjar bé, trobareu bona gent

    susanna

    ResponElimina
  36. Pos mira, sabs que et dic, que tambe al panxampla, deu hi haure algu que no deu ser tant bona persona. Nomes per estadistica.

    ResponElimina
  37. 5:52, el que ting clar es que treballes a sanitat, paio.
    Espero que per molt anys.
    I per la meua part, si, si, mes peixet.

    ResponElimina
  38. Aquest bocamoll de l'ICS, què no serà lo flamant secretari d'organització d'ERC Tortosa. Un noi que no té iaia i que és un llepaculs de Monclús i Marta Cid

    ResponElimina
  39. Una per a Watson de les 8:04

    http://lamarfanta.blogspot.com/
    2007/
    04/
    lhospital-verge-
    de-la-cinta-de-
    tortosa.html

    ResponElimina
  40. El fet es que aquesta que es comença a aubirà “crisis” d’ERC amb el sector crític de Reagrupament no fa més que començar. Penso que seria bo que tingués un desenllaç lo més prompte possible fos lo que fos, tant per la gent d’ERC, pel govern de la Generalitat com per la ciutadania en general.
    No soc votant d’ERC, encara que un dia (qui sap) podria arribar a ser-ho, però en la meua opinió aquí el que s’està parlant es de que ERC escori cap a la dreta o cap a l’esquerra. Amb l’excusa de fer seguidisme dels partits espanyolistes, la corrent critica, fica en un mateix sac a PSC i PP, per tant, només queda pactar amb CIU (“salvaguardes de la identitat nacional”). Així s’obre una possible escletxa dins ERC, des de dins mateix, que permet que es puga donar l’efecte boomerang i que aquells de CIU que un dia van decantar-se per ERC, tornin cap al sí del partit però de la ma de gent d’ERC “desencantada”.
    Estic d’acord amb l’anònim de les 10:59, és més, penso que no només es bo que hi hagi corrents internes que generin debat, si no que son imprescindibles, només que aquestes veus critiques han de servir per a sumar, mai per restar. Amb el de les 10:55 també estic d’acord de que ERC te molts votants que no son independentistes, això explicaria (al meu entendre) el seu increment en numero de vots.
    Dona la sensació que la dreta catalana ,CIU, tingui “infiltrats” alguns “submarins” dins ERC per poder-se’l “carregar”. Això que podria semblar politica-ficció, es una tactica o opció que ja es molt vella. Alguns partits d’esquerra ho van fer a principis de segle, en plena efervescència política i alguns dels joves partits d’esquerra van ser absorbits per d’altres.

    ResponElimina
  41. 8:02 a vore si per estadistica te toca a tu ser el xungo del blog de la marfanta

    ResponElimina
  42. El de les 9.12 té molta fantasia.
    Tot es molt més senzill.A ERC hi ha una batalla ferotge entre el sector Carod i Puigcercós. Els dos han perdut el nord i estan tiran per la borda el partit perquè nomes pensen en la seva batalla (personalment crec que el problema més gros el tenen en els atrinxerats d'un i l'altre que només pensen en les seves cadires i els importa una merda un i l'altre).Llavors està Carretero que aglutina la gent més nacionalista i molts d'ells militants de molts d'anys que estan en lo carnet a la mà per a tornar-lo si la cosa no canvia. Carretero sempre ha aglutinat a les bases que no viuen de la política. I llavors estan los més joves que volen militar a ERC i no a una sucursal del PSC.

    ResponElimina
  43. El flamant secretari d'organització d'ERC de Tortosa està perdent la paciència, ja que està veien que el sector Carod agonitza i ell no podrà fer carrera política, per lo que es dedica a exercitar les seves grans aptituts difamatories.
    Si us heu de fiar de lo que ell insinua esteu ben arreglats

    ResponElimina
  44. Ates els numero de visitants de La marfanta, de xungo en hi ha mes d'un per aqui, inclus alguna chunga (sense "la")

    ResponElimina
  45. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  46. trobo que de metge te n'has deixat uns quants, hasta la dona de l'anterior alcalde de tortosa era metge,

    ara que pasa qu tots els metges de la seguretat social estan implicats en jaleos?

    trobo que t'estas passant perque hi ha gent d'esta que porten molts anys treballant i dubto que haiguen arribat on son per temes de politica

    ResponElimina
  47. Bé, també s'ha de dir que son los menos de la llista.
    La veritat és que seria interessant un watergate /HVdlC.
    Però, passa el mateix a molts àmbits. Educació, administració pública, empreses concessionaries de projectes de l'estat, la generalitat, diputacions, consells comarcals, ajuntaments, etc. La política ho banya tot en un vapor d'amiguisme i corrupció "menor".
    Per als amics informàtics d'estructures seria un bon projecte publicar diagrames de fluxes de parentiu polític entre càrrecs públics i privats.
    I veuríem com en governa la farina!
    De lo dels d'ERC: "mola la variedad!". Francament estic cansat d'uniformes. I ara los gasta tot Déu! Accepto pantalons de flors i tops de pell de vaca sagrada millor que els tergals i el xarol
    Benvingudes les diferències!
    Que son les mares de la diversitat, la evolució i l'humanització necessària per deixar de ser una mica menos que totxos!
    Ànims!
    Total, hi ha quelcom més a fer?

    ResponElimina
  48. A qui hagi escrit el meu nom li demano dues coses:

    1. Si pot ser un altre cop dona la cara.
    2. Amb quina intenció has posat el meu nom?
    3. Si el poses i insinues alguna cosa digues les coses clares. Compte de no equivocar-te.
    4. Si estàs utilitzant dades personals que arriben a les teves mans gràcies al teu lloc de treball o d'algú que coneixes potser estàs infringint el meu dret a la privacitat i alguna que altra norma vigent.

    ResponElimina
  49. Quan un poble, no pot decidir , lo que fa , com ho fa i quan és fa , no és res , és una altra cosa , amb aqueta cosa , no hi pot haver-hi : dretes (?) , ni esquerres (?).
    Que cal fer ? una idea nova recolçada , per més de un 70%, després , ja farem por a la metròpoli.
    Mentres , natros , amb llançes i espases ! Com XALEN a MADRID.
    Deixeu de fer SALSA ROSA , obriu los ulls.
    No vull ser de TUPINAMBIA !

    ResponElimina
  50. Binga que aixo sesta kalentant y pot ser dibertit, nomes dir que hi ha gent que ha comensat a conpra GASOLINA per fer coptelets. Neu en compte nosabeu qui pot estar mirant el bostre ordinador.

    ResponElimina
  51. És molt lleig criticar a la gent sense motius.

    Deixeu treballar, que Tortosa pot tenir un gran futur si es fan les coses bé.

    ResponElimina
  52. Una cosa és la diversitat d'opinió dintre d'una organització. Només faltaria. I un altra és aquest garbuix que hi ha a ERC. Això no crec que sigui bo ni constructiu. En teoria, un partit plural ha de recollir aquestes sensibilitats diverses en els seus òrgans de decisió, però la decisió última ha de representar al conjunt de la militància.

    Per tant, aixó que li passa a ERC no és un exemple de pluralitat. És un disfunció en la seva manera d'organtizar-se i en els seus pocessos de decisió. I, sobretot, és una prova que avui ERC és una maquinària partidista molt potent, sobretot a l'Ebre, però té greus problemes per identificar quin és el seu projecte polític, de país i la seva ideologia.

    Això, que és dolent per a la política i per a la democràcia, no ha de ser necessàriament dolent per a ERC: CiU ha passat 25 anys sent la principal força de govern catalana sense tindre la més mínima idea de quin era el seu projecte de país o la seva ideologia, més enllà de la democràcia cristiana d'Unió.

    Com que ERC aspira a substituir a CiU està repetint allò que feia CiU: fitxar candidatures i alcaldes independents, o fitxar com a representants a govern persones que poc tenen a veure amb el perfil polític d'ERC.

    ResponElimina
  53. Bon dia,

    quina casualitat que falta una persona a la llista aquesta de les 5:59 ... (Potser la coneixeu o potser no, però el títol de bona persona no li donaríeu).
    Ets capaç de fer alguna cosa com aquesta?
    Tú, una fracasada als teus 51 anys, que volies ser el centre d'atenció, i al final has aconseguit que el món se'n foti de tú?
    Que vas ser membre d'una executiva local d'ERC i que molt bé que diguem no funcionava?
    Feies cursets d'informàtica al sindicats, tú que no saps ni per a què serveix el ratolí?
    Tú que eres secretària de direcció i que ara t'han arraconat per follonera?
    No pot ser... Tan bona persona, que plorava per qualsevol tonteria, t'has fet tan mala persona?
    Perdoneu per la vulgaritat, però al meu poble d'això en diuen que ets més dolenta que una caguerada de gos !!

    Bye, bye bambina !

    ResponElimina
  54. lo roig del Verge de la Cinta s'ha destapat. Quin miserable.

    ResponElimina
  55. Frío, frío.

    ResponElimina
  56. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  57. tate callao emili.

    ResponElimina
  58. No me'n entero de res.
    El que si constato, es que a molts de vosaltres, el que us fa falta es treballar 10 hores diàries a una empresa privada, amb lo qual:
    - no utilitzaríeu l'ordinador de tots
    - no tendríeu tant de temps per a
    perdre.
    - sabríeu el que es treballar.
    - tendríeu l'espasa de Damocles a
    sobre com molts.
    Per una altra part, si us heu de dir alguna coseta personal, fe-ho cara a cara no? i no al blog i amb clau.

    ResponElimina
  59. Gustau: Hi haurà Saludgate a les Terres de l'Ebre o no ?

    En les fonts d'informació que li vaig enviar en té prou ?

    I especial per al Sr. Zaera, si vosté mira el meu comentari (el cito com a possible font no com a implicat en res, o és que incloure'l en aquesta llista el posa nerviós?). I en els enllaços dels meus anteriors comentaris veurà que la informació que utilitzo és pública.
    És vosté qui publicita on treballa (al seu blog, al blog de la marfanta, ...)

    ResponElimina
  60. Segur que netejant els culs dels malalts o fregant a la cuina no esteu els que us distraieu amb tot plegat.
    I en tot cas, perquè no ens en feu cinc cèntims de les errades, males practiques i dessastres de l'hospital.
    Una de les ultimes podria ser que a algú se'l diagnostique coma irreversible i no sigue veritat?

    ResponElimina
  61. Asi actua ERC cuando las cosas no salen como ellos dicen : RECORTE DEL DIARIO ABC ASUNTO ESTATUT DE CATALUNYA

    MARÍA JESÚS CAÑIZARES

    BARCELONA. La reunión a tres bandas entre el presidente del Gobierno, Rodríguez Zapatero; el presidente catalán, Pasqual Maragall, y el jefe de la oposición, Artur Mas (CiU), ha dado paso a una auténtica ceremonia de la confusión, en la que ERC ha expresado su malestar ante la posibilidad de un pacto entre socialistas y nacionalistas para recortar el nuevo Estatuto en el Congreso, y CiU reconoce que tendrá que dar explicaciones a sus «desorientadas» bases tras la ejecutiva que se celebra hoy, tal como explicó su secretario general, Josep Antoni Duran Lleida.

    Los republicanos han añadido más tensión al proceso negociador del Estatuto a través del consejero de Comercio de la Generalitat, Josep Huguet, quien ayer hizo alarde de una visión casi apocalípitica al advertir que si «falla» el Estatuto, se generará una «crisis social» y «guerra civil, entre comillas, en Cataluña que ERC girará en contra de España como si fuera Els Segadors», la revuelta del siglo XVII contra las tropas castellanas. Huguet dijo a Efe, que «el país sabe y ha de saber que si esto falla, Cataluña entra en una dinámica de conflicto social creciente que, obviamente irá en beneficio de los independentistas porque esto lo giraremos en contra de España».

    ERC se ha sentido excluida de la negociación que mantuvieron Zapatero, Maragall y Mas, en la que el primero español dejó en manos de Maragall el acuerdo con los nacionalistas, tras advertir que las exigencias de CiU, consistentes en incluir en el Estatuto un sistema de financiación basado en el concierto económico, son inconstitucionales. La posibilidad de un pacto para aprobar el proyecto en el Parlamento catalán, para luego «estrellarlo» en las Cortes ha indignado a ERC, que además fue «ninguneada» por el consejero de Economía, Antoni Castells, al enviar una nueva oferta sobre financiación a Artur Mas antes de que la conocieran los republicanos.

    Una oferta que, de momento, rechaza CiU. Artur Mas se reunió ayer con una comisión técnica de CiU para analizar la propuesta que, según fuentes nacionalistas, «está lejos» del concierto económico. La nueva oferta incluye la cesión de todos los tributos; la aplicación preferente del Estatuto en caso de conflicto con el Estado (blindaje); la fijación de una cuota de solidaridad y la creación de una Agencia Tributaria catalana en base a los criterios de la Comisión Mixta de Asuntos Económicos y Fiscales.

    ResponElimina
  62. anònim, no em poso nerviós sinó que crec que sortir en aquesta llista requereix una justificació. No pot ser que algú es dediqui a insinuar coses, després que relacioni noms amb les insinuacions, i que ara digui que només se cita com possible font. Si tens algun problema amb algú a mi no m'emboliquis. Jo poso on treballo al bloc però, la teva insinuació va més enllà o potser només és per fer soroll?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta