10 de juliol del 2007

Una requalificació d'urgència

El ple de l'Ajuntament tortosí va haver d'anul·lar ahir una proposta de modificació puntual del pla d'ordenació urbana municipal (POUM), en l'àmbit del parc de la Fira, que al febrer va servir per requalificar els terrenys on s'ha de construir el nou campus de la URV. Segons l'alcalde de Tortosa, la requalificació feta per l'anterior govern era errònia, ja que pretenia transformar d'una tacada uns altres terrenys per a una futura ampliació del campus, al nord del pavelló firal, sense haver-ne informat els propietaris. Així, el ple va aprovar ahir una altra modificació, que es limita a requalificar com a zona d'equipaments la taca de 3.500 metres quadrats del parc de la Fira que ocuparà el campus. «Ho farem tot amb caràcter d'urgència, perquè la modificació puga passar a l'octubre per la comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre, i perquè les obres comencin a final d'any», va garantir Ferran Bel.

El Punt (10-Juliol-2007)

Per saber més:
-
El govern aprovarà dimarts que ve el finançament per al campus de l'Ebre

3 comentaris:

  1. Ja era hora que algú comencés a ficar seny a l'Ajuntament de Tortosa. Els desgavells de l'anterior govern municipal estaven fican Tortosa al límit del colapse urbanístic (això per ser generós).

    El tema universitari rebrà un nou impuls gràcies a l'acció de govern decidida de l'alcalde de Tortosa, que entre altres coses, té les idees més clares que el seu predecesor en el càrrec.

    Ara s'ha vist un clar exemple: una requalificació mal feta per l'anterior govern ha ficat en perill el campus universitari.
    Com sempre, a corregir errades dels anteriors responsables d'urbanisme.

    ResponElimina
  2. Simó, fes el favor que es nota molt qui ets.

    ResponElimina
  3. Doncs no es deu notar massa qui sóc, perquè noi, ho intenteu i ho intenteu i no l'encerteu.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta