9 de juliol del 2007

Captadors de joves promeses visiten el velòdrom de Tortosa

La polèmica per l'enderrocament del velòdrom de Tortosa s'ha esvaït per les eleccions municipals, però sobretot per la victòria de CiU i l'arribada de Ferran Bel a l'alcaldia. Tot i així, els col·lectius ciclistes continuen treballant per revifar l'activitat del velòdrom, encara que dintre de les seues possibilitats i sense la urgència que tenien quan l'Ajuntament tenia previst enderrocar l'equipament. Així, fa més d'un mes que s'ha posat en marxa el centre de tecnificació de ciclisme, en què hi participen una quinzena de joves del territori, amb un professor responsable que ha contractat la federació. I per demà, també hi ha prevista la realització d'una sessió en pista, amb l'objectiu que els captadors de nous talents de la federació puguin detectar quines són les joves promeses del ciclisme ebrenc.

12 comentaris:

  1. "els col·lectius ciclistes continuen treballant per revifar l'activitat del velòdrom"

    ?????????

    quina risa

    ResponElimina
  2. Visca el populisme barat.

    Som i serem un poble de tercera.
    Poden tenir instal.lacions de primera fotrem un nyap de la hostia.

    Però si això es el que volem els tortosins, endavant.

    rl

    ResponElimina
  3. No es pot entendre com es pot potenciar tan un esport elitista i minoritari a les nostres terres tenint mancanses tan evidents a tans pocs metres.

    Senyor Bel, Tortosa necesita una piscina en condicions a data d'ahir.

    Creepy.

    ResponElimina
  4. Celebro que el món del ciclisme continue creient amb el velòdrom de Tortosa. Aquest velòdrom té futur. L'alcalde ha promés rehabilitar-lo i cobrir-lo: explèndit!.

    Una bona notícia que l'activitat torne a estar a l'ordre del dia del nostre estimat velòdrom municipal.

    ResponElimina
  5. Granera, els arbres no et deixen veure el bosc.

    Si heu sigut capaços de acceptar que hi ha d'haver dedicacions exclusives i els salaris que us heu posat.

    Rectifiqueu i accepteu que la proposta de Joan Sabaté per a les instal.lacions esportives municipals es molt bona, i mireu d'una vegada pel be dels tortosins i deixeuvos estar de populisme.
    Ja vau conseguir el que voliu amb el tema del velodrom, pero vatros sou consciens de que no es lo correcte.
    Per tant, apliqueu la proposta del PSC per a les instal.lacions esportives municipals, feu les piscines, les tres pistes poliesportives, i el parking soterrat. I el velodrom a Vinallop al centre de tenificacio ciclista.
    Vinga homes que rectificar es de sabis.

    ResponElimina
  6. De quina proposta socialista em parles en referència a instal.lacions esportives?. A la proposta de Sico Lahosa?, a la proposta de Franquet?, ... jo no en conec cap de proposta esportiva dels socialistes de Joan Sabaté. Tu si?, quina sort que tens.

    ResponElimina
  7. Primer, era una proposta de la regiduria d'esports, per tant del govern de Joan Sabaté.

    Segon, que troves si et llegeixes el programa electoral del PSC.

    I, tercera saps perfectament de que et parlo, una altra cosa es no ho vulgues saber.

    ResponElimina
  8. Mira, la proposta socialista d'esports no ha estat recolçada per la ciutadania.

    La proposta política d'esports plantejada per CiU, si ha estat recolçada per una gran majoria de la població. Per tant, rehabilitar el velòdrom i cobrir-lo, accions determinades en el programa electoral de CiU, tiraran endavant per què així ho ha demanat la ciutadania.

    Jo he votat CiU i el seu programa electoral i vull que el cobriment del velòdrom tire endavant, així com la seva rehabilitació.

    ResponElimina
  9. granera, dius: "La proposta política d'esports plantejada per CiU, si ha estat recolçada per una gran majoria de la població". vols dir?
    No nomes no es veritat lo de la poblacio, tampoc de l'electorat:
    CIU.............41.47 %
    resta...........58.53 %
    aixo sense entrar a discutir (perquè formalment no es pot fer) si els votants de CIU tots i estan d'acord.

    ResponElimina
  10. Granera, com a regidor que has estat, no puc entendre com pots sortit sempre per la tangent, però bé constesta a les coses que et pregunten i no a lo que et dona la gana.

    En quan al suport, que vols que et digue, jo penso que cometreu un error i malvaratareu diners en una infraestructura que esta obsoleta, sols per quedar bé davant de la ciutadania, però en el fons no fareu el que es millor per a Tortosa.
    Bona tarda, tinc feina que fer.

    ResponElimina
  11. Tood, no he estat regidor. Ja començo a cansar-me del cuento. Bé, suposo que és la vostra estratègia, que en farem.

    El cobriment del velòdrom me sembla expèndit. Tindrem un velòdrom cobert que marcarà diferències i tindrem, al mateix temps, dos pistes cobertes a l'interior del velòdrom. Considero que serà una gran obra per a Tortosa.

    Evidentment no tens perquè estar d'acord. Entre altres coses no vas votar per CiU les passades municipals.

    ResponElimina
  12. Això és increïble. Aquesta granera és una mina.
    Jo crec que no llegeix el que escriu, simplement porta apresa la lliçó, vomita el que porta dins i sense mirar-s’ho, li dona al intro. És genial.
    No havia entrat mai en aquest blog però m’he fet un far de riure amb aquest personatge digne de un video joc.
    Salut i canya al mono hasta que cante.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta