9 de juliol del 2007

Tibau organitza una gimcana blocaire per resoldre un enigma literari

L'escriptor i blocaire Jesús M. Tibau ens ha proposat participar en una espècie de gimcana blocaire que en realitat amplia la cobertura dels jocs literaris que periòdicament va plantejant al seu bloc. Avui dilluns, Tibau ens enviarà a cadascun dels blocaires participants el text exacte que haurem de posar als nostres blocs. Com a la resta de webs que s'han sumat a la iniciativa, el text que em correspon sortirà publicat a La Marfanta el dia 11 de juliol, dimecres, a partir de les vuit del vespre. També hauré de penjar-hi una imatge que servirà de pista. El joc consistirà en resoldre un enigma, que servirà per endevinar el títol d'un llibre i també el nom de l'autor. L'enigma sortirà frangmentat, i cada fragment apareixerà en cadascun dels blocs. D'aquesta manera, caldrà visitar tots els blocs per conèixer l'enigma sencer.
Segons em comenta Jesús M. Tibau, els blocs participants som:
Tens un racó dalt del món http://jmtibau.blogspot.com
Llibreria Serret http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/
La Marfanta http://lamarfanta.blogspot.com
Emigdi Subirats http://blocs.mesvilaweb.cat/emigdi
De Roquetes vinc... a Tortosa baixo http://deroquetesvinc.blogspot.com
Filant prim http://cat.bloctum.com/josepmanuel
El vertigen del trapezista http://elvertigen.bloc.cat
Bloc al circ http://blocalcirc.blogspot.com

1 comentari:

  1. Gràcies pel ressò que representa que el teu blog faci publicitat d'aquesta iniciativa. Espero que molts blocaires participin en aquesta mena de gimcana que plantejaré el dimecres a les 20.00 on compto amb la col·laboració de 7 blogs més.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta